- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, случвало ли ви се е момче да ръмжи срещу вас
случвало ли ви се е някое момче да рамжи като е до вас?темата не е ебавка!и тва смешно ли е според вас,бях с едно момче една вечер и ми стана много тъпо и ме напуши на смях като взе да рамжи.като куче нещо такова..според вас наред ли е тва момче?
Т.7 от правилника!
swords1010
В какъв смисъл да ръмжи? В смисъл да се лигави или лафа да им е такъв, че да имитира ръмженето на куче или да си мисли че това е възбуждащо? Нещо не разбрах...
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
ами мисля,че си мисли,че е вазбуждащо..и след тая вечер не искам да излизам с него,а ме пита защо..а мисля,че ще се обиди ако му го кажа
Хаха, не не е нормално според мене. Доста приятели имам, свестни, олигофрени... всякакви, но да ръмжат на момичета... хахахаха тоя го зарязвай, а ако ти харесва няма да е лошо да го обсъдите това нещо.
Ахахаххахахаха.......определ но мисли , че е възбуждащо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чакай да пробвам............рррррррррррр рррррррр.............Как е?![]()
![]()
![]()
Аз пък имах една мадама която толкова смешно и неадекватно ох-каше , че дълго след въпросната вечер не можех да си избия от главата това неадекватно пъшкане![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
е не като видях темата.. голям смях
всъщност на мен скоро ми се скучи почти същото и реагирах точно като теб-това беше последната среща, едвам се сдържах да не се изхиляявно ги има...
![]()
Ох, ама много сте зле....
![]()
Робинята на Quench
Podgotvi si strela ot trepetlika v sluchai, che se okaje vurkolak![]()
Eating isn't cheating - Arnold
познавам всякакви момчета и повечето са б*хти олигофрените но никои не е ръмжал![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...сигорна ли си че е напълно нормален всмисъл дали не е бавен...
Баси отношението.....то и аз съм ръмжал на момиче и кво ? Много зависи от ситуацията![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
![]()
![]()
ebati dzvera...
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
\Първоначално написано от Sevt
/ Тъй, тъй!
![]()
Робинята на Quench
кой е зле веПървоначално написано от SINDEL
![]()
хайде на теб да ти изръмжи един да те видим какво ще го правиш![]()
mislq 4e sa mu izbili kompleksite !
моя фитнес инструктор вика :Д но ба6 да лае или не6то тоя род не![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Hahahah ,naaistina e baя зле тоя човекПървоначално написано от nether
mi rumji mu i ti hahaa
Първоначално написано от exploitedteen
kolko zabavno ... i izkliuchitelno po temata![]()
ooo i na mene mi se prai moq na strashen ponqkoga po kamerata , ama mai ne mi e rymjal.... i ... nedei da izlizash poveche s nego
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
mi na men dosa mom4e ne mi "ramjalo" i ne moga da si predstava zvuka nekfo stranno mi e a i moje da si misli 4e e vazbujda6to de da znaesh sekfi gi ima na toq svqt![]()
![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
ебахти офцата ... да отреже момчето си защото то се е открило пред нея и и е показало една от най-съкровенните си тайни (съмнявам се че на всеки разправа че обича да ръмжи докато ебе) и да го мисли за ненормален - по скоро ти си ненормалната ако питаш мен ...повече тук няма да се занимавам да пиша и да чета заради такива "грешки" като теб ...успехПървоначално написано от nofi
хххахахахахха
абе моя...такова...някой път като се разлигавиме нещо и той май е ръмжал...ама не с няква цел...
и определено не си е милел че е възбуждащо илли нещо такова о.О
![]()
тва ме разбиПървоначално написано от didodii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Hah. Predi vreme sum probval nomera da vurja ochite na priatelkata mi i da q vuzbudq i posle si bqh slojil edna mnogo strashna maska na vurkolak i dokato q chukah moshtono na zadna i otvurzah ochite i mnogo se uplashi![]()
Eating isn't cheating - Arnold