.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74

Град
    Plovdiv

Re: МОМИЧЕТА ,кажете, извратена ли съм???

Цитирай Първоначално написано от Wowka
    Значи имам 2 проблема:

2.Правила съм няколко пъти свирка и имаше момент,когато даже ме беше срам от това,а сега имам чувството,че само мисля как да му направя следващата.Сигурно аз го искам повече и от него(той никога не ми показва че иска ,става си от самосебе си,а сега аз действам директно)
    Готинко ... аи се запознаем :P (базик) Относно темата (2.) по-яко за гаджето ти. А за това,че го изкаш повече от него ... секи има по-перверзни дни (мое мнение) . Успех !

NE si izvratena spokoino tova e prosto jelanie da dostavi6 udovolstvie na drugiqt (po povod svirkata)
    a za drugoto na kogo mu e nepriqtno da e revnuvan ????????????????????????????????
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Хех, не съм люботел на френската лбов, но смело мога да кажа, че това не е никак извратено.

Град
    При 2-та милиона
    Да ти си най-извратеното момиче на света

има мом4ета дет се вазбуждат като лижат приятелките си ...та защо да няма моми4е дет оби4а да духа нормално е спокс
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Повече от фен Аватара на run
    Град
    Run's House
    Цитирай Първоначално написано от From Hell
    Не си извратена...Тези неща се срещат често.Извратено мога да кажа на едно 12 годишно момиче, което вече има по-богат сексуален живот от половината момичета във форума и разказва как обича да прави свирки или да спи с 30-40 годишни чичковци...Сега разбра ли за какво говоря.На тебе нищо ти няма
    Xaaax poznavam edna podobna...

men po princip medrazni kogato moita se kefi kato rewnuwam ..... bih i s4upil glawata ama 6e q blyskam blyskam blyskam blyskam .... w stenata posle na zemqta 6e q fyrlq i 6e i ska4am wyrhu glaata ...... ako me nerwi tai ..... 6tot prai nqkoi gluposti ..... smisyl izliza s nqkwi jomeli i posle az tree sa praq na ninja i da im 4upq kolite ili da gi pla6a
    i mi staa typo...... nikoi ne i e kazal da ne izliza s drugi ama posle da ma drazsni "a widq li s koi izlizah neska" ...... pfffff !!!! OMG ! twa e typo ne e izwrateno ..... a e typo
    pone bydi sigurna 4e 6tom rewnuwa te obi4a !! az ina4e do sq da sym naprawil twa koeto napisah po gore
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от naze
    men po princip medrazni kogato moita se kefi kato rewnuwam ..... bih i s4upil glawata ama 6e q blyskam blyskam blyskam blyskam .... w stenata posle na zemqta 6e q fyrlq i 6e i ska4am wyrhu glaata ...... ako me nerwi tai ..... 6tot prai nqkoi gluposti ..... smisyl izliza s nqkwi jomeli i posle az tree sa praq na ninja i da im 4upq kolite ili da gi pla6a
    i mi staa typo...... nikoi ne i e kazal da ne izliza s drugi ama posle da ma drazsni "a widq li s koi izlizah neska" ...... pfffff !!!! OMG ! twa e typo ne e izwrateno ..... a e typo
    pone bydi sigurna 4e 6tom rewnuwa te obi4a !! az ina4e do sq da sym naprawil twa koeto napisah po gore
    Е,то аз не правя така.Той най-често ме ревнува от големите които са от нашия град и ме намират в скайп и започнат да ми се обясняват колко ме харесвали и да излизаме някъде.Мен даже някой път ме е страх от тея понеже са доста по големи,а той почва да казва че те някой ден ще ме спечелят и някакви такива!Но благодаря все пак за отговора,знам поне какво може да го издразни въпреки че знаех и преди това че не трябва да показвам че ми е кеф!Но аз не го и правя

Град
    Монтана
    И на мен ми доставя удоволствие да правя свирки на приятеля си,но не се приемам за извратена...така че мила нищо ти няма....просто се притесняв прекалено мн от това

Това са поредните путкенски номера
    www.jivotno.com/PatkoPatkov

СУПЕР Е ПРОБВАЙТЕ !!!

Супер си! Давай в същия дух
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И аз обичам много. Дори неистово понякога.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И аз обичам много. Дори неистово понякога.
    Такива жени сте за пример пред останалите :P ...страхотни ей
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Tolkova si dalech ot moite predstavi za izvratenost, che po-skoro vurvish za sramejliva
    e sa 4ak pak sramejliva i az sam takava i na moeto mom4e my haresva e ne obi4a da go karam da revnuva vapreki 4e na men mi haresva taka pokazvam kolko sam gotina i skoi se e zahvanal
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

definiciata na izvraten ne e i blizo do tva koeto opisva6! i as sum karala moq da revnuva, da vidq 4e se mu e nepriatno e kato test dali o6te si me haresva i obi4a ne mislq 4e ima lo6o ot vreme na vreme ako stane stiga da si ima granica! a za svirkite ... ili ti haresva mn ili go pravi6 za da mu e hubavo! nito edno ot dvete ne e lo6o! spoko

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Какво извратено има в това да искаш да му доставиш удоволствие ???
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Sly4valo mi se e da karam nqkoi да ревнува - нищо извратено няма в тва.
    А иначе за другото . . . миналата седмица имах голямо желание да правя свирка на приятеля си и я направих ,а той ми каза ,че толкова хуаво /от свирки/ не му е било никога до ся . . . обаче ся пак вече не го правя с удоволствие ,ами 'щот знам ,че му харесва.
    Ама ти само да си мислиш как да му врътнеш някоя - тфа май си е вече лЕкОоОО извратено

Супер фен
    emi ne,ne si!!!!!!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

офф извратена била,ако знаеш какви хора познавам

Град
    Асеновград, България
    Не мисля, че си извратена.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Голям фен Аватара на 8992
    Не си извратена спокойствие прави си кефа

xaxa i az obi4am da mu paravq svirki i kup dr ne6tas koito da gadeli4kam vyzbudata mu (ako moga taka da se izraq) i toi samo mi namila 4e syma bila golqma mrasnica..ama ne mi se sardi i dori da ne si priznava se kefi 4e e taka 6toto se pak samo za nego sam si takava a i stra6no mn se obi4kame... nqma lo6o da si izvratena ,ako gadjeto ne se oplakva i go pravi6 ot lubov i strast.. xixi Spoks

Цитирай Първоначално написано от Wowka
    Значи имам 2 проблема:

1.Много си обичам гаджето,обаче ми доставя удоволствие,когато го видя да ревнува от някого.

2.Правила съм няколко пъти свирка и имаше момент,когато даже ме беше срам от това,а сега имам чувството,че само мисля как да му направя следващата.Сигурно аз го искам повече и от него(той никога не ми показва че иска ,става си от самосебе си,а сега аз действам директно)

Та въпроса е:На някого случвало ли му се е поне едното от тези неща???Дали не съм извратена???
    Повече такива като тебе ей!

Пънкът не е това, което ти трябва. Пънкът е това, което си!

Spox, не си извратена! Според мене си си добре, извратени са некрофилите и зоофилите например. Прави си кефа!
    *HaPpiLY EvEr AfTeR*
    But no matter what you'll never see me cry...

I az sum kato teb po vtoriq vupros e s izklu4enieto 4e znam 4e i toi go iska ........... a po purviq spoko normalno e ne si izvratena

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си