- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 22 години - девствен?
NORMALNO LI MOM4E NA 22 DA BADE DESTVENO.....I KAK BIHA REAGIRALI MOMI4ETATA.........
Moderated by Barbie
7т. от правилника. Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.
az sam si az......
Не е нормално..Но за всичко си има първи път..Като срещнеш подходящото момиче (предполагам такова търсиш,щом не си го правил до сега) ще дойде и твоя ред![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Според мен е нормално, просто досега явно не си имал възможност за сексуален контакт. Що се отнася до това как би реагирало едно момиче, аз си мисля, че всяко момиче би го приело, какво пък толкова! Ама желателно е, нали, да бъдеш образован относно секса![]()
~Livin'~On~The~Edge~
АхаПървоначално написано от Femme_Fatale
ако не си правил,а и не си образован на тази тема ще е по-зле...
И няма как да е ненормално![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
секса след +/-22 е по различен от този преди тва=>е добре да си до правил пък и си е странничко.
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Сегашният ми приятел беше така. Но сега всичко се е супер.Нямаш представа коооолко бързо схващат мъжете в такива ситуацииПървоначално написано от shadow(6)
Сега ни е много добре и прави всичко,което искам,като няма някакви смотани изградени навици в секса
Той е супер,но все още е малко притеснителен. . . . Нищо де. . . за 0 време ще го развратя! :P
![]()
![]()
![]()
Малко странно но...Щом има момичета, които са девствени на тази възраст, защо да няма и момчета?!
Дано намериш скоро подходящия човек за теб
![]()
Странно е, но пък е по-ненормално да си на 12 и да не си девствен.
Но това, че не си правил секс в никакъв случай няма да те оправдае ако не си изобщо образован.
Ходила съм с девствено момче и в разговорите ни на сексуална тема (така и не го направихме) направо ме хвърляше не знам къде. Та той елементарни неща не знаеше... така, че все някога ще го направиш и моля - да знаеш, че в презерватива не трябва да има въздух и не, когато правиш за 1 път секс не би трябвало да те боли...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Hugh Hefner na tiq godini se e otvoril. I ottogava e minal 3000 madami. Nqma nishto nenormalno![]()
Eating isn't cheating - Arnold
axhuahxuahx ти вече 100 про ме счупиПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Ами незнам дали е нормално ... аз лично братле съм на 21 сега ... и тук рядко влизам вече ,но пък не си мисли ,че е трагично ако си на 22 да си девствен ... аз на 18 години за първи път спах с момиче просто щото така се подредиха нещата ... имал съм и др възможности ама пък не съжелявамПървоначално написано от shadow(6)
Ако чак толкова ти се ебе и ти се вижда проблем вземи повече излизай насам натам по барове или сред хора ... завиви къв си ,давай го по отпуснато с мацките и не се прави на клоун ,а се потруди да ги разбираш и да показваш на тая дето харесваш ,че е нещо за теб....
А ако не издаржаш чак толкова .... то крайния варият е да идеш на някоя мацка срещо заплащане .... поне ако го прайш тва дай повече пари ама стоката да е обиграна![]()
айде успех
Пич всичко е нормално, единствения проблем е притеснението преди първия път, поради липсата на опит. Ама не смятам, че ще имаш проблеми, тъй като това си е инстинктАйде успех!
няма нищо лошо и ненормално в това да си девствен. все някога ще ти се отвори парашутаедин съвет: ако се появи "момичето" не я лъжи, че си правил секс, а и кажи истината така ще е по-добре. плюс това много мацки ги кефи мисълта, че ще спят с девствено момче
![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
malko e stranno kato se ima vpredvid 4e sega pove4eto po4vat tvurde rano.No i da ne e na 22 godini...nqma lo6o,sled kato ne e nameril pravilniq 4ovek za tova![]()
![]()
![]()
защо да е ненормално, по-ненормално ще е ако едно момиче на 22 да е девствено. С днешните стандарти вече на 12 си губят девствеността, на 16-17 стават майки и най-късно до 34 да са баби вече
Няма лошо в това въпреки че на някои хора им се струва странно, но всеки сам си преценява кога, защо, как и най-важното е кой ще е първият човек, с който ще е първият секс.![]()
+1 !Първоначално написано от Triumpha_stz
Нищо ненормално няма в това. Всяко нещо с времето си. Спокойно един приятел е на 23 вече и още си ходи девствен - той примерно търси най-красивата в лице, най-сексапилното тяло и разбира се тя да го свали, затова е така. Друг един френд е на 22 и той е девствен понеже пък чака истинската любов мила и нежна , а не някоя развратна кучка , която се ебе със всички.
Сигурно и ти си имаш критерии по-които ги избираш. Не бързай и някой ден и теб ще те застигне секса и тогава ще се ожениш за момичето и ще си най-щастливия![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
не е ненормално, просто е рядко срещано, а едно момиче даже може и да не разбере това стига да се постараеш![]()
SMILE FOR ME NOW
Ами не е мн нормално, но за всичко си има време...
Marijuana - because your friends just aren't very funny...
az li4no ne vijdam ni6to lo6o vseki go pravi togava , kogato se po4uvstva gotov
az ne bih reagirala po normalen na4in
nai-malkoto 6te go nau4a na tova onova
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
v dneshno vreme ne e normalno no ako si takuv shapka ti svalqm![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Епа оно и аз съм девствен а съм на 20,20,20,20,20,20,20,20 и съм имал адски много възможности ма не ми е мерака само да бодна ей тъй...
Според мен кой когато реши че му е времето да го напрай го прай освен пишлеметата на по 12 или 13. АБЕЕЕЕ NO WORDS.....................................
ох брато усе6там 4е си праил много повее 4еки от мен![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Ем сигурно ама ми недреме![]()