.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Странно е, но пък е по-ненормално да си на 12 и да не си девствен.
    Но това, че не си правил секс в никакъв случай няма да те оправдае ако не си изобщо образован.
    Ходила съм с девствено момче и в разговорите ни на сексуална тема (така и не го направихме) направо ме хвърляше не знам къде. Та той елементарни неща не знаеше... така, че все някога ще го направиш и моля - да знаеш, че в презерватива не трябва да има въздух и не, когато правиш за 1 път секс не би трябвало да те боли...
    100% прав/а
    Fitness Forever

еми аз имам приятел които е набор 87 и е дествен ...няма лошо просто не си го е давал на всяка както има девиз"не сам го намерил на пътя и да сам го късмет ми е "
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Град
    ...в задния двор!
    Ами нормално е ама земи си махни аватара че ако си падаш по тея филмчета може и на 42 да си девствен

biha te syjalili i 6ti pusnat ! ako si goten i s 4uwstwo za humor ! w dne6o wrme twa mn pomaga ..... i ne se pritesnqaite kato ste s momi4e 6tot te iskat otworeni pi4owe
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Мен не ми пречи кво кат съм девствен със сегашната ми приателка ще го праиме когато тя е готова пък и не бързаме за никаде

Град
    OUT OF SPACE
    въобще няма нищо нормално даже е доста ненормално изоставаш в развитието си доста

Цитирай Първоначално написано от the EXPLOITED
    въобще няма нищо нормално даже е доста ненормално изоставаш в развитието си доста
    Не съм съгласен!Откъде знае6 4е изостава в развитието си ,може би досега не му е било тва приоритет!Може да е у4ил,работил или и двете и е нямал време за такива не6та,а и друго не6то не разбрах дали си девсвен или просто пита6?

dreme ti i az za parvi pat kato go pravih ne bqh mn malak(17) ama za tiq 4g si navaksah taka 4e davai smelo

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN
    няма нищо лошо и ненормално в това да си девствен. все някога ще ти се отвори парашута един съвет: ако се появи "момичето" не я лъжи, че си правил секс, а и кажи истината така ще е по-добре. плюс това много мацки ги кефи мисълта, че ще спят с девствено момче
    О, да........По темата-моя мъж на близо 21 беше девствен. И да ти кажа не е умрял, не е болен, няма пъпка на челото с размерите на Пирин. вече 2 години правим секс и е супер. А и аз съм си го моделирала по мой тертип. нищо ти няма.

Град
    Sofia
    Brato mi se otvori na 21 ma kato po4na vseki den eba 4 godini bez nito edin den prekusvane sega se pouspokoi

Мега фен Аватара на amatorium
    Kogato ti e pisano, togava. Shtom do sega ne si pravil sex, znachi si ima racionalna prichina za tova. Ima li jelanie ima i nachini.
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен
    tva 4e e devstven ne zna4i 4e e prokajen!!!!!est 4e e normalno
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

mi ako stoi6 i se 4ydi6 v koi forom dase opla4e6,4e si devstven edvali 6te se promeni tova iska6 li da postigne6 ne6to namirat se i na4ini -v sly4aq kato neiska6 dasi devstven napravi ne6to date zabelejat momi4etata predpolagam nee tolkova trydno
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си