.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

НЗ КАКВО НИ ДЪРЖИ ?

С МОЯ ФР(който на 14 .02 ме остави да го чакам цяла вечер) ,на последък не си говори ме мн .Или някой от нас ще учи ,или е на трен,или съм с приятелки или някой от нас гледа мач
    преди време бях ме заедно подчти 24 часа на ден .
    вчера сяда ме да си пише ме и той вика :" а СОРИ сега не мога гледм мач ."
    аз го питам ок . :Кое от повече обичаш мен или футбола ?
    И ТОЙ ВИКА СОРИ АМА ФУТБОЛА .
    И НА МЕН МИ СТАНА ГАДНО ВСЕ ПАК АЗ ЖИВОТА СИ ДАВАМ ЗА НЕГО :#
    НЗ КАКВО НИ ДЪРЖИ ?МОЖЕ БИ ЛЮБОВТА НИ ....
    ХОРА НЗ КВО ВЕЧЕ ДА ПРАВЯ ?
    БЛАГОДАРЯ ЧЕ ПРОЧЕТОХТЕ ТОВА СОРИ ЗА ГРЕШКИТЕ...
    Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...
    В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END

Еми май вече не те обича.Седнете и поговерете сериозно.

офф/
    По-хубаво не пиши с caps look, защото се смята за викане.

Град
    Синя София!
    Учудваш ли се, че е избрал футбола?
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

Цитирай Първоначално написано от krisscho
    до някъде не,защото за него футбола винаги ще е на първо място,но да ми го каже в очите че обича футбола повече.....той ме обича по някакъв си негов начин ....по някога не го разбирам .на последък неможе да се говори серьозно с него ,в даскалот се лигавиме ,а в скайпа все е зает...

Град
    При 2-та милиона
    Вземи се освести ар ю оукей ?

toq mai ne mu puka za tebe...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    май вече сте си омръзнали според мене излезте на кафе и обсъдете въпроса

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    май вече сте си омръзнали според мене излезте на кафе и обсъдете въпроса
    ние не излиза ме по кафета не се вижда ме другаде освен в даскалото аз на живо се притеснявам и затова повече си пише ме

Град
    опитай се да не се срамуваш и излезте или пък в даскало го дръпни някаде насаме да сте и разрешете въпроса въпреки че той там пак ще се излигави се пак е на даскало

Град
    Другия вариант е както ти викаш че в началото сте били постоянно заедно той има нужда да има повече свободно време както е било по старо му преди да тръгнете

само веднъж сме си говорили след даскало серьозно,но беше голяма гоненица той тича аз тичам след него....абе и двамата не може да говори в очите ли някой ще ни пречи или ще се притеслява ме....
    направо нз кво да правя?тръдно се говори с това момче те учители му вадят думите едва едва...

Град
    е той така по скайпа може да те избягва цял живот тряя да го спипаш на тясно скарай му се малко попитай го Ако държиш на мене искам да уточним 1 въпрос и виж реакцията му

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    е той така по скайпа може да те избягва цял живот тряя да го спипаш на тясно скарай му се малко попитай го Ако държиш на мене искам да уточним 1 въпрос и виж реакцията му
    ще пробвам ,дано да оспее ме един ден да си говори ме по-дълго сирьозно

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    С МОЯ ФР(който на 14 .02 ме остави да го чакам цяла вечер)

spored men opitai pak da go sablazni6 ama mnogo MNOGO da go vazbudi6 oba4e ne pravi seks prosto nz vazbodi go i nakraq spira6 stava6 i mu kazva6 4e iskate da si pogovorite seriozno..
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Цитирай Първоначално написано от tqnko

spored men opitai pak da go sablazni6 ama mnogo MNOGO da go vazbudi6 oba4e ne pravi seks prosto nz vazbodi go i nakraq spira6 stava6 i mu kazva6 4e iskate da si pogovorite seriozno..
    tova me izkefi kato ideq...pone i na nego shte mu stane kofti kato za macha.
    Ama az dr bih napravila...za da mu go vyrna...shte se zanimavam s moito si hobi tochno kogato toi iska da izlezem.. i shte mu kaja sorry pich dr..dneska izlez s televizora da gledate mach..aideee
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL

Ama az dr bih napravila...za da mu go vyrna...shte se zanimavam s moito si hobi tochno kogato toi iska da izlezem.. i shte mu kaja sorry pich dr..dneska izlez s televizora da gledate mach..aideee
    az mislq 4e te tova sa pravili ot mnogo vreme nasam i toi e iskala tq e imala rabota i tq e iskala toi e imal rabota i mislq 4e nqma da e ni6to novo
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

правилен избор

Абе внимавайте какви съвети давате... Не те знам на колко си години нито той, но щом играете на гоненица към 6-7 клас предполагам. Ами единствения вариант е да говориш сериозно с него и да си изясните отношенията. Като гледам не му пука много за тебе. Поговорете си сериозно, и ако не си промени отношението го разкарай. Това за футбола, наистина има момчета, които поставят футбола на първо място пред всичко, но не знам какъв трябва да си за да кажеш на приятелката си, че футбола е преди нея, или някакъв малък глупендър или просто много зле. Дори футбола да е на първо място не трябва да ти го казва. Освен, ако това не е знак, че иска да те разкара като те отбягва. Ако питаш мене, забрави го късайте и да се маха. И пак питам на колко си години.

Ж, бате уфашаам та, само заради това на подписа ти.

Явно пича е адски несериозен .. поговори с него ако тря гръмни му бушоните да го оставиш без ток за ТВ-то но поговори с него .. и вече ти сама решиш дали ще си с него.
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Цитирай Първоначално написано от nether
    Абе внимавайте какви съвети давате... Не те знам на колко си години нито той, но щом играете на гоненица към 6-7 клас предполагам. Ами единствения вариант е да говориш сериозно с него и да си изясните отношенията. Като гледам не му пука много за тебе. Поговорете си сериозно, и ако не си промени отношението го разкарай. Това за футбола, наистина има момчета, които поставят футбола на първо място пред всичко, но не знам какъв трябва да си за да кажеш на приятелката си, че футбола е преди нея, или някакъв малък глупендър или просто много зле. Дори футбола да е на първо място не трябва да ти го казва. Освен, ако това не е знак, че иска да те разкара като те отбягва. Ако питаш мене, забрави го късайте и да се маха. И пак питам на колко си години.
    и двамата сме на 14г. 9 клас сме..

Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL

и това съм го правила в събота обикновено аз ходя на стадиона да гледам мач,а той иска да си пише ме... ,ние сме като куче и котка

нз кво да правя?
    искам да съм с този човек,но нещо све ни пречи или той е зает или аз защо живота ми е толкова тръден ?
    никой ли не ме разбира

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално е да ти отговори "футбола" при положение, че задаваш толкова глупави въпроси - нормално е човек да се ядоса."кое обичаш повече - мен или футбола", голяма работа, че отива да гледа мач и няма да си пишете.Не е ли по-важно дали се виждате?
    За това трябва да поговорите, защо преди сте намирали време един за друг, а сега все сте заети.Когато обичаш някой търсиш всевъзможните начини да се виждаш с него, колкото се може повече, а вие...всичко друго, но не и да останете насаме.

хора мерси мн за коментара
    да ви кажа последните наща около нас :
    това ,че не си пишем често не значи че не се обича ме
    преди си пишех ме повече в скайпа,защото се притеснявах ме да си говори ме в очите.Но сега мн повече си говориме в даскалото.
    и не ни пука кво се говори за нас.
    В петък например той ми вика :ставай от стола ,и застана зад мен и ме гушна ама така ме прегърна с ръце от пред ,че едвам дишах..
    беше мн готино тея от клас ни гледаха като паднали от луната ...
    и така глушната силно стоях ме 20 минути...абе моето момче е велико...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си