.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    след 9месеца ще го кръстите Аналчо/ Аналка..ако са тризнаци третото може и да е Глистко...тежко раждане очаква майката...да изпие няколко 6и6енца с рибено масло ,4е да мине вси4ко по-леко,а окситоцина няма да има никакъв ефект. успех и наслука!

Я сега да се изкаже и чичо ви /за някои съм и дядо/
    1. При анален секс ИМА опасност от забременяване! /сега ще ме пратите да уча биология - освен всички биологии, които вие сте учили, аз съм учил и 6 /шест/ микробиологии, но за това по нататък/ - опасността е от изтичане на семеннта течност и попадането и във влагалището.
    2. При анален секс /при напълно здрави и подържащи лична хигиена хора/ НЯМА опасност от заболявания /от микробиологична гледна точка, краят на правото черво е по-чист от устната кухина/, но въпреки всичко и там се развиват някои микроорганизми, което е напълно нормално. НИКОГА не преминавайте от анален към вагинален секс без да сте се измили и по възможност уринирали /уретера е една прекрасна среда за развитие на всякаква микрофлора/ микроорганизмите, които са напълно нормални за червата не са нормални за влагалището и ако не сте си измили члена си, с доста голяма вероятност ще посадите на приятелката си неприятна, а и в някои случаи трудно лечима инфекция.

Надявам се да съм бил полезен.

П.С. Някъде трябва да имам ръководства за анален и орален секс /писани са от жена/ и като ги намеря и ако не ме мъзи ще ви ги публикувам

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от tapatop
    Я сега да се изкаже и чичо ви /за някои съм и дядо/
    1. При анален секс ИМА опасност от забременяване! /сега ще ме пратите да уча биология - освен всички биологии, които вие сте учили, аз съм учил и 6 /шест/ микробиологии, но за това по нататък/ - опасността е от изтичане на семеннта течност и попадането и във влагалището.
    2. При анален секс /при напълно здрави и подържащи лична хигиена хора/ НЯМА опасност от заболявания /от микробиологична гледна точка, краят на правото черво е по-чист от устната кухина/, но въпреки всичко и там се развиват някои микроорганизми, което е напълно нормално. НИКОГА не преминавайте от анален към вагинален секс без да сте се измили и по възможност уринирали /уретера е една прекрасна среда за развитие на всякаква микрофлора/ микроорганизмите, които са напълно нормални за червата не са нормални за влагалището и ако не сте си измили члена си, с доста голяма вероятност ще посадите на приятелката си неприятна, а и в някои случаи трудно лечима инфекция.

Надявам се да съм бил полезен.

П.С. Някъде трябва да имам ръководства за анален и орален секс /писани са от жена/ и като ги намеря и ако не ме мъзи ще ви ги публикувам
    Molq te ne prekalqvai s rukovodstvata. Ima specialni temi za tova nai-otgore. A inache za tezi neshta, koito kazvash sum suglasen napulno.
    Eating isn't cheating - Arnold

hottie
    Guest
    да и аз съм съгласна

Град
    Там, където е сърцето...
    Естесвено че ще забременее даже тризнаци с зелени очи ще се родят
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ми ако свършиш в дупето и ще си свършил там ... ама като ти написаното ми става ясно че си плейбоя . . . първо вземи намери някоя в която да свършиш .....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си