- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много гадна ситуация
Здравейте всички
Сега съм в една шантава ситуация и може да се получи много гадно за това ви моля за съвет
Значи проблема е ,че аз харесвам едно от момичетата в класа , но и най-добият ми приятел също![]()
Аз се мъчех да си я избия от главата доста време ( около месец ) защото връзките в класа по принцип казват,че са гадно нещо пък си имах и проблеми и не ми беше до това.
Сега вече след като осъзнах,че не мога да си я изкарам от главата забелязвам,че приятелят ми деиства напред.
И за това се чудя вече 2 дена дали да запазя приятелството ни и да се преструвам,че тя не значи нищо за мен или и аз да се впусна в приключението![]()
Момичето ми се струва,че има някакви симпатий към мен защото приятелят ми сам ходи да я закача а тя идва при мен като си тръгваме и онзи ден се опита да ме хване за ръка, но аз като първия идиот нищо не направих и често като си ходиме идва по назад с мен и си говориме по пътя
До сега забелязах,че тя катто че ли не отвръща на неговите закачки, но също така и осъзнавам,че ако придължавам така да мисля и да не деиствам ще я загубя с сигурност
Мисля, че имам шанс с нея, но в този случай може да загубя приятеля ми а и това не искам да става защото с него се познаваме от 5 клас и винаги сме си помагали
За това ви моля за съвет какво да направя???![]()
Никога .. ама никога не рискувай приятелството си с хората, които познаваш и уважаваш отдавна .. просто си продължавай като досега .. остави го да си я "закача", защото ако той си я е "заплюл" и ти направиш каквато и да е крачка може да видиш приятеля си в коренно различна светлина .. опитай се да избегнеш това .. а и това е само едно момиче .. знам, че пишеш тук за да видиш окуражаващи отговори, но това, което ти казвам е по-разумно ..
п.п. "действай само ако приятелят ти се отдалечи от нея ..
Разбери се с приятеля ти ти да се пробваш с нея ако не стане после той да се пробва
Ами бих ти предложила да поговориш с приятеля си и след това да прецениш дали искаш да деистваш,а другия варият е да поговорите двамата с нея,за да видите дали тя има симпатии към някого от вас или просто иска да сте приятели.Мн важно в случая е да запазиш приятеля си....поне според мен,защото преди известно време аз действах без да мисля и заради момче загубих най-близките си приятелки.Успех![]()
От една страна наистина не искам да го загубя като приятел, но пък от друга наистина я харесвам, ако се получи между тях ще ми е гадно да ги гледам всеки ден и сигурно няма да са същите отношенията с приятеля ми![]()
Мислех,че с момчетата нямате такива проблеми.Първоначално написано от teric
Би трябвало да се разберете,че и двамата имате някакви симпатии към нея,и двамата имате право да се опитате да имате някакви взаимоотношения с нея.
Най-добре е,да поговориш с приятелят си,да му обясниш това,че си се опитал да я забравиш,но все още имаш симпатии към нея,и че двамата не трябва да ставате путки заради едно момиче.
Просто прецени кое эа теб е по-важно-приятелството ти с онова момче,или това момиче.Помисли наистина по-мащабно,эащото според мен е важно.При всяко положение,акотръгнеш да я эарибяваш и нещата станат,с приятеля ти 100% ще се скарате и то лошо.То точно ето от такива ситуации се раэвалят много приятелства.Но то пък какви приятели сте,щом ти се колебаеш?Аэ например имам приятели,эа които в подобна ситуация дори не бих се поколебала,а бих им останала вярна и солидарнаТака,че мисля,че вие никакви приятели не сте.Погледнато от тук,действай беэ много да мислиш и эабий мацката.И ако все пак съвестта ти се обажда,послушай я ,эащото тя винаги е права :P
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Тези неща които тя ги прави са на приятелска основа и за момента не вярвам да има чувства от нейна страна. Но е факт че тя предпочита твоята компания пред неговата. С предимство си , възползвай се ! И не се предавай и не отстъпвай. Той си я заплюл и какво от това ? Ти не си ли си я заплюл ? Разликата е в това че той явно е по отраканият и действа докато ти си по нерешителен и срамежлив. Коригирай тези неша защото могат да ти изиграят неприятна шега. Не се карайте в никакъв случай с приятеля си. Бъди дипломат. Ако трябва говорете с нея и я заставете да избере. Един изгорял ще има, може и двама, а може и нито един ако е кучка
![]()
![]()
, но няма смисъл от скандали.
Моля спрете с малоумните съвети да я остави за да може неговия приятел да я зарибява. Добре знаете че това е болезнено и води до ревност което е по - добра причина да се скарат. Бори се пич
Айде успехи![]()
Сам прецени кое эа теб е по-важно-приятелството ти,или евентуално това момиче.Само едно е сигурно.Ако се уредиш с момичета,с приятеля ти ще се скарате доста сериоэно.Сам решаваш.Но фактите са си факти![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Еми приятеля днес ми показа хронология от скайп и вече май съм загубил битката така,че изхода е ясен.
Благодаря на всички за съветите![]()
Все ще се примириш, не е само тя.Може да има симпатии към него и просто така по своя си начин да виждаш нещата, че само той я закача.Гадно ти е, знам, но трябва да ти мине, живота продължава както се казва.Горе главата.![]()
6tom ste nai dobri priqteli mislq 4e nqma da ima problem ako dvamata obsudite situaciqtai taka nqma da ima surditi ;] uspeeeh =]
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Никога,никога,никога не разваляй приятелството си заради момиче.В случая сте и най добри приятели.Приятелството е много по дълготрайно,ако е истинско е вечно.А момичета има много,няма да е първата,няма да е и последната.![]()
Заради путка,путка не ставай ... : )) Сам си вади изводи и търси компромисен вариант....
Пич аз като бях ученик с един от най-добрите ми приятели си харесахме една и съща и почнахме да я зарибяваме, без да знаем, че другия я хресва. Като разбрахме излязохме в една хубава пролетна вечер, поговорихме си и си казахме, че всеки си действа, пък ако някой има успех да е жив и здрав. накрая и двамата го задухахме, просто щото тя си харесваше друг наш приятелТака че си поговори с него, кажи му нещата, които ни казваш на нас тук. На него нема да му стане приятно, но в края на краищата ти не трябва да живееш само заради другите, трябва да помислиш и за себе си. особено в тази ситуация, когато виждаш, че имаш шанс, а той не.
П.П. А това с хронологията да не те бърка, ако тя има симпатии към тебе с една дума можеш да обърнеш всичко на 180 градуса.
Хващай я ! ! ! !Първоначално написано от teric
направете тройка![]()
ПС : и по темата ... ами според зависи .. колко я харесваш ... но по на горе четох .. не рискувай приятелството си дрън- дрън и все пак няма да спра да я давам за пример - Троянската война ... хората война правят заради жена ..
ПС2: и все пак зависи какво е момичето .. ако просто ви харесва външността по добре въобще не се занимавайте с нея и ти и приятеля ти![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<