.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    In_monkeylandXD

Към изпробвалите ЕСКАПЕЛЕ?

Днес с приятеля ми правихме секс( с презерватив), след като трябваше да свърши той си го извади и видяхме, че презерватива е скъсан. Отначало много се прецепихме, защото може някаква част от спермата да е останала в мен и решихме, че ще е най-сигурно ако купим Ескапеле. Изпила съм го вече и искам да попитам тези, които вече са го изпробвали, нали после са нямали проблеми, не се е стигало до бременност? Прочела съм листовката и знам, че цикъла може да се измени и може да има др странични ефекти.
    ...It's all Monkey business...

emi az sam probvala oba4e slava bogy na sam bremena za moe 6tastie a za strani4nite efekti nz pri nqmashe
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Град
    unknown
    run you little bitch

emm pomaga :} pila sam go ima efekt
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от elitututu
    emm pomaga :} pila sam go ima efekt
    А как разбра,че има ефект?? Всмисъл няма как да си била сигурна толкова бързо,че изобщо си забременявала :P

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)

Re: Към изпробвалите ЕСКАПЕЛЕ?

Цитирай Първоначално написано от punky_monkey
    Днес с приятеля ми правихме секс( с презерватив), след като трябваше да свърши той си го извади и видяхме, че презерватива е скъсан. Отначало много се прецепихме, защото може някаква част от спермата да е останала в мен и решихме, че ще е най-сигурно ако купим Ескапеле. Изпила съм го вече и искам да попитам тези, които вече са го изпробвали, нали после са нямали проблеми, не се е стигало до бременност? Прочела съм листовката и знам, че цикъла може да се измени и може да има др странични ефекти.
    Той свърши ли или не?
    Има ефект, да, аз пих преди 6 месеца и да чукна на дърво няма никакви проблеми.
    Ако приятелят ти не е свършвал дори не е имало смисъл да го пиеш, само си объркваш цикъла и се тъпчеш с хормони.
    >>> House Music <<<

ем направихме го без презерватив и сам по4ти убедена 4е малко е сваршил в мен защото сварши на корема ми мн близо до ...и мн малко сперма имаше по корема ми ...
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Град
    In_monkeylandXD
    Той свърши, да.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    квот ще да е станало не си бременна споко
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

6tom si sigurna 4e i svarshil v teb dori malko hubavo 4e si pila.....ami az pih predi pochti mesec eskapele i imashe efekt dori i stranichni efekti nqmashe doide mi posle kato pravih test beshe otricatelen..... uspehh !

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Na men mi pomogna predi 2 godini,to togava beshe oshte Postinor,no efektyt i principyt na deistvie e syshtiqt.Uspeh!Dano vsichko e nared.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az sashto sym pila Escapele.. i da ... ima efekt... ne sym bremenna :P

Град
    Асеновград, България
    Здравей!
    Ако си го взела в срок от 72 часа (три дни) няма опасност от бременност. Ако си го пила до 12 часа преди акта, вероятността е едва ли не нулева.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Дори странични ефекти нямаше при мен...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    In_monkeylandXD
    Мерси на всички за подкрепата, сега остава само да чакам да ми дойде...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си