.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 93
    Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    По-обективно е от преди..не са толкова мекошави и са вдигнали летвата по-високо и с основание

Мии,вдигнали са летвата.По-трудно дават червения лист .Иначе мен журито въобще не ме кефи.Някаква си Люси,която за първи път я чувам(не слушам немска музика),Есил-абе без 1алгазвезда нямаше как да не минем,онзи по-стария мъж не съм го чувала никога(и ся не знам какъв е),и някакъв простак,който не се вижда какъв е ,а пък само псува,обижда другите и им казва да отслабнат.Първо той да отслабне,пък после да казва на другите какво да правят.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от st1ka
    Само Фънки нещо ми лази по-нервите,а иначе смятам че другите трима са достатъчно компетентни и не бъркат с оценките!
    "по-нервите"

^абсолютно никога не си чувала за Вили Казасян? О.о

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    Цитирай Първоначално написано от st1ka
    Само Фънки нещо ми лази по-нервите,а иначе смятам че другите трима са достатъчно компетентни и не бъркат с оценките!
    "по-нервите"
    опс,грешка...нещо ПО инерция съм го написала
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    фънки е пич
    говори направо, а не се обяснява
    това естествено не се харесва на повечето лигли, отишли там, както и на разни тук форумни юзъри, които са свикнали само да им се мазнят и хората да се държат лицемерно с тях
    абсолютно съм съгласна

Есил Дюран дразни,не защото е фолк тъпачка,а просто е голема лигла...
    Казасян си е легенда

Люси е интересна личност

Голям фен Аватара на nadincety
    Според мен тоя брой е много по тъп от предишния И журито е адски зле Особено тоа Фънки ли там къфто е Въобще няма никфо уважение към участниците Мисли се за голяма звезда Аз дори не съм чувала за него Нз за кфо са го сложили там

Журито е ужасно.Фънки много ме дразни, негово то място не е сред журито.

от журито определено наи си харесвам люси мн сладко девоиче :Р другите .. за фънки нема кфо да говоря нема лошо да изискваш много ама чак пък до там че да разплакват хората леле .. оня другия мъж мнения за него нямам защото нито съм го чувала от преди тва нито някфо по особено впечатление прави а есил па къде са я сложили бе да да да хаха е таи де ок трябвало е явно да има някои от журито които да е чалга гирл .. ма сер не мисля че мястото и е там таи че люси рлзЗ

predavaneto e interesno. Nqkoi otivat samo zaradi kamerite (da stanat izvestni) moje bi zatva se qdosva jurito

Ne e zdravoslovno da se nervqt tolkova ta vse pak tezi NE glasovo nadarenite hora pravqt 6oy. Funky e s nadnormeno teglo i ako se qdosvat tolkova mnogo moje da si dokara infarkt.

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Фънки много ме дразни.Аз не знам Есил за какво е отишла там,като не може да пее.........
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Ами за предаването като цяло.. мисля, че е яко, обаче журито е под всякаква критика! От къде ги събраха тия ве? Тоя Фънки къф е откъде е дошъл?! От къде го изровиха?!!! А и Есил е една.. нито може да пее, нито нищо.. може само кючеци да върти
    И тоя Вили.. ами за него нямам мнение...
    Най-много обаче ме кефи Люси.. тя изглежда най-свясна от всички!

Мега фен Аватара на Blab
    Особено много ме кефи как некомпетентни относно музиката люде се изказват. Както беше казал някой "Правиш ми смях"

mmm spored men toq e po dobur ama 6e vidim... a jurito samo vili i lusi znaqt kvo pravqt tam. a i e dostatu4no da spomenem 4e ima 4algarka.. prosto no comment...

Бг мюзик 2 .Некъдърно жури и 12 финалисти които пеят фалшиво и са избрани не по талант а по красота.
    Предаването е скучно и безинтересно.На него можеш само да заспиш.
    Заключение Бг мюзик идол 2 пълен провал на bTV и ",Междинна станция.
    bTV беше ,достойна за уважение ,докато я управляваше Светла Василева,
    докато разбираше ,че 7/8 разбира от шоубизнес повече от Иван и Андрей.

Град
    НяМъ Ти КаЖа
    Харесва ми предаването,даже засега повече и от първия сезон.Особено сега когато дават кастингите е супер смешно защото се появяват някви идиоти но поне правят шоуто,но има и доста които наистина показаха че могат да пеят,а не са някакви клоуни.Журито какво да кажа за него..Вили Казасян няма смисъл да коментирам-Велик човек.Люси-доказала се певица,шапка й свалям,много е пекана.Есил-чалгаджийка да,но поне има музикално образование за разлика от другите поп фолк певици,но не ме кефи.Фънки-пич,как ги нарежда само Груб е ама кефи.

А тая Есил пък от къде го вади т'ва самочуствие...

съкс съкс!!!

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Люси ме кефи, Фънки също ме кефи, др двама не . ... а предаването като цяло си го гледам значи и то ме кефи
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Като изклъчим...ЕСИЛЧЕТООО...став а Истината,обаче е,че само един човек там знае що е музика!!!Фънки

Град
    русе
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    А тая Есил пък от къде го вади т'ва самочуствие...
    и аз това се питам..И във стремежа си да е велика и интересна се престарава..глупачка..пък Фънки го обикнах..

В журито има един нормален и това е фънки.Той слуша истинска музика и признава истинцките идоли , които другите чалгари не приеха.Освен тома.

Голям фен Аватара на alehole
    Абе журито са некви .... понякога готини ама иначе много ме дразнят като започнат да се подиграва на някой за външния му вид,как се е облякъл,че е дебел и нз си кво още ... Иначе Люси ме кефи най-много И Funky не е лош ама се прай на такъв , има вкус за музика
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Фънки нещо поомекна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си