- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ниска съм и искам да порасна
Първоначално написано от danI_boY
I have super powers i just don't wanna show you.^^
az sum momiche na 13 g. / 1.63 cm. / ..ot moqt klas ima momicheta po 1.68 - 1.70 ... no ima wreme da rastesh do 17 - 18 g.
Nesquick,Баскет или просто почакай още няколко годинки.![]()
![]()
аз съм с 10 см по-висока и съм повече от нормалнаПървоначално написано от batkodoki
![]()
иначе както ти казаха другите-волей и баскет :P
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Вие на 13 по 165 ли искате да сте? О.о
А аз съм на 15 и съм1.55 и 38 кг... Ненормална ли съм? при положение, че съм приела, че вероятно няма да порасна повече.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Абе нз за вас ама аз съм егати изрода. На 13 съм и съм висок 186 см.
Няма никои от моето семейство по-висок от 184 от моето сем. В клас спрямо другите съм като маркуч
.
Пък за по ниските ви препорачвам 2 камиона с нескуик и 1 систерна с мляко. Също така много баскет и волейбол .
![]()
Аз съм на 17 години. Висока съм 161см и тежа 40кг. Килограмите не са много нормални нито ръстът, но не ме интересува. Изглеждам си перфектно, чувствам се перфектно, всички момчета са по-високи от мен било с 5см или 1 глава. Всички са на мое разположение, понеже нали се сещаш...едно ниско момиче винаги може да сложи токчета и да стане по-високо за някое момче, но едно прекалено високо момиче не може да си одреже краката, че да може да е малко по-ниска от гаджето си. Мойто гадже е 179см висок и си ми е перфектен било то с токчета или без.Ама той е на 14
има още много да ръсте като знам родителите му какви са гиганти...скоро ще сме като Майкъл Джордан и жена му.
И все пак бъди такава каквато си, харесвай се такава и ще видиш как и другите ще те харесват.
Имаш шанс да пораснеш още малко.
Аз съм чувал, че като стане момичето средно 14-15 год. спира ратежа, защото по-бързо се развиват, и от бебета таза им е по-широк. Не знам, нека кажат по-опитните.
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Първоначално написано от Sa6eks
някъде пишеше, че на 14 години добиваш 98 % от ръста си на възрастен човек / при момичетата /, но не знам до колко е вярно ..![]()
Боже от какво има да се притесняваш? Аз съм почти на 20 и съм висока 160, и много си се кефя, даже искам да съм и по - нискане се притеснявай има още да растеш. Всичко си е до гена на първо място де
![]()
братле ти си ми на равнището на к*** сигурно ти е кофти да се возиш в градскиаПървоначално написано от cskasladyrana
![]()
аз бях 1,10, но пораснах 1,20. провесваха ме през балкона за ушите. пораснах за месец и пет дни. опитай и ти. ако те провесят в следващите пет минути, щe пораснеш промоционално 1,25.
Най-великото нещо, което ще научиш е да обичаш и да бъдеш обичан в замяна.
ами когато си харесаш някое високо момче пък той харесва високи момичета тогава ти се иска да порастнеш и колкото и да не ти пука няма как да не се засегнеш в такъв момент ...
Скъпа авторке на тематаАз съм на 20 и съм 153 см и тежа 48 кг и се чувствам перфектно
Дали е нормално е все едно да питаш "Нормално ли е да пия вода?".
Дали си с 3 см по-висока или по-ниска няма никакво значение. И искам да ти разкрия една малка "тайна"
Когато си нисичка винаги можеш да обуеш онези страшно секси 10 см-ови токчета, с които ще събереш погледите, но когато си 1.80 колкото и да искаш няма как да се смалиш
А понякога и на тези момичета им се иска да са по- (и внимание!!!) ниски!
![]()
Ай стига сте разтягали лукуми.. Стига с тоя баскет... Ще правя 13 и съм 157 см висока и съм 42 килограма. Тренирам баскетбол от 3 срещу 4 клас и няма абсолютно никакъв напредък, освен че от тогава съм пораснала естествено. В баскетбола ни карат да правиме упражнения за бързина на краката, за бързината на рефлекси, пасове, стрелби и т.н. Не ни карат да правиме забивки от което евентуално си мислите,че се расте. Тренерката също ни е казвала, че от баскетбола не се расте. От волейбол незнам, виждала съм много ниски момчета както и средно високи да играят. Има и хора които не тренират нищо,но пак са си 180. Всичко е до ГЕН.
А относно високите токове. Да, наистина е така. Подкрепям, но до някъде. Много потресаващо грозно ми изглежда като видя някоя кифла да се разхожда на токове 12 см като броим и платформата отдолу, обаче сaмите и крака са 60 см. А като сложи и една пола тип 'колан' и още повече се подчертава. На моменти направо изпитвам фобия към такива xopa. Моите крака всъщност са 81 см, като се има в предвид, че съм 157 висока. Майка ми е по-висока от мен, (камоли пък баща ми) но като съм до нея моите крака са по-дълги. За годините си аз се чуствам добре, като се има впредвид че за 1 календарна година аз пораствам около 5-6 см, ако раста до 15 години има реален шанс да порасна с 10 см, да чукна на дърво. А това твоето, авторке е невъзможно. Харесвай си се такава,каквато си. Важното е ти да се чустваш добре в тялото си, а не някой друг да те харесва.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Еми аз съм на 13 и съм 167 и от 5 клас съм пораснала с 2 санта))
![]()
приятелката ми е висока 1.52 а аз 1.75 грозно ли е. аз много я обичам но се комплексирам ужасно многокакво да правя
PLEESE HELP
приятелката ми е висока 1.52 а аз 1.75 грозно ли е. аз много я обичам но се комплексирам ужасно много какво да правя
PLEESE HELP
мацка,в момента започваш точно тая възраст в която ще се развиеш най-много..имаш време,спококво да кажа аз като съм почти на 19 и съм висока 1,57
ама просто свикнах с тва,всеки си е индивидуален
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
ами не искам да те отчайвам, но ще порастнеш колкото ти е зададено генетично тоест ако родителите ти не са от най-високите няма голяма вероятност ти да станеш висока. не мога да ти го обясня достатъчно добре, затова за да не те объркам допълнително ще ти кажа само че ако е имало високи в рода ти, може и ти да станеш висока. освен всичко това, има едно вещество- хормон на растежа, но не ти го препоръчвам. пък и освен това сега си във възрастта в която най-много се расте. дори и да не порастнеш 1. мъжете харесват ниски жени 2. винаги си има алтернатива наречена токчета :PP
и при мен е същия проблем даже по-зле на 13 години съм тежа 55 кг. и съм висока 150аз няма как да порасна повече,защотото баща ми е бивш щангист,а аз се занимавам с бойни изкуства всичко си е до гении.. просто трябва да се примириш,че ще си ниска
П.П 2 години тренирах баскетбол и ефекта е отрицателен.
И аз искам да съм по висока ама неможе158 40 кг
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!