.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 111
    Primerno ako maika mi e 175 i bashta mi e 184 i dqdo mi e 190 spored vas kolko she se stana???I ima oshe hora de se nad 185???(tva e istinata)

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от lebron23
    Primerno ako maika mi e 175 i bashta mi e 184 i dqdo mi e 190 spored vas kolko she se stana???I ima oshe hora de se nad 185???(tva e istinata)
    175-180см,освен ако не си болнава,злояда или осиновена
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Цитирай Първоначално написано от lebron23
    175-180см,освен ако не си болнава,злояда или осиновена
    Не съм нито едно от трите

Повече от фен
    az sam 40kg i sam 155m i syshto sam na 13g

3 cm - 1 mesec ?? tva e nerealno... no vupreki tva si ima specialni dobavki kum hranite. zabraih sa kak se kazva6e tva koeto te pravi da rastej(stava vupros v tqloto ti) no tiq dobavki go podhranvat tva i rastej. ama ne e nikak dobre 6toto ti se oburkva celiq metabolizum na organizma. a i plus tva 153cm na 14 god ...po normalno ot tva nqma na kude

basketball mu e maikata i ako pu6i6 spri

Guest
    Баскета и волейбола са пък ебаси митовете...
    Има си химична добавка, няма да споменявам име...
    но се извлича от трупове и найстина се пораства от нея ако найстина искаш да я приемаш де се разтърси в интернет за името.

Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Баскета и волейбола са пък ебаси митовете...
    Има си химична добавка, няма да споменявам име...
    но се извлича от трупове и найстина се пораства от нея ако найстина искаш да я приемаш де се разтърси в интернет за името.
    Нали не се ебаваш ? кажи името де,иначе как да я потърсим така????
    Иначе и аз искам да порасна,щот съм ниска.За баскетбол и волейбол съм стара вече,нескуика не помага
    Хелп

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Баскетбол, но ако ти е генетично не можеш да пораснеш чак толкова много.. А и каквото и да правиш едва ли за един месец ще успееш да пораснеш

Животът е адът описан в Библията!

Момиче нисичко да...момче ниско...ооо да!!! ...Не се мъчете да ставате високииии момичета хубавите момчета са нисички аз съм на 16 и съм 175 може малко повече не знам приятеля ми е висок колкото мен.Просто огледайте се къде се намират хубавите мочета...(тамм някъде долу...)

......

Аз съм на 14 и съм 1.50,не се харесвам ама и ние ниси4ките имаме някакав 4ар.Не се притесняваи аз сам даже по-ниска от теб

И какво като си ниска?На мен половината приятели са ниски, и аз изглеждам като маркуч до тях ама... Освен това е вярно, че по-нисичките имат някакъв чар. Така, че си се радвай на височината и си живей живота! :P

Град
    Хасково/София (студентски град)
    Височината може да е нужна и за друго... Един приятел от 2 години насам се мъчеше да порастне със 4 сантиметра, ама разликата е само 2. Трябваха му за да кандидатства за полицейската академия...

момичета няма значение колко сте ниски важното е да ви харесват каквито сте и успех с растежа

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

basketbol igrai ili balet tancuvai i se raztqgai za 6pagat naistina stava az sam 1.72

Abe mnogo e lesno. Otiva6 vav fitnesa i kara6 2 gorili da doidat . Posle lqga6 i ednata gorila e otkum glavata ti a drygata otkum krakata i posle i dvamata te hva6tat i po4vat da te durpat i 6e visdi6 kolko burzo 6e stane6 visoka. A za po burz efekt moje6 da qde6 i nesquick
    The Prodigy = The legend!

az sum na 13 i sum 156 tolkova iskam da porasna no ve4e sviknah i mi e se1 nqma lo6o da sum niska. te niskite sa jobni gajeta nali znae6 imam edna fr det e na 14 po4ti n 15 i e 154 ama si e syper ina4e ako tolkova mn iska6 da porasne6 bihti preporu4ala da hodi6 na plyvane ili basket az hodih 1 mesec na plyvane i porsnah dosta ama sprqh i sum si niska pak

Sportove :P:P Ina4e si sloji tok4eta

Цитирай Първоначално написано от s3x_0n_th3_b3aCh
    Sportove :P:P Ina4e si sloji tok4eta
    Съгласна

Izpolzvai krevat za srednovekovni machenia ili qj mnogo hranitelni dobavki
    Ako ti trea neshto pitai kav podpis bez lis i himikalka !

ne ti trqbva da raste6 taka si si dobre djobno gadje :P
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

Цитирай Първоначално написано от la4ezara
    iграй баскетбол, волейбол и ходи да се разтягаш на лостове. Но с хапчета недей, че после костите ти се чупят и е ужасно..
    +1

Град
    У дома пред компютъра
    Не се комплексирай от това, че си нисичка

Ако родителите ти са високи, ще порастнеш, има време.

Иначе можеш да се запишеш на баскетбол, волейбол...

Град
    старчески дом
    Значи...Пиеш Нескуик,играеш баскетбол и се надяваш,че ще порасТнеш!
    Аз съм на 14 и съм 160-162см.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си