- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ниска съм и искам да порасна
Primerno ako maika mi e 175 i bashta mi e 184 i dqdo mi e 190 spored vas kolko she se stana???I ima oshe hora de se nad 185???(tva e istinata)
175-180см,освен ако не си болнава,злояда или осиновенаПървоначално написано от lebron23
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Не съм нито едно от тритеПървоначално написано от vamp
![]()
az sam 40kg i sam 155m i syshto sam na 13g
3 cm - 1 mesec ?? tva e nerealno... no vupreki tva si ima specialni dobavki kum hranite. zabraih sa kak se kazva6e tva koeto te pravi da rastej(stava vupros v tqloto ti) no tiq dobavki go podhranvat tva i rastej. ama ne e nikak dobre 6toto ti se oburkva celiq metabolizum na organizma. a i plus tva 153cm na 14 god ...po normalno ot tva nqma na kude
Баскета и волейбола са пък ебаси митовете...
Има си химична добавка, няма да споменявам име...
но се извлича от трупове и найстина се пораства от неяако найстина искаш да я приемаш де се разтърси в интернет за името.
Нали не се ебаваш ?Първоначално написано от Majestic12
кажи името де,иначе как да я потърсим така????
Иначе и аз искам да порасна,щот съм ниска.За баскетбол и волейбол съм стара вече,нескуика не помага![]()
Хелп![]()
Баскетбол, но ако ти е генетично не можеш да пораснеш чак толкова много.. А и каквото и да правиш едва ли за един месец ще успееш да пораснеш![]()
Животът е адът описан в Библията!
Момиче нисичко да...момче ниско...ооо да!!!...Не се мъчете да ставате високииии момичета хубавите момчета са нисички аз съм на 16 и съм 175 може малко повече не знам приятеля ми е висок колкото мен.Просто огледайте се къде се намират хубавите мочета...(тамм някъде долу...)
Аз съм на 14 и съм 1.50,не се харесвам ама и ние ниси4ките имаме някакав 4ар.Не се притесняваи аз сам даже по-ниска от теб
И какво като си ниска?На мен половината приятели са ниски, и аз изглеждам като маркуч до тях ама... Освен това е вярно, че по-нисичките имат някакъв чар. Така, че си се радвай на височината и си живей живота! :P
Височината може да е нужна и за друго... Един приятел от 2 години насам се мъчеше да порастне със 4 сантиметра, ама разликата е само 2. Трябваха му за да кандидатства за полицейската академия...
момичета няма значение колко сте ниски важното е да ви харесват каквито стеи успех с растежа
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
basketbol igrai ili balet tancuvai i se raztqgai za 6pagat naistina stava az sam 1.72![]()
Abe mnogo e lesno. Otiva6 vav fitnesa i kara6 2 gorili da doidat . Posle lqga6 i ednata gorila e otkum glavata ti a drygata otkum krakata i posle i dvamata te hva6tat i po4vat da te durpat i 6e visdi6 kolko burzo 6e stane6 visoka. A za po burz efekt moje6 da qde6 i nesquick![]()
![]()
The Prodigy = The legend!
az sum na 13 i sum 156tolkova iskam da porasna no ve4e sviknah i mi e se1 nqma lo6o da sum niska. te niskite sa jobni gajeta nali znae6
![]()
imam edna fr det e na 14 po4ti n 15 i e 154 ama si e syper ina4e ako tolkova mn iska6 da porasne6 bihti preporu4ala da hodi6 na plyvane ili basket az hodih 1 mesec na plyvane i porsnah dosta ama sprqh i sum si niska pak
![]()
![]()
Sportove :P:P Ina4e si sloji tok4eta![]()
СъгласнаПървоначално написано от s3x_0n_th3_b3aCh
![]()
Izpolzvai krevat za srednovekovni machenia ili qj mnogo hranitelni dobavki
Ako ti trea neshto pitai kav podpis bez lis i himikalka !
ne ti trqbva da raste6 taka si si dobredjobno gadje :P
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
+1Първоначално написано от la4ezara
Не се комплексирай от това, че си нисичка![]()
Ако родителите ти са високи, ще порастнеш, има време.
Иначе можеш да се запишеш на баскетбол, волейбол...![]()
Значи...Пиеш Нескуик,играеш баскетбол и се надяваш,че ще порасТнеш!![]()
![]()
Аз съм на 14 и съм 160-162см.