.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Момиче да свършва бързо - решение?

emiii pove4ty temi vijdam 4e mom4eta svarshvat barzo i t.n ama momi4e..??!.. .nqkwu reshenie..ako nqkoi ima takav problem..a i drugoto e 4e dosta namokrqm..napraooo mi e neudobno... nz .. aide pishete kakwi sa resheniqta hxhxa

Moderated by Barbie
    Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.

Град
    *in a pink dream*
    ae , ti orosqvash li se ?
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

ami osven 4e ni6to ne ti razbrah drugo ne moga da kaja
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    I az ne razbrah ?! ti си момиче и искаш да свършваш бавно/бързо или ти си момче и се чудиш момичето как да свърши бързо?!?!?
    Ако си момиче - не се чуди ,ми се радвай ,щот някой изобщо не могат да го напраат

em ne misli samo za sex i mom4eta ...nameri si nqkfo hobi det da ti zaema po-golqma 4ast ot vremeto i tfa e
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

emi az sam momi4e i svarshvam barzo tva e ;] ... i ddz kofti mi e ..

Град
    *in a pink dream*
    i ko ?
    idi na psihoanalitik togava
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

em ako ne si pravila sex mn vreme normalno e :} i 6te scar6i6 i 2ri pat posle
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Сега хвалиш ли се не разбрах?
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

hottie
    Guest
    Не мога да разбера какъв е проблема, че свършваш бързо. Ние поне имаме шанса да можем да свършваме няколко пъти. Аз също свършвам бързо, но после пак и ако трябва пак

ami ne razbiram to4no no do kolkoto az mislq kakav e vaprosa spored men da svar6va6 po bavno e po hubavo poneje ispitva6 udovostvieto po dalgo vreme
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Супер фен
    to4no predi varhovniq momentspri za malko "zanqtieto"da se pouspokoi6 i togava pak!i vs e v glavata!ne moje6 li dase kontrolira6!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami purvo gledai ti da svurshvash po-bavno. Vremeto na svurshvaneto na momicheto zavisi ot dosta neshta. Kolko e vuzbudena, po-princip kak svurshva i t.n. Postarai se da q vuzbujdash dobre predi tova i se otdai na poveche naslada v legloto. Nqma kak inache. Ako celish da se izpraznish za nqkolko minuti i da q zae*esh da se opravq nqma da stane.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Монтана
    Ами ко да ти кажа....Чувала съм,че когато момичето маструбира повече свиква да свършва по бавно....нз....ако не допитай се до лекар...обаче,ако го погледанеш от добрата страна някой момичета изобщо и не свършват.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    кефи се бре...няма нищо лошо даже е плюс...
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си