.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Косата ми е ужасна !

Абе имах яка дълга коса соято всички харисваха.Но се постригах , защото тя доста започна да цъфти .Сега е къса и има ужасна форма , защото попаднах на ужасна фризьорка . Никой не ме харисва и от думите "Какво прекрасна , дълга коса имаш" сега всички казват "Леле , какво си направила!? Ужас каква е къса... " Ужасно е и много ме е яд ... Какво да направя ?

Споко, миличка, не се шашкай. И аз преди време попаднах на такава фризьорка, която ми опропасти косата, вместо да я поскъси Но ще ти порастне, не се притеснявай, хем ще се съвземе. Ако можеш и прави различни прически, вържи я и защипи стърчащите краища с шнолки. Измисли някакви интересни и не се тревожи, сиг съм, че можеш да изглеждаш добре и с къса коса, успех!
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Когато лицето ти си е хубаво, косата в никакъв случай не може да го опропасти. Напротив така се подчертават чертите ти. Сега като косата ти цъфти, ще я подстрижеш много ясно. Жалко само за фризьорката.
    Все пак ако е достатъчно дълго за да можеш да я връзваш на опашка я връзвай, ако не и прави кукуригу. Страшно ме кефи.
    Или пък нещо по-модерно...

Спокойно, това е коса, не е мозък, ще порасне

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен Аватара на sapphirr
    и на мен ми се слу4и,тежко ми беше признавам.това,което искаш да 4уеш е за на4ин,с който за 1 седмица ще порасне,е да ама такъв няма.времето и правилните грижи ще си кажат думата!

Тежко е, мила, и аз съм го преживявала, въпреки че беше преди много време, но спокс. Ще порастне пак. Погледни някакви интересни прически в нета и експерементирай малко да видиш какво ти отива за временен вариант. Ластичета, фибички ... все ще има нещо, което да ти харесва
    Memento moriendum esse!

Град
    Некъде там...
    ОоОоо0 ужас!Попадала съм на лоши фризьорки и повече не съм се мервала при тях.Обаче си намерих една дето си ме подстригва много хубаво.

А по твоя въпрос мога само да ти кажа да гледаш прически в някое списание и ако си харесаш нещо да експериментираш пред огледалото,все ще си намериш подходяща прическа за къса коса.Успех! И повече не се връщай при лошата "фризьорка".
    Който се смее последен - най-бавно загрява!

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Спокойно, това е коса, не е мозък, ще порасне
    Мозъка не расте ли?
    Ок, по темата: Ми след седмица ще свикнеш... И аз съм го преживяла... Направи си свой стил... знам ли, нагоди си пътя, слагай пяна... някак я направи да ти хареса... друго не можеш да направиш Успех!

Пробвай с бадемово масло.

Ихии БРАГОДАРЯ на всичке ! Успокоихте ме и ми помогнахте много !

Ммм напълно те разбирам.Имах страхотна дълга до кръста коса,но се подстригах и после като се прибрах ревах 3 дена и не можех да се погледна в огледалото.По това време беше модерно много къса коса отгоре и много бухнала и изглеждах точно така и беше просто ужасяващо,но после като порасна малко се получи много хубава прическа.Така,че мацо просто потърпи малко може да ползваш хининова вода за по-бърз растеж ако искаш ;]

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    коса е това...пак ще порастне

Ще порасне косата ти, споко!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И аз бях така плачеше ми се като се видях ,но порастна.

Бяха ми разправяли за някаква маска с тривитаминол, която много ускорявала растежа, отделно хининовата вода може да помогне, също и ампули.
    А докато ти израсте използвай повечко стилизанти, за да й придадеш хубава форма. Ако стила ти на обличане го позволява може да сложиш фибички и шноли, хем ще й придадеш вид, хем ще изглежда яко.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Напълно те разбирам.В момента съм в същото положение. Онзи ден тъпата фризъорка опропасти косата ми...Аз й казах,че искам бретон,а тя ме направи на нищо.Излишно подчертах почти да не ми я намлва,а тя ми отряза половината коса.Сега направо рева пред компютъра,имам чувството,че ако се вясна навън ще изпоплаша хората. И кулминацията:отдолу бретонът е толкова къс,че и с фибички не мога да го хвана.ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ!Взех си от тая Хининова вода,дано да помогне,защото просто ще скоча през терасата

Цитирай Първоначално написано от Ivencety
    Напълно те разбирам.В момента съм в същото положение. Онзи ден тъпата фризъорка опропасти косата ми...Аз й казах,че искам бретон,а тя ме направи на нищо.Излишно подчертах почти да не ми я намлва,а тя ми отряза половината коса.Сега направо рева пред компютъра,имам чувството,че ако се вясна навън ще изпоплаша хората. И кулминацията:отдолу бретонът е толкова къс,че и с фибички не мога да го хвана.ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ!Взех си от тая Хининова вода,дано да помогне,защото просто ще скоча през терасата
    Спокойно и на двете ви. Всичко е наред, ще порасне.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си