- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знмам какво да правя
molq vi se pomognete mi, nz ko da praq. imam gadje obace e mn revniv, i naposledik stana napravo netirpim. posivetvayte mi nestu za da ne go zarqzvam stot go obicam, spored vas kakvo da napravq.![]()
еми поговори с него..обясни му че го обичаш повече от всичко (ако наистина е така) и че няма причина да се трвойи че ще му изневериш защото това няма да стане ...ако аверката ми ми каже така,аз лично бих я послушал..не го знам твоя авер с какъв характер е .обаче можеш поне да поговориш с него.
Хайде ! Успех !![]()
Не се ли научихте, че като имате проблем с гаджето трябва да поговорите с него, а не да пускате безмислени теми във форума. Казваш си му проблема и ако ти се праи на луд...ще има "Ту дъ лефт"![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Ние не можем да ти помогнем,кой знае колко.
Единственият съвет,който можем да ти дадем е,да поговориш с него,ти най-добре си го познаваш,и знаеш,как да му кажеш нещо,че да те разбере.
Ми или да се оправи с комплексите си на ревност или да се чупи ... то ва ши премине в болест неговото ,ако вече не е ...Първоначално написано от yuzito
Е тва е решението,ако не се получи го чупиПървоначално написано от Screen
![]()
Имам подобен проблем и според мен изхода е 1 - РАЗДЯЛЯ...да звучи ти крайно, нали..самоче кажи ми какво е тая връзка, в който човека до теб ти няма доверие?Поговори си с него и му кажи, че не може така..пък и все трябва да има причина да те ревнува..Един дълъг разговор ще ти помогне да разбереш какво мисли и той...Но поне за мен щом някой ми няма доберие, няма смисъл да съм с него и колкото и да боли, понякого е по-добре да се разделите..било то и временно![]()
Ne go kazvai na nas,a go kaji na nego.Sednete i pogovorete.Tova e edinstvenoto,koeto moje da pomogne,ako estestveno toi te razbere.No ne se nadqvai da spre da te revnuva.Za6toto az pone sum na mnenie,4e revniviqt 4ovek,vinagi si ostava takuv i ne moje da se promeni.No pone moje da se opita da ne izrazqva revnostta si tolkova qvno.
I tryed so hard and got so far,but in the end it doesnt even matter...
Тури му един як пердах да се осъзнае... (шегичка ...)
Ако можеш да говориш давай, ако не - но комент![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
Оби4, придружена със страх, когато оби4та не е взаимна, се нари4а ревност.
Томас Хобс
говориш(за това,което те дразни),4уваш(другата страна),преценяваш(даденот мнение),преценяваш(какво да правиш).
Кажи му ,че това те дразни и да успокои страстите малко.Ти си си само с него няма от какво да се плаши мисля,че това ще му стигне![]()