.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Мега фен Аватара на amatorium
    Pochti ne izpolzvam. Ne pravq osobeno sluchaen sex i samo v takiva sluchai. Inache s postoqnna partniorka nqma zashto da mi se nalaga da polzvam. Az sushto sum si pravil izsledvaniq. Kolkoto da sum absolutno siguren, che vsichko e OK.
    Eating isn't cheating - Arnold

.. всеки както му е удобно и както мисли че ще е по-разумно .. така .. дори и да сте здрави и да няма никаква опасност да се заразите с каквото и да било .. по време на акта или на самозадоволяването мъжете отделят една течност, на която не знам с точност името и немога да я назова .. бях питал преди време и получих отговор, но беше доста отдавна и съм позабравил .. та тази течност съдържа някакъв % сперматозоиди и също има някакъв шанс да се забременее от нея .. но мисля, че не всички мъже отделят такава течност .. това става по време на .. не накрая ..

Град
    RuSe
    Аз винаги използвам!!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от bolnoty
    .. всеки както му е удобно и както мисли че ще е по-разумно .. така .. дори и да сте здрави и да няма никаква опасност да се заразите с каквото и да било .. по време на акта или на самозадоволяването мъжете отделят една течност, на която не знам с точност името и немога да я назова .. бях питал преди време и получих отговор, но беше доста отдавна и съм позабравил .. та тази течност съдържа някакъв % сперматозоиди и също има някакъв шанс да се забременее от нея .. но мисля, че не всички мъже отделят такава течност .. това става по време на .. не накрая ..
    Да,абсолютно си прав.Последният път като правих свирка на моя преди секса го усетих това....Все едно свърши,имаше вкус на сперма,но беше сравнително мн по-малко....Добре че ние винаги го правим с презерватив,макар че си имаме доверие,не си изневеряваме за да си донесем някоя болест,но все пак се пазим. :P Нямам намерение заради кефа на например един такъв като naze,дето не му се свидили пари за аборти,да си рискувам живота,здравето и бъдещото потомство.Тва е безотговорност,поне като не ви се използва презерватив,пийте хапчета!!!

Цитирай Първоначално написано от bolnoty
    Абе я си слагайте гумите за всеки случай .. нито е скъпо нито нищо .. вярно, че може да е малко по-яко, но не си струва .. на мнение съм, че около 40% вероятно е да се заразите с нещо при всеки един акт без кондомче .. я хигиена .. я много партньори и така нататък .. а и само си помислете как ще се чувствате ако се събудите през ноща и се сетите, че сте правили секс без презерватив .. незнам за другите ама точно през нощта мисля като олигофрен .. хоп да ме заболи корема и айде се филмирам, че ми става нещо .. винаги е по-добре да се подсигуряваш, каквото и да започнеш .. тук става въпрос за теб .. и ти си избираш .. не ме е*е дали момичето ще каже "хайде без, че не си го нося" .. или "айде бе какво ти пука толкова .." - винаги с кондом и това е !
    +1 веднъж го правих без.... вярвайте ми побърках се... аз съм си с малко по-голямо въображение... и направо полудях.. а дали не съм бременна а дали тфа или онова.... повече няма да го повторя.Все пак съм на 16..не искам гафове
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от mother
    Не го правя с кондом защотот се губи част от удоволствието, мойта няма нищо против и внимаваме така че засега няма грижи
    I az taka . . . deт му беше казал един човек на бившия ми - "Ти като се къпеш с чорапите ли си?Не?Еми като не ,тоя презерватив за къф ти е?"

Град
    kadeto iskam
    Не го правя с кондом защотот се губи част от удоволствието, мойта няма нищо против и внимаваме така че засега няма грижи
    Губиш част от удоволствието а после може да си изгубиш младоста кат почнеш да буташ количката след 9месеца или по лошо некфа болест да фаниш

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Когато не пия хапчета-ползвам. Сега съм на хапчета и не ползвам......Но без абсолютно никаква защита не бих правила секс!

П.С. не усещам особена разлика с и без. даже с ми е по-хубаво. де да знам по-спокойнно и може би оттам. Факт е, че почти всичките ми оргазми от секс са когато го правим С презерватив. без просто не мога да свърша или е изключително рядко-1 от 100 акта да кажем.

П.С.2: Дори и да правим секс с презерватив той не свършва докато е в мен......
    А и сме си 1-вите 1 на друг, та да се тревожа за болести, различни от инфекции, които се придават и при секс с презерватив. А и да има нещо по-сериозно-нали ще сме 2-мата-ще се справим заедно.

Цитирай Първоначално написано от sentient_
    Губиш част от удоволствието а после може да си изгубиш младоста кат почнеш да буташ количката след 9месеца или по лошо некфа болест да фаниш
    болест няма как да захвана защотото го правя само с приятелката си и двамата сме здрави, колкото до бременноста използваме други предпазни мерки.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Az do sega sum go pravila samo niakolko puti bez prezervativ no ne mi haresva osobeno za6toto za men se gybi cialoto ydovolstvie ako triabva da si go izvadi kogato svur6va...Ot edin mesec sum na protivoza4atu4ni ama ne smeia da go ostavia da svur6i vutre...

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Az do sega sum go pravila samo niakolko puti bez prezervativ no ne mi haresva osobeno za6toto za men se gybi cialoto ydovolstvie ako triabva da si go izvadi kogato svur6va...Ot edin mesec sum na protivoza4atu4ni ama ne smeia da go ostavia da svur6i vutre...
    За 2 години сексуален живот не съм усещала какво е да свърши в мен дори с презерватив, а и на хапчета съм била. Много го е страх от бебешките колички моя мъж Винаги го вади!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    За 2 години сексуален живот не съм усещала какво е да свърши в мен дори с презерватив, а и на хапчета съм била. Много го е страх от бебешките колички моя мъж Винаги го вади!
    Mda i sestra mi i neinia priatel sa taka...Ne znam za men li4no tva e nai-hybavata 4ast puk i nai-4esto kato ysetia 4e toi svur6va se vuzbyjdam o6te pove4e i svur6vame zaedno...

Град
    Свищов
    Еми.върви говори с 1 овен и го убеждавай, че не е прав.....

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Еми.върви говори с 1 овен и го убеждавай, че не е прав.....
    Креми, просто има момичета на които им доставя удоволсвие да свършват в тях. Аз, от страната на момчетата, бих защитил нейната позиция

Цялото удоволствие на момчето е съсредоточено около този момент и когато трябва да свърша навън... (с изкл. на устата ) е някак си тъпо...
    ~ EviL DeViL ~

Мене ми доставя удоволствие и навън, зависи от фантазиите ти.

Не съм го правила без...НИКОГА.Прекалено млада съм да бъда майка и не искам да има и капка рист , който може да се избегне!!!

hottie
    Guest
    da i az obojavam da svur6i v men. Use6taneto e tolkova razli4no - use6ta se edno naprejenie v penisa mu to4no v tozi moment i e strahotno!!pposlednite 4,5 tlasuka sa mi lubimata 4ast ot seksa.

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    da i az obojavam da svur6i v men. Use6taneto e tolkova razli4no - use6ta se edno naprejenie v penisa mu to4no v tozi moment i e strahotno!!pposlednite 4,5 tlasuka sa mi lubimata 4ast ot seksa.

Mдам на мене лично най-голямото ми удоволствие е да свърша в нея и тя да свърши едновременно с мен. Няма такъв кеф, сигурно и защото ми се случва рядко :P

hottie
    Guest
    Da absolutno. Az nai 4esto svur6vam v tozi moment imenno zaradi tova naprejenie koeto se suzdava.Mnogo e stranno 4uvstvoto, no prekrasno.

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Ами без, защото вече близо 4г го правим отначало беше със , но постепенно остана без, а защо, защото му имам доверие, а и той си има .....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Преди време го правех без, но сега със.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    За момента със.

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Преди го правих със. Сега без - защото с приятеля ми се от много време заедно,имаме си доверие и сме си направили тест за ХИВ/СПИН! - което смятам, че е много важно, а малко хора го правят.Освен доверието е хубаво и тест да се направи.
    Освен това пия противозачатъчни, за да не забременея. И ми е спокойно

Иначе не обичам презервативите особено много. Мразя усещането им,мразя миризмата им и въобще как изглеждат ..
    +1,но без теста

Re: използвате ли кондоми. ако не - защо? males/females

az vinagi si nosq v sebe si i pravq bez samo s partniorut na kogoto sum sigurna , 4e moga da mu imam 1000% doverie (a to trudno se gradi)
    a v momenta sum s postoqnen partnior i go pravim bez da 4ukna na durvo ne sum imala problemi prez 3 meseca hodq na ginekolog pravq si i kruvni testove i zasega vsi4ko e na 6
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Град
    Пловдив,Градът на Ботев!
    Когато се пият както трябва хапчетата дават по голям процент на сигурност.Като е на хапчета го правим без и си свършвам в нея иначе с презерватив.
    ..влюбен..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си