.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Дайте съветче плссс

Значи ситуацията е следната с приятеля ми сме правили секс няколко пъти без презерватив, той винаги свършва навън, ноо се притеснявам дали има шанс да съм забременяла. Идва ми съвсем редовно и нормално, ноо се притеснявам от цветна бременност. Според вас има ли причина за притеснение.
    П.С. Не съм на 13 и съм чела достатъчно материали, просто имам нужда от съвет.

hottie
    Guest
    Да,има опасност. Една моя приятелка забременя по този начин. Нормална бременност,не цветна.

kupi si test za bremennost ili hodi na ginekolog
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

На мен ми идва напълно нормално и се опасявам за цветна бременност... търсих за нея из нета но има съвсем ограничен материал...

На мен ми идва напълно нормално и се опасявам за цветна бременност... търсих за нея из нета но има съвсем ограничен материал...

hottie
    Guest
    Едва ли имаш цветна бременност.Случва се много рядко, а и цикъла ти изглежда по друг начин.Обикновено е по-кратък и не много обилен.

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Едва ли имаш цветна бременност.Случва се много рядко, а и цикъла ти изглежда по друг начин.Обикновено е по-кратък и не много обилен.
    Да в това което четох и съм чувала цикъла е блед и съвсме оскъден ноо нали знаете човек като си втълпи нещо....

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bLuE_LagOoN
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Да в това което четох и съм чувала цикъла е блед и съвсме оскъден ноо нали знаете човек като си втълпи нещо....
    Ами според мен нищо ти няма. Ако наистина искаш да си покойна си купи едно тестче, но според мен няма проблем

Мхм тва ще правя след малко отивам за тест, че да ми е спокойна главата ..

hottie
    Guest
    ОК, кажи ако искаш какво е станало, но според мен е ОК. Защо не се замислиш за някакви по-сериозни контрацептиви? Противозащатъчни хапчета или лепенки? МОже и вагинални капсули.

Град
    unknown
    vaginal juice ?

Ами не съм запозната с противозачатъчните по принцип и досега не съм ползвала...

hottie
    Guest
    Ако се интересуваш най-добре е да попиташ гинеколкожката относно хапчетата и лепенките.
    Иначе в аптеката може да попиташ за вагинални капсули. Те не предпазват на 100%, но пак е нещо (щом ако ще свършва извън теб).

Иначе хапчетата са много на вид. Пият се всеки ден по едно с 7 дни пауза.

Лепенките мисля , че се казват ЕВРА се лепят някъде по тялото и ги сменяш всяка седмица. МОжеш да се къпеш с тях без проблем. Това са едни от най-новите контрацептиви на пазара.

Мерси много мила айде довечера ще пиша пак

hottie
    Guest
    ОК Успех

Град
    Монтана
    Нищо ти няма....

Нищо ми няяяяяяямааааааааааааа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове