- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дайте съветче плссс
Значи ситуацията е следната с приятеля ми сме правили секс няколко пъти без презерватив, той винаги свършва навън, ноо се притеснявам дали има шанс да съм забременяла. Идва ми съвсем редовно и нормално, ноо се притеснявам от цветна бременност. Според вас има ли причина за притеснение.
П.С. Не съм на 13 и съм чела достатъчно материали, просто имам нужда от съвет.
Да,има опасност. Една моя приятелка забременя по този начин. Нормална бременност,не цветна.
kupi si test za bremennost ili hodi na ginekolog
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
На мен ми идва напълно нормално и се опасявам за цветна бременност... търсих за нея из нета но има съвсем ограничен материал...
На мен ми идва напълно нормално и се опасявам за цветна бременност... търсих за нея из нета но има съвсем ограничен материал...
Едва ли имаш цветна бременност.Случва се много рядко, а и цикъла ти изглежда по друг начин.Обикновено е по-кратък и не много обилен.![]()
Да в това което четох и съм чувала цикъла е блед и съвсме оскъден ноо нали знаете човек като си втълпи нещо....Първоначално написано от the_hottie
![]()
Ами според мен нищо ти няма. Ако наистина искаш да си покойна си купи едно тестче, но според мен няма проблемПървоначално написано от bLuE_LagOoN
![]()
Мхм тва ще правя след малко отивам за тест, че да ми е спокойна главата ..![]()
ОК, кажи ако искаш какво е станало, но според мен е ОК. Защо не се замислиш за някакви по-сериозни контрацептиви? Противозащатъчни хапчета или лепенки? МОже и вагинални капсули.
vaginal juice ?
Ами не съм запозната с противозачатъчните по принцип и досега не съм ползвала...
Ако се интересуваш най-добре е да попиташ гинеколкожката относно хапчетата и лепенките.
Иначе в аптеката може да попиташ за вагинални капсули. Те не предпазват на 100%, но пак е нещо (щом ако ще свършва извън теб).
Иначе хапчетата са много на вид. Пият се всеки ден по едно с 7 дни пауза.
Лепенките мисля , че се казват ЕВРА се лепят някъде по тялото и ги сменяш всяка седмица. МОжеш да се къпеш с тях без проблем. Това са едни от най-новите контрацептиви на пазара.
Мерси много мила айде довечера ще пиша пак
ОКУспех
![]()
Нищо ти няма....![]()
![]()
![]()
Нищо ми няяяяяяямааааааааааааа
![]()
![]()
![]()