.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    Варна

Вашите очаквания за матурата по БЕЛ

Какво очаквате от матурата по български език и литература?
    Притеснявате ли се,че ще бъде трудна и няма да я вземете и как се подготвяте за нея?

Re: Вашите очаквания за матурата по БЕЛ

edva li 6te e mn trudna,za6toto universitetite 6te ostanat bez studenti.Nadqvam se kato za parva godina da e po-lesna,razbrah,4e v qmbol imalo primerna matura po bel i 50%bili s 2 i sega uj 6te q prerabotvat a ina4e hodq na uroci po balgarski ezik i gledam da re6avam testove-,taka se gotvq

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Как се готвя ли? Ми аз ходя на уроци по БЕЛ, но въпреки всичко матурата ме плаши, защото са ми много неясни критериите на оценяване. Иначе дано няма много двойки и дано има доста шестици(заслужени). Иначе не вярвам да ме скъсат, но то 3ка не ме оправя. Трябва ми висока оценка, защото искам да кандидатствам с БЕЛ.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Нямало да се съобщава как ще се оценят писмените работи. Отлични оценки няма да има, в това са убедени всички. Ще се свалят малко точките за 3...на...43-5

Успех на всички на предстоящите матури по Бел и по предмета по избор!!!
    Дано се представите по най-добрия начин и да сте доволни от себе си!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Говори се, че за три ще бъде като тестовете за 7-ми клас т.е. 25% за 3. Ама оттук нагоре вече няма да има критерии, докато не ги проверят.

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Нямало да се съобщава как ще се оценят писмените работи. Отлични оценки няма да има, в това са убедени всички. Ще се свалят малко точките за 3...на...43-5
    Съобщено е в сайта на министерството на обр.,а и да не говорим ,че по принцип в всяко у-ще са длъжни да раздадат на 12то-класниците учебно-изпитна програма за ДЗИ,в която ест. си пише и за оценяваните компетентности:езикови и литературни.
    А относно самата матура...не очаквам да е трудна,дори напротив.Все пак ще е само в/у учебния материал без др допълнителни

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз пък се надявам да има повечко двойки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си