- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Само малко искам да отслабна, но бързо
Добнре де знам, че ще кажете да ползвам търсачката ама бързам и ще я видя и нея, искам нови мнения![]()
Аз съм слаба като цяло
но супер смешно ми се наложи след 2-3дни да съм в перфектна форма - спортувам, но за 2дена трябва да направя диета за да сваля едни тлъстинки по корема- които са малко де....ама трябва!!! а не асъм правила диети досега
моля ви моля ви хора помогнете с идеи - засега почвам смао на кисело мляко
еми като не си правила до сега диети не мисля,че така отраз е добре да не яде6 ни6то поне някой плодче яж..колкото да не е без хичи пии повече течности
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Пхах, ако започнеш само с кисело мляко/"някакво плодче, колкото да не е без хич" за два дни няма да направиш друго освен да умреш, пхахНе, няма да умреш, но тия експерименти са доста опасни за тялото.
Яж черен хляб, откажи се от газираното и въобще от всички тия изкуствени неща. Намали пърженото (трябва да се откаже, но това е невъзможно, затова го намалявай).
Не пропускай закуска, яж три пъти на ден. Прави упражнения.
Гледай захарта, която получаваш да е само от плодовете (т.е. без шоколадчета, сладкиши и т.н.).
За два дни обаче нищо няма да стане.
Чао0о0о0!
След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]