.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ

Гаджето на приятеля ми май му изневерява...

Така искам вашето мнение...
    Снощи решихме аз и полугаджето ми да идем на кафе.Тъй като времето беше мн приятно тръгнахме и отидохме доста далечко...Седнахме в едно кафе което беше така в една забутана уличка и беше малко ама много приятно.По едно време гледам идва гаджето на най добрия ми приятел,която е също моя много добра приятелка.Беше с някакво момче което не познавам...Седнаха без да ни видят.По едно време тя ни сканира и видимо се притесни ама успя да каже едно здрасти...След 10-15 мин. си тръгнаха.Днес и се обадих и я питам къв беше тоя...Тя ми каза че е неин братовчед от близък град(тя и преди е разправяла че има братовчед ама не съм го виждал)...И да не казвам за приятеля ми.Сега се чудя да му кажа ли ама има и нещо друго.Аз преди бях нейно гадже и се притеснявам че приятеля ми няма да ми повярва защото си мисли че още я обичам(което не е така).От друга страна аз скъсах с нея преди време точно защото тя ми изневери...КАКВО ДА ПРАВЯ?Ако му кажа той ще мисли че се опитвам да ги разделя и ако се окаже неин братовчед наистина ще стане още по-лошо...От друга страна ако не му кажа ще рискувам тя да го нарани доста както беше и с мен..От трета страна искам да си остана приятел с нея защото все пак тя не е лош човек ама ако му кажа ще ми се расурди...
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Мълчи си поне за момента, не се мешай в чужди работи.. А да и да те питам какво по дяволите значи полугадже?

Животът е адът описан в Библията!

Според мен разбери дали найстина му изневерява,което е така според мен като се има в предвид,че и ти си я зарязал заради изневяра.Ако се окаже,че е истина,ако ги видиш звънни на приятеля си и му кажи да отиде до еди каде си,или ги снимай без да те забележат нз и аз.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Мега фен Аватара на koalka
    Не казвай нищо за сега, не си сигурен в нищо.Това са само предположения, няма как да докажеш, че не е неин братовчед.Ако го лъже ще се разбере, все някой ще я види.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Мълчи си поне за момента, не се мешай в чужди работи.. А да и да те питам какво по дяволите значи полугадже?
    +!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

.. момиче, с което е ходил и след това са останали приятели обаче още си говорят и правят работи, които обикновенно другите приятели не правят :} ако не е така - той ще каже .. моят съвет е същия - не прави нищо, докато не се убедиш напълно ..

Град
    ПЛОВДИВ
    ми...ще ти се стори много ...как да ти кажа... повечето момичета не го приемат

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Бъди егоист, мисли за себе си и не се бутай между шамарите
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от bolnoty
    .. момиче, с което е ходил и след това са останали приятели обаче още си говорят и правят работи, които обикновенно другите приятели не правят :} ако не е така - той ще каже .. моят съвет е същия - не прави нищо, докато не се убедиш напълно ..
    Ъ.. Добре

Животът е адът описан в Библията!

Град
    ПЛОВДИВ
    ми не ... полугадже е когато двама човека се виждат щото няма с кой друг да идат някъде на кафе и т.н. .... и между другото правят секс 4-5 пъти в месеца ей така да не са на сухо(което не прави секса по малко хубав) . . . това е като не можеш да си намериш приятелка и хващаш първата която те харесва като и казваш че не я обичаш и ако е съгласна само на секс без чувства всичко е ок . . .трудно се намира такава ама аз слава богу си намерих...

хмм .. много странно и не го разбирам, но ти си знаеш :}

Супер фен
    Град
    Панацея
    ХхаХха тря офертирам някоя да ми бъде "полугадже" Пък ако си хвана 4-5-6 "полугаджета" още по добре
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    ПЛОВДИВ
    Цитирай Първоначално написано от comics
    ХхаХха тря офертирам някоя да ми бъде "полугадже" Пък ако си хвана 4-5-6 "полугаджета" още по добре
    доста ще се озориш...рядка порода са

Re: Гаджето на приятеля ми май му изневерява...

Цитирай Първоначално написано от bibo
    Така искам вашето мнение...
    Снощи решихме аз и полугаджето ми да идем на кафе.Тъй като времето беше мн приятно тръгнахме и отидохме доста далечко...Седнахме в едно кафе което беше така в една забутана уличка и беше малко ама много приятно.По едно време гледам идва гаджето на най добрия ми приятел,която е също моя много добра приятелка.Беше с някакво момче което не познавам...Седнаха без да ни видят.По едно време тя ни сканира и видимо се притесни ама успя да каже едно здрасти...След 10-15 мин. си тръгнаха.Днес и се обадих и я питам къв беше тоя...Тя ми каза че е неин братовчед от близък град(тя и преди е разправяла че има братовчед ама не съм го виждал)...И да не казвам за приятеля ми.Сега се чудя да му кажа ли ама има и нещо друго.Аз преди бях нейно гадже и се притеснявам че приятеля ми няма да ми повярва защото си мисли че още я обичам(което не е така).От друга страна аз скъсах с нея преди време точно защото тя ми изневери...КАКВО ДА ПРАВЯ?Ако му кажа той ще мисли че се опитвам да ги разделя и ако се окаже неин братовчед наистина ще стане още по-лошо...От друга страна ако не му кажа ще рискувам тя да го нарани доста както беше и с мен..От трета страна искам да си остана приятел с нея защото все пак тя не е лош човек ама ако му кажа ще ми се расурди...

1. Бъди сигурен, че наистина му изневерява
    2. Ако "най-добрия" ти приятел си помисли такова нещо...пффф баси "най-добрия приятел"...
    3. Ако наистина е приятеля, за когото го мислиш му кажи... Ако наистина ти е "най-добър" приятел ще те разбере...
    Madness is the gift, that has been given to me.

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Мълчи си поне за момента, не се мешай в чужди работи.. А да и да те питам какво по дяволите значи полугадже? :-o
    +1

tva za polugadjeto q mn qko. bila sam s 1 samo che nie mu vikame intimni priqteli. izlizahme v 1 kompaniq i reshihme che 1 sex bez nikvi chuvstva she ni doide mn dobre pa posledvaha i oshte pati...a za tvoq problem...trai si brato da ne stane belq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си