Цитирай Първоначално написано от Lady Death
Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG
Я се застреляй ве ...
ПО кво ше си стелям ... кат няя кучета тряя да почна да избивам тея кат тебе
Ай сиктир , хора от глад умират , държава прай по 1% инфлация на месец ти за някви помяри ми говориш
Глезена работа , кат не знаеш другата страна на живота за псета ми говориш !
Ми сам се застреляй, бе..
бахти нещасника дееба...

MusicIsTheKey, ахам, и кучетата са виновни, че умират от глад, така ли ?!?

Canis_Dirus, мнението ти тук никой не го иска, повече не пиши, ако обичаш.

lonesome, свързвала ли си се с дружеството за защита на животните в Пловдив? Аз съм член в него. Ако си сериозна, и наистина искаш да направиш нещо и да помогнеш, пиши ми едно ЛС и ще ти обясня.

Бтв... тая тема няма смисъл да я има, тук ще се правят на интересни и само ще се подиграват..
Къде точно съм написала такова нещо?

Мой проблем ли е, че умират от глад? Добре - да ги нахраня с вкусна отрова? Дано да им се услади. Ами кучетата, които наистина разкъсват и убиват хора? Малко случаи ли има? Сравнително скоро улични псета разкъсаха малко дете !?Винаги, когато се прибирам, една глудница ме чака и скача срещу мен!? А ти искаш да ги защитавам !?!? Мен ме е страх да се прибирам, а ти ми казваш, че не са виновни, да ги храня и гледам !?

Още в първия ми пост писах - преди страшно много се грижих за тях, давах си парите за тях. Купувала съм им храна, дори съм ги водила по ветеринари. Редовно. Този период приключи, няма да си мръдна пръста за тях.