.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Има абсолютно!!!С моята фр сме заедно от 4-5 год и сме кат дупе и гащи...винаги сме само двете...имали сме караници,проблеми нооо приятелството ни винаги е надделявало.Тя ми е спасявала гъза...аз нейния и така

Град
    Sofia
    Имам 1 истински приятел, 1 истинска приятелка и това е. Другите ги наричам приятели, но са ми само познати.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Hora s koito imam shodni interesi - da ima takiva... No istinski priateli - chudq se...
    Да тука си права.Приятелите са - hora s koito ima6 shodni interesni , a za istinskite priqteli Pyrvo otgovorete na vyprosa kakwo zna4i ИСТИНСКИ i togawa dumata ПРИЯТЕЛИ wijte!

НЯМА ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ , ИМА САМО ДОБРИ ПОЗНАТИ!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен Аватара на SunSmile
    За мен съществуват, само че са тъкмо 2! Понякога мн им се дразня за нешо, ама иначе си ги обичам много! Тва са Преси и Мила. Разчитам за много неща на тях и когато мога им помагам с квото мога! Нали се пак съм " на Буров дъщеря" ( те си знаят). Най - малкото знам, че когато ми се плаче и ми е зле мога да им кажа ясичко и няма да ме предадат! С Мила сме от родилното (както оби4аме да казваме), защото майките ни са били в една стая, като са били бременни. А Преси живее с/у мен. Много са печени и добри! Благодаря ви за всичко! И знайте, че винаги съм насреща и може да разчитате на мен!!! ОБИЧАМ ВИИИИИИИ!!!!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Цитирай Първоначално написано от PeBuLs_BaBe
    За мен съществуват, само че са тъкмо 2! Понякога мн им се дразня за нешо, ама иначе си ги обичам много! Тва са Преси и Мила. Разчитам за много неща на тях и когато мога им помагам с квото мога! Нали се пак съм " на Буров дъщеря" ( те си знаят). Най - малкото знам, че когато ми се плаче и ми е зле мога да им кажа ясичко и няма да ме предадат! С Мила сме от родилното (както оби4аме да казваме), защото майките ни са били в една стая, като са били бременни. А Преси живее с/у мен. Много са печени и добри! Благодаря ви за всичко! И знайте, че винаги съм насреща и може да разчитате на мен!!! ОБИЧАМ ВИИИИИИИ!!!!
    Luff ya G ... 17 г. 2gether..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Цитирай Първоначално написано от gangstata
    Цитирай Първоначално написано от PeBuLs_BaBe
    Ейй и аз също ви обичам..теб и Ъцка де.. ...

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

че кой друг, ако не нас ще обичаш бе forever together!!!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти

Супер фен
    Град
    Варна
    Има,да...Ама трябва много време да мине преди да го осъзнаеш,приятелството трябва да се доказва,защото всеки може да ти каже "Аз съм ти истински приятел!",но малко са хората,които биха ти помогнали в труден момент и т.н. Мислих си,че имам много "истински" приятели,но като си направих равносметка накрая пак 1 остана...Момичето,с което вече повече от 3 години сме неразделни,с която се караме,плачем,посрещаме всяка трудност заедно и колкото и време да не се видим си липсваме сякаш не сме се виждали 2 години...На която мога да се обадя в 3 сутринта и тя пак да ме изслуша,с която преживяхме един много тежък миг и пак бяхме заедно...Това е за мен истинската приятелка и се радвам,че съм я открила!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

PRiqteli EfeKtni PreDatEli PErfEkTni za sajalenie sa malko istinskite fr i trudno se namirat takiava

ima razbira se!! moq best fr e takuv kakto i az za nego
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    София
    НЕ!

Град
    nqkude tam
    има истински приятели но те са много малко. преди време си мислех че имам добри приятелки ,но се оказа ,че не е така и те са голями лицемерки. от година и половина вече се сприятелих с една съученичка с ,която станахме много добри приятелки и аз много я ценя както и тя мен знам го със сигурност защото ми го е доказвала много пъти. има истински приятели ,но са много малко и трябва да се сремим да ги открием ,а след това и да ги запозим до себеси!!!

Голям фен
    Има
    Don't worry, be happy!

Град
    Nqk1DeE Ff NiShtyTy
    Честно да си кажа, аз нямам истински приятели и не мисля че съществуват такива. Може би някои хора си мислят, че имат истински приятели, но всъщност жестоко се лъжат. Човека, който мислиш за приятел може да ти е много скъп, както и ти на него, но има моменти, в които човек, не може да забрави своята гордост и ще те предаде, точно тогава, когато най-малко очакваш!
    Това си е моето мнение...Но пък всеки си мисли различно [/b]
    KaK Da Ta ZaBraa, KaT Ne Moa Ta ZaPomNa ?!?!?!?
    www.prize.bg/sweetSalt For mE :P

az imam edna koqto nikoi nemoje da se sravni s neq nikoi stabilna krasiva umna i s dobro sarce tq si znae.mn si te loffffff (h)
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

ами има да .. или поне се надявам винаги има едно но ..

Има истински приятели, аз самата имам 5. Рано или късно всеки си намира истински приятел.
    *HaPpiLY EvEr AfTeR*
    But no matter what you'll never see me cry...

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Не, няма!
    f@nt@zi@

Не мисля! Песимизмът ми е налице, но мисля, че дори и да има, човек късно разбира за тях. И все пак не вярвам много.

Цитирай Първоначално написано от Karamel4e_to
    PRiqteli EfeKtni PreDatEli PErfEkTni za sajalenie sa malko istinskite fr i trudno se namirat takiava
    Така,затова тряя да подбереш точните хора.АБе има хора,които наистина ги е грижа за теб,има и такива дет пет пари не дават.Няма много истински приятели,няма и начин да има-секи някой ще те предаде.Аз си имам 4 и ми стигат-две момчета (братовчед ми и бившето ми гадже) и две момичета (Антония и Ата)
    Just haters make me famous! εĭз

" PRiqteli EfeKtni PreDatEli PErfEkTni " - това е текст, който стои идеално като аватар или надпис в скайпа ми. Освен това си е истина ( за жалост)! Винаги се намират "приятели", но истинските са МНОГО МАЛКО и се изисква доста време, за да намериш такива. Не знам ... на моменти смятам, че имам най - добри приятелки (само 2, но достатъчни), но понякога се чувствам много самотна и изоставена. Тогава предпочитам да остана сама и да си поплача ... Иначе имам още много приятелки, на които мога да разчитам и знам, че мога да им помогна. Помагала съм много на който мога, но за жалост не винаги съм получавала същото в труден момент...
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    истински приятели има,но са голяма рядкост...наистина,голяма... з колкото приятели и да имам мога да си сложа главата в торбата само за един единствен човек,които е правил геройства от храброст за мен..ето това аз му викам истински приятел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си