.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Личността ти е част от случая =)
    Мисли.
    Както вече казах на всеки може да се случи да постъпи лекомислено.
    По-важно е дали осъзнаваш грешката си и ще помислиш занапред.
    Не можеш да даваш на хората такива крайни оценки,всеки притежава своите слабости и силни страни,възходи и падения. По тази логика всички хора на тая земя ще са тъпи за теб. Помисли

Супер фен
    Град
    Венера
    Да ти кажа, скучна си и от толко' теми, дето изчетох вече не помня в твоята за какво ставаше дума...
    Но по аватара ти помня, че си казах 'о, ето още една с мозък колкото амеба' =)
    И тъй като не помня целта на темата ти, а гледах хубав филм и съм в настроение ще кажа само ' - > ок, троши си главата =) и без тва вече си наспами темата =)

Ами то няма смисъл отдавна от темата,тъй като и без това не получих никакви свестни съвети.А ти беше най-големия малоумник тука,некво тъпо лапе дето се мисли за много важно,прочело нещо някъде и си мисли, че знае всичко за живота и отношенията между хората.
    Ама какво ли ти говоря ти и т'ва не заслужаваш.

Ако може някой модератор направо да заключи темата,благодаря предварително

Град
    Синя София!
    Прав е!
    Причините бяха изложени от Made_of_Pain.
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

За мен самия факт че си се целувала с друг , при положение че имаш сериозен приятел с който претърпявате труден момент,си е изневяра.Ти си знаеш,но според мен той е прав.

Скайп: doombringer2006

еми нормално да ти се разсърди .. имал ти е доверие а ти си го пренебрегнала,виновна си си ... ако го обичаш и искаш да ти прости се опитай да поговориш с него и да му обещаеш че тфа няма да се повтори , макар че мисля че нямаш толкова силни чувства към него щом не ти пука за тфа че ще го нараниш и си се целувала с друг ...
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Държа на него просто съм прекалено егоистична,поради не малко обстоятелства и случки в моя живот.Обиди ме това,че къса с мен,че ме изоставя просто ей така след всичко,което сме преживяли заедно и се чувствах ужасно,беше ми много мъчно,депресирано изобщо почувствах се прекалено слаба и отхвърлена от света и така. Не знам дали бихте могли да ме разберете,аз не казвам,че съм постъпила правилно,но мога да твърдя,че го обичам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си