.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

На колко години мислите, че трябва да бъде първият път?

momi4eta iskam da vi 4yq mnenieto za tova.Dali spored vas na 14 ve 4e e kraino vrem?Sajalqvam ako ne6to sam sgre6ila v temata ama..........

az sum mom4e.... i mislq 4e e malko rani4ko na taz vuzrast

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    според мен това зависи изцяло от човека и кога се чувства той готов
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    да, на 14 е КРАЙНО ВРЕМЕ
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    време е когато ти е кеф.. когато си готов да го направиш.. ей така без да се замисляш ама голяма ли съм.. не съм ли.. мога или немога..
    тогава ти е дошло времето!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен
    ti si malka pikla(ako si na 14) koqto trqbva da si gleda urocite!AZ SAM TVArdo za sexa nad 16!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от marina star
    ti si malka pikla(ako si na 14) koqto trqbva da si gleda urocite!AZ SAM TVArdo za sexa nad 16!!!!

podkrepqm ot vsqkude! na 14 nemislq 4e po-ve4eto znaqt ebe li im se ili im se pikae!

Супер фен
    Град
    Панацея
    офффффффффф т0лкова мн такива теми има..>!>!>!>!>!>!> Т0лкова ли не можа да провериш с търсачката?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от comics
    офффффффффф т0лкова мн такива теми има..>!>!>!>!>!>!> Т0лкова ли не можа да провериш с търсачката?
    ина4е ного сори ама от скоро идвам в тоя саит и нз

Мега фен Аватара на amatorium
    Vupreki, che az lichno napravih sefteto na 14, a i predi sum otvarql 15 godishni (2 broq), mislq, che podhodqshtata vuzrast bi bila nqkude kum 15-17 pri momichetata i 16-18 pri momchetata. No pak e mnogo individualno i zavisi mnogo ot partniora. Mnogo e vajno da ne se pravi sex, kogato i dvamata sa neopitni.
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Vupreki, che az lichno napravih sefteto na 14, a i predi sum otvarql 15 godishni (2 broq), mislq, che podhodqshtata vuzrast bi bila nqkude kum 15-17 pri momichetata i 16-18 pri momchetata. No pak e mnogo individualno i zavisi mnogo ot partniora. Mnogo e vajno da ne se pravi sex, kogato i dvamata sa neopitni.
    zna4i da nesi t1rsq devstvena priqtelka
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Цитирай Първоначално написано от cotton candy
    Цитирай Първоначално написано от marina star

podkrepqm ot vsqkude! na 14 nemislq 4e po-ve4eto znaqt ebe li im se ili im se pikae!
    tva misleh da napisha odeve ama vikam aide da ne sum grub

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    абе тарси девствена приателка от да не?

Крайно време :razz малееее ами другите 16-17,че и по-големи момичета,които не са го правили да вземат да се убиват момиче, крайно време за тези работи няма.Когато се чувстваш наистина готова и си убедена,че човека до теб е подходящия ,не би трябвало да има и колебание и такива глупави въпроси.
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Цитирай Първоначално написано от IrReplacaBle
    Крайно време :razz малееее ами другите 16-17,че и по-големи момичета,които не са го правили да вземат да се убиват момиче, крайно време за тези работи няма.Когато се чувстваш наистина готова и си убедена,че човека до теб е подходящия ,не би трябвало да има и колебание и такива глупави въпроси.
    da ama ima hora koito mogat da mi se prismivat 4e sam na 14 i sam devstvena

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от krasitoOoO
    Sus sigurnost shte ima i hora, koito shte ti se prismivat, che si na 14 i ne si devstvena. Kakto obichashe da kazva baba mi: "Danuk obshtestveno mnenie ne plashtam"!
    Eating isn't cheating - Arnold

ти от това ли се притесняваш?! Имаш желание да го направиш само,за да не ти се подиграват ли?!тъпо е...ако това е причината де...
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

според мен няма определена възраст.ако иска и на 10 ше се наебе
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    за всеки е индивидуално...като се почувста готов/готова тогава...както и трябва да е с правилния човек! но преди това да знае кво прави де... и най вече да е образован/а в тия неща...а не някоя 12 годишна да каже аз съм готова?!А ся кво да праа?!

Цитирай Първоначално написано от bibo
    според мен това зависи изцяло от човека и кога се чувства той готов
    Съгласна съм,обаче според мен 14 е много рано
    offline forever!

Цитирай Първоначално написано от ninsy
    време е когато ти е кеф.. когато си готов да го направиш.. ей така без да се замисляш ама голяма ли съм.. не съм ли.. мога или немога..
    тогава ти е дошло времето!
    mi da taka sa nekoi moje da kaje 4e na 10 ti e vreme kfo 6e go napraish li zavsisi ako se 4uvstavsh gotova
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

spored men na 12 e tvarde rano .. nqma da se izpitva udovolstvie i moje da se naru6at nqkoi ne6ta sled sexa mislq 4e na 16 i pri 2-ta pola e idqlno :P
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    с първият ти мъж
    ~ EviL DeViL ~

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    абе тарси девствена приателка от да не?
    nemojax da razbera kakvo iska6e da kaje6.. abe tarsi devstena priqtelka ot ..(ne rabzrax kfo iska6e da kaje6)?
    P.S - doizkaji se
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

аз го направих на 14 и до ден днешен сажалявам ...защото можеше да го направа с 4овека на когото държа но аз избързах мн мои пр са девствени на по 18 са и им е по-добре ..не мислят за секс ваобще и да мн концентрирани ...сексът не е наи-важното нещо ..не бързаи
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си