- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години мислите, че трябва да бъде първият път?
momi4eta iskam da vi 4yq mnenieto za tova.Dali spored vas na 14 ve 4e e kraino vrem?Sajalqvam ako ne6to sam sgre6ila v temata ama..........
az sum mom4e.... i mislq 4e e malko rani4ko na taz vuzrast![]()
според мен това зависи изцяло от човека и кога се чувства той готов
Първоначално написано от kombarka
да, на 14 е КРАЙНО ВРЕМЕ
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
време е когато ти е кеф.. когато си готов да го направиш.. ей така без да се замисляш ама голяма ли съм.. не съм ли.. мога или немога..
тогава ти е дошло времето!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ti si malka pikla(ako si na 14) koqto trqbva da si gleda urocite!AZ SAM TVArdo za sexa nad 16!!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от marina star
podkrepqm ot vsqkude! na 14 nemislq 4e po-ve4eto znaqt ebe li im se ili im se pikae!![]()
офффффффффф т0лкова мн такива теми има..>!>!>!>!>!>!> Т0лкова ли не можа да провериш с търсачката?
Първоначално написано от Say It Right
ина4е ного сори ама от скоро идвам в тоя саит и нзПървоначално написано от comics
Vupreki, che az lichno napravih sefteto na 14, a i predi sum otvarql 15 godishni (2 broq), mislq, che podhodqshtata vuzrast bi bila nqkude kum 15-17 pri momichetata i 16-18 pri momchetata. No pak e mnogo individualno i zavisi mnogo ot partniora. Mnogo e vajno da ne se pravi sex, kogato i dvamata sa neopitni.
Eating isn't cheating - Arnold
zna4i da nesi t1rsq devstvena priqtelkaПървоначално написано от amatorium
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
tva misleh da napisha odeve ama vikam aide da ne sum grubПървоначално написано от cotton candy
![]()
абе тарси девствена приателка от да не?Първоначално написано от tqnko
Крайно време :razz малееее ами другите 16-17,че и по-големи момичета,които не са го правили да вземат да се убиватмомиче, крайно време за тези работи няма.Когато се чувстваш наистина готова и си убедена,че човека до теб е подходящия ,не би трябвало да има и колебание и такива глупави въпроси.
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
da ama ima hora koito mogat da mi se prismivat 4e sam na 14 i sam devstvenaПървоначално написано от IrReplacaBle
Sus sigurnost shte ima i hora, koito shte ti se prismivat, che si na 14 i ne si devstvena. Kakto obichashe da kazva baba mi: "Danuk obshtestveno mnenie ne plashtam"!Първоначално написано от krasitoOoO
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
ти от това ли се притесняваш?! Имаш желание да го направиш само,за да не ти се подиграват ли?!тъпо е...ако това е причината де...Първоначално написано от krasitoOoO
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
според мен няма определена възраст.ако иска и на 10 ше се наебе![]()
![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
за всеки е индивидуално...като се почувста готов/готова тогава...както и трябва да е с правилния човек!но преди това да знае кво прави де...
и най вече да е образован/а в тия неща...а не някоя 12 годишна да каже аз съм готова?!А ся кво да праа?!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Съгласна съм,обаче според мен 14 е много раноПървоначално написано от bibo
offline forever!
mi da taka sa nekoi moje da kaje 4e na 10 ti e vreme kfo 6e go napraish li zavsisi ako se 4uvstavsh gotovaПървоначално написано от ninsy
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
spored men na 12 e tvarde rano .. nqma da se izpitva udovolstvie i moje da se naru6at nqkoi ne6ta sled sexamislq 4e na 16 i pri 2-ta pola e idqlno :P
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
nemojax da razbera kakvo iska6e da kaje6.. abe tarsi devstena priqtelka ot ..(ne rabzrax kfo iska6e da kaje6)?Първоначално написано от krasitoOoO
P.S - doizkaji se
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
аз го направих на 14 и до ден днешен сажалявам ...защото можеше да го направа с 4овека на когото държа но аз избързахмн мои пр са девствени на по 18 са и им е по-добре ..не мислят за секс ваобще и да мн концентрирани ...сексът не е наи-важното нещо ..не бързаи
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza