- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- отговорете ми 4естно плс
бихте ли ме сметнали за курва ако разкоп4ая панталона на едно мом4е(както направих днес?) защото след като го направих пред доста хора целия ми клас и цялото даскало ме оплю и ми каза че съм курва дръгата при4ине е 4е си оправях сутиена пред мом4етата вие какво бихте казали???
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Ами няма да те сметна за такава, но няма да имам и добро мнение за теб, защото предполагам колко неудобно се е почувствало момчето от цялата работа.Само заради това...
а какви са отношенията ти с вапросното мом4е?
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
[[[[[Ако бях свободен]]]]]]
Нямаше да се почуствам неудобно![]()
И не мисля че си курва..и че треа те смятат за курва..просто си напрайла шоуто :P
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
А да те питам от какъв зор си си оправяла сутиена и си разкопчала панталона на момчето?![]()
offline forever!
tova sys sytiena be6e predi da go razkop4aq a go razkop4ax i az nz za6to no otno6eniqta ni za mn blizki prosto toi me svalq6e i azzz mu se otdadox 6toto i mene me kefi ama ima edni momi4eta deto go haresvat i sega sa mi samo po petite![]()
Кво ти пука хорското мнение важното е момчето да не те помисли за курва![]()
da do nqkude si praf ama lo6oto e 4e 6te mu go ftylpqt i na nego![]()
Аз мисля,че имаш отчаяна нужда от внимание.
Смешно,а?Първоначално написано от fuck_me_pls
Зависи от много неща . Той ако държи на тебе никой няма да може да му промени мнението за теб
mmm nz na mene mi e sme6noaxax dostaty4no mi obry6at vnimanie ne se pritesnqvai
![]()
Оооо да не ти пука... важното е ти да не се чувсташ курва... др да си говорят каквото си искат! И аз съм си оправяла презрамките на сутиена в близост до момчета, ама никакви такива етикети не са ми слагали! Яя си гледай живота и внимавай с панталоните...![]()
xaxaxa az vnimavam ama xormonite mi ..... qko me tresat xaxaxa![]()
gluposti na mom4eto q haresva i momi4eto e re6ilo da go smuti malko Golqma rabota..kofti e 4e e pred mn horaПървоначално написано от hooliganka89
ako vse pak haresva6 mom4eto moje6 da se opita6 da mu obesni6 4e e bilo nevinna 6egi4ka ili ne6to podobno No v nikykyv slu4ai ne gi ostavqi oniq lisici da ti syzdavat lo6o ime
Ni6to neredno ne si napravila Da si go naebala v kenefa da ti vikat kurva?!!!! Vdigai glava ne si kurva![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
da to4nata dyma na tfa s pantalona be6e 6ega no be6e mn qko vsi4ki gledaxa kato ........![]()
ако с тва момче имате близки отношения и случайно не е зает кк...ама ако си нямала друга работа и за панталоните и за сутиена...определено няма да имат много добро мнение за тебе!Но след като е шегичка
предполагам че тярбва другия път да я направиш така че да не я сметнат за нещу повече или просто го прави на места с по малко хора!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
xixixi mi kk mersi
iskat da ta draznqt az vij ko praq.kat mi kajat kyrva vikam "da ama sk1po platena" ili "zna4i ti ot4aqno si t1rse6e nqkoi na okolovr1snoto ama daje i sre6ty pari ne ti pyskat" ili ne6to takova.ko zeme6 da vika6 ne ........ o6te po 6ta bazikat![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
xaxaxa mm syper sii to4no takova ne6to ot sorta 6te praa kvo 6e mi se mesqt![]()
xaxa a nqkoi ima li predstava da mi kaje za6toto ako te vidqt malko po razgolena eee i se pak da si ima6 c**i i d**e vednaga ti lepvat etiketa kyrva![]()
xaxa abe ti nerazbra li 4e si maloletno kurve i spri da pishesh nqkfi bezmisleni temi ...opredleno si kurva ai kazhme ti go ! razkarai se![]()
I az ako bqh te vidqla i az 6tqh da ti lepna etiketa "kurva".Vsy6tnost i druga tema si otvorila za "kurvite" i zapo4vam da si mislq 4e naistina si....
да тук трябва да се съглася и аз и ако не разбра К***А си щото май се кефиш да ти го казват , и сега като имаш нужната информация вече спокойно може да търсиш някой със скъпа кола и пари за да бъде пълна картинкатаПървоначално написано от kifla
ае със здраве![]()