.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 219
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Аз мисля,че имаш отчаяна нужда от внимание.
    И аз докато четох точно това си помислих... Не знам дали си курва, обаче определено май страдаш от липса на внимание!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Nqkade tam
    А защо му разкопча панталона?Сваляше те и затова ли?Егати разбирането.Не че си курва ама нещо немога да ти разбера начина на мислене
    Vinagi shte te obicham!!!

Град
    somewhere over the rainbow
    зависи кой клас си

Град
    ..във един измислен свят..
    Ника ти ... аватара...темите .. Абе тебе наистина яко те бие пубертета

виж с'а... не, че искам да кажа, че си курва, ама виж си ника и след това се чуди, защо хората си мислят разни работи и ти лепват разни имена.
    явно им даваш някакъв повод за това. или престани, или го преживей...
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

Re: отговорете ми 4естно плс

Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    бихте ли ме сметнали за курва ако разкоп4ая панталона на едно мом4е(както направих днес?) защото след като го направих пред доста хора целия ми клас и цялото даскало ме оплю и ми каза че съм курва дръгата при4ине е 4е си оправях сутиена пред мом4етата вие какво бихте казали???
    Пусни още една тема.

да ти еба путката майна

Ние в нашия клас ги правим редовно тия неща..няма за какво да ти пука...ама кой клас си де?

Всички ти казахме , ама ето то тъпото си е тъпо ! За да те сметнат за такава , трябва да се обличаш и държиш като курва , и отделно да имаш такова излъчване ! Оправяла си си сутиена за да се нпарвиш на интересна и си му разкопчала панталона , незнам по каква причина , но не е било никак уместно , камо ли да си направила добро впечатление ! И 100 пъти да ти каже някой мнението си , пак няма да го разбереш по простата причина , че можеш само да си оправяш суитена пред момчетата и да разкопчаваш момчешки дюкяни ! Държиш се предизвикателно нарочно , защото ти харесва някой да те нарича курва ! Айде чао и успехи със ...

tova sys sytiena be6e predi da go razkop4aq a go razkop4ax i az nz za6to no otno6eniqta ni za mn blizki prosto toi me svalq6e i azzz mu se otdadox 6toto i mene me kefi ama ima edni momi4eta deto go haresvat i sega sa mi samo po petite :razz:
    Не е смешно , а трагично ! Задръжките на хората са паднали драстично , а проявата на лошо възпитание от страна на тийейджърите е ежеминутно ! Даваш повод да те наричат така , ако не искаш просто престани !

аз съм на същото мнение.не че никой не те сваля но просто искаш да се докажеш или нещо подобно.но както и да е щтото не си дала тая тема да коментираме от какво имаш нужда..начи според мен и за курва да те смятат ще трае,колко... седмица две най-много.след тва ще дойде слух за някой друг и такам..

xaxa 4eta vtora tvoq tema i veche sum tush macka.... prosto si ubiec... pone da go praveshe za pari 4e da ti vikat prositutka a ne kurva ama... to nali znaesh 4e ruso(poluruso) umno nema
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Според мене си искала да се направиш на интересна И кво като откоп4аеш панталона на някое мом4е пред мн хора ставаш по-интересна?напротив....става супер смешна Всъщност кой клас си?

Град
    Враца
    Емии...не е мн правилно..В нашия клас има една...Всичките момЧета от класа и от другия клас я обарват..Тя се преоблича пред тях.. Да си оправя сутиена пред всички е просто закон при нея...Абе маани..Са има някъг съюз "М.Е.Т.К." Или Мо***а е Тъпа Курва Ако искаш и ти такъв фен клуб..Продължавай смело!!

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Ника ти ... аватара...темите .. Абе тебе наистина яко те бие пубертета
    +1 ama ako ima 1 takova momi4e da mi razkop4ae diokana pred daskaloto... 6te q nari4am boginiq
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

бихте ли ме сметнали за курва ако разкоп4ая панталона на едно мом4е(както направих днес?) защото след като го направих пред доста хора целия ми клас и цялото даскало ме оплю и ми каза че съм курва дръгата при4ине е 4е си оправях сутиена пред мом4етата вие какво бихте казали???

hxhxahxahxahxa momi4e osaznai se odeve si4ki ti se presmivaha za tebata v koqto pita6 dali si kurva i ti kazahme 4e e sme6no i sega otnovo si pusnala o6te po glupava tema dori i ot minalata ... 6tom iska6 si4ki da te mislim za kurva taka da bade ti si KURVA (15 godi6na kurva) naistina li te valnuvat temite za kurvite ot 15 godi6na .... do nqkade e dobre mladoto pokolenie i cqloto daskalo 6te si ima kurvi4ka sry ako sam te obidil
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    xaxa 4eta vtora tvoq tema i veche sum tush macka.... prosto si ubiec... pone da go praveshe za pari 4e da ti vikat prositutka a ne k***a ama... to nali znaesh 4e ruso(poluruso) umno nema
    Е, може да не е чиста блондинка, ама е 100% душевно руса...

И аз съм на същото мнение, след като си се преситила на това да ти викат "курва" и по този начин да ти обръщат внимание, си пожелала да разшириш броя на хората, които да се занимават с теб и си влязла тук...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Guest

виждала си ти курва на картинка, ама аде...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    xaxaxa az vnimavam ama xormonite mi ..... qko me tresat xaxaxa
    По никът ти виждаме,че не само те тресът ами направо да се разтърсили,тея твойте хормони.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от natity91
    gluposti na mom4eto q haresva i momi4eto e re6ilo da go smuti malko Golqma rabota..kofti e 4e e pred mn hora
    ako vse pak haresva6 mom4eto moje6 da se opita6 da mu obesni6 4e e bilo nevinna 6egi4ka ili ne6to podobno No v nikykyv slu4ai ne gi ostavqi oniq lisici da ti syzdavat lo6o ime
    Ni6to neredno ne si napravila Da si go naebala v kenefa da ti vikat k***a?!!!! Vdigai glava ne si k***a
    Тва си е мое,лично мнение.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ми с никнейм "чукай ме моля" дори не ми се наложи да чета темата.
    Да ти си тъпа пача и курва.

Абе те хората ти го казаха,ама айде и аз да се изкажа.
    Първо ника ти е курвенски,второ поведението ти също и трето колкото и да ти го казват хората,пак няма да го проумееш и пак ще пускаш такива теми.
    А темите са много забавни.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Пък ако момиче ми духа в час курва ли е?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Пък ако момиче ми духа в час курва ли е?
    Зависи,за теб може да е богинята на свирките,ама за мен ще е курва.

,мдам трябва да благодаря на авторката,за доброто ми настроение,наистина нейните теми допринесоха много за него
    Незнам защо,но както вече някой каза,ти имаш болезнена нужда от вниманието на хората.Иска ти се да си център на вниманието и светът да се върти около теб,ама нема нали се сещашч,че не си слънцето...
    Незнам ама историите ти са просто...много измислени...
    A qui

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Абе те хората ти го казаха,ама айде и аз да се изкажа.
    Първо ника ти е курвенски,второ поведението ти също и трето колкото и да ти го казват хората,пак няма да го проумееш и пак ще пускаш такива теми.
    А темите са много забавни.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си