- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- отговорете ми 4естно плс
А защо му разкопча панталона?Сваляше те и затова ли?Егати разбирането.Не че си курва ама нещо немога да ти разбера начина на мислене
Vinagi shte te obicham!!!
Ника ти ... аватара...темите .. Абе тебе наистина яко те бие пубертета![]()
![]()
виж с'а... не, че искам да кажа, че си курва, ама виж си ника и след това се чуди, защо хората си мислят разни работи и ти лепват разни имена.
явно им даваш някакъв повод за това. или престани, или го преживей...
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
Пусни още една тема.Първоначално написано от fuck_me_pls
да ти еба путката майна
Ние в нашия клас ги правим редовно тия неща..няма за какво да ти пука...ама кой клас си де?![]()
Всички ти казахме , ама ето то тъпото си е тъпо ! За да те сметнат за такава , трябва да се обличаш и държиш като курва , и отделно да имаш такова излъчване ! Оправяла си си сутиена за да се нпарвиш на интересна и си му разкопчала панталона , незнам по каква причина , но не е било никак уместно , камо ли да си направила добро впечатление ! И 100 пъти да ти каже някой мнението си , пак няма да го разбереш по простата причина , че можеш само да си оправяш суитена пред момчетата и да разкопчаваш момчешки дюкяни !![]()
![]()
Държиш се предизвикателно нарочно , защото ти харесва някой да те нарича курва ! Айде чао и успехи със ...
Не е смешно , а трагично ! Задръжките на хората са паднали драстично , а проявата на лошо възпитание от страна на тийейджърите е ежеминутно ! Даваш повод да те наричат така , ако не искаш просто престани !Първоначално написано от fuck_me_pls
аз съм на същото мнение.не че никой не те сваля но просто искаш да се докажеш или нещо подобно.но както и да е щтото не си дала тая тема да коментираме от какво имаш нужда..начи според мен и за курва да те смятат ще трае,колко... седмица две най-много.след тва ще дойде слух за някой друг и такам..Първоначално написано от hooliganka89
xaxa 4eta vtora tvoq tema i veche sum tush macka.... prosto si ubiec... pone da go praveshe za pari 4e da ti vikat prositutka a ne kurva ama... to nali znaesh 4e ruso(poluruso) umno nema![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Според мене си искала да се направиш на интереснаИ кво като откоп4аеш панталона на някое мом4е пред мн хора ставаш по-интересна?напротив....става супер смешна
![]()
Всъщност кой клас си?
Емии...не е мн правилно..В нашия клас има една...Всичките момЧета от класа и от другия клас я обарват..Тя се преоблича пред тях.. Да си оправя сутиена пред всички е просто закон при нея...Абе маани..Са има някъг съюз "М.Е.Т.К." Или Мо***а е Тъпа КурваАко искаш и ти такъв фен клуб..Продължавай смело!!
![]()
+1 ama ako ima 1 takova momi4e da mi razkop4ae diokana pred daskaloto... 6te q nari4am boginiqПървоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Първоначално написано от fuck_me_pls
hxhxahxahxahxa momi4e osaznai se odeve si4ki ti se presmivaha za tebata v koqto pita6 dali si kurva i ti kazahme 4e e sme6no i sega otnovo si pusnala o6te po glupava tema dori i ot minalata ... 6tom iska6 si4ki da te mislim za kurva taka da bade ti si KURVA(15 godi6na kurva) naistina li te valnuvat temite za kurvite ot 15 godi6na .... do nqkade e dobre mladoto pokolenie i cqloto daskalo 6te si ima kurvi4ka
sry ako sam te obidil
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Е, може да не е чиста блондинка, ама е 100% душевно руса...Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
И аз съм на същото мнение, след като си се преситила на това да ти викат "курва" и по този начин да ти обръщат внимание, си пожелала да разшириш броя на хората, които да се занимават с теб и си влязла тук...Първоначално написано от hooliganka89
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
виждала си ти курва на картинка, ама аде...Първоначално написано от fuck_me_pls
По никът ти виждаме,че не само те тресът ами направо да се разтърсили,тея твойте хормони.Първоначално написано от fuck_me_pls
Тва си е мое,лично мнение.Първоначално написано от natity91
Ми с никнейм "чукай ме моля" дори не ми се наложи да чета темата.
Да ти си тъпа пача и курва.
Абе те хората ти го казаха,ама айде и аз да се изкажа.![]()
Първо ника ти е курвенски,второ поведението ти също и трето колкото и да ти го казват хората,пак няма да го проумееш и пак ще пускаш такива теми.![]()
А темите са много забавни.![]()
Пък ако момиче ми духа в час курва ли е?
Зависи,за теб може да е богинята на свирките,ама за мен ще е курва.Първоначално написано от w0sh
,мдам трябва да благодаря на авторката,за доброто ми настроение,наистина нейните теми допринесоха много за него
![]()
Незнам защо,но както вече някой каза,ти имаш болезнена нужда от вниманието на хората.Иска ти се да си център на вниманието и светът да се върти около теб,ама нема нали се сещашч,че не си слънцето...
Незнам ама историите ти са просто...много измислени...
A qui
+1Първоначално написано от moon_flower
![]()
![]()