- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- отговорете ми 4естно плс
Недей ин инглиш защото сега има бая да се чуди кво и каза..Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
Аре бе тая махна ли са ?! Пууу аман от курви дет искат да ги бият с бича![]()
![]()
O6te se prodaljava temata![]()
![]()
ne e kurva za6toto 15 godi6na kurva ... neznam trudno e no moje bi iska da i vikat taka ne e parvata tema neina v koqto pita dali e kurva
pojelavam ti v bade6te da stane6 tova koeto iska6
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
И аз си оправям сутиена пред класа и хич не ми пука,аз кво да направя като не ми е удобно,ама това не ме прави курва,нали?!?Пък за панталона...да не ти пука...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ми ше хоиш в кенефа да си го оправиш, има си някакви норми на поведение на обществени места дето трябва да се спазват. Ти като си мислиш, че си много оригинална като си оправяш бельото пред всички, това не значи, че си права. И като станеш на 17-18 белким го разбереш. А авторката на темата е поредното глупаво пишлеме, което родителите са оставили на самотек. Мноо малоумно поколение .Първоначално написано от st1ka
Хаха,правела съм се на оригинална...най-малко пък ме познаваш,че да знаеш аз пък на ква се прая...И аз мога да ти кажа,че ми се праиш на батко и ми четеш морал,ама слабо ме вълнува тва ти ко си мислиш...като не ти харесва темата недей да пишеш...пишлеме ли кво било тя си има право да си пише квото иска...Първоначално написано от tisho21
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ми нека пише квото иска никой не я е спрял. Просто всеки по- умен разбира че е леко тъпа и и се смее на плиткия акъл. А тва че ти и тя нямате срам от нищо е друга тема. Ама защо вобще не ходите без дрехи, само да ви тежат. Тя и тя беше споменала че има големи гърди нека и ги показва, ако имаш и ти си показвай. Естествено КуЧкИ СтЕ и КфОоОо...Първоначално написано от st1ka
![]()
Ти нещо си се объркала...нали затова е тая тема, хората да си изразят мнението - ето аз си казвам моето. Тва че на вас не ви харесва е отделен въпрос, ама ти препоръчвам да се научиш да се замисляш и над отрицателните мнения, щото те носят много по-голяма доза истина от положителните. М/у другото и ти ли си на 15?Първоначално написано от st1ka
![]()
Не мисля, че си курва, но май си на път да станеш такава. Не се ли замисли, че на момчето може да му стане неудобно като му свалиш панталона...или мозъка ти беше зает с мисълта дали да не му врътнеш 1 свирка![]()
![]()
Сигурно й е смешно,защото знае,че е така.Първоначално написано от hooliganka89
А ника й,чудесен избор,после твърдиш,че не си такава![]()
Замисли се преди да станеш такава
offline forever!
ми зависи на колко си..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
и от какво да му стане неудобно че само съм му го разкопчала не съм казала че съм го свалилаПървоначално написано от MoHuTo
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
ми според мен си нАпълно права за кво да тичам в кенефа където ще има още повече хора.Заради такава постъпка не се става курва а за панталона че го разкопчах го направих за шега да има смях с него сме мн добри фр и знаех че нито ще му стане неудобно нито ще ми се разсърди.Първоначално написано от st1ka
И мисля,че темата е приклучена.
Момиче , съжалявам те ! Как може да нямаш срам ?Разбираме , че искаш да привлечеш внимание с големите си гърди ,но миличка , ако това е единстевиния начин да постигнеш целта си , значи си безсрамна уличница !Харесва ти да ти казват курва , нали ? Защото така ще станеш "известна" , макар и с лоша репотация ! Не те познавам , но по начина по , който описваш държанието си доказваш , че си такава , дори и по форумите !Първоначално написано от fuck_me_pls
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Четеш ли колко си тъпа ?Първоначално написано от fuck_me_pls
![]()
![]()
![]()
"Знаех , че няма да му стане неудобна за тва не съм курва !" Тогава защо пак пишеш тъпи теми ?
![]()
![]()
![]()
КУРВААААА!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пиша темата за да видя какво мислите вие и явно че мнението ви не е положително!!А относно че се кефя че ми казват курва..НЕ е така хич не ми е инт да ми го казват но мението си е вашо и тяхно.Първоначално написано от dark_sw
![]()
Курва не .Искала си да си напраи6 забавнонема ло6о
ма ло6ото впе4етление е неизбежно ...
курвата нямаше ,ли си точно определено значение ,като жена която спи с много мъже,а ти си отворила ципа само на едно момче ,не да тринадесет или петдесет
![]()
Just keep your mind on the shit you want and off that fuckin' shit you don't...
Колко теми ще пускаш с въпроса "Дали си ку*ва?"???![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Който е казал,че си курва мисля че не знае значението на думата. Кфо толкова просто си направила шоу.. И тея от които получаваш злобни коментари мисля,че са някакви супер задръстени щото само такиво особи праят подобни интриги. Мене лично много ме дразнят такива.. Да не ти пука ... аз секи ден правя такиво шоута и сички супер се хилят.. Важното е да става купона,тей като четеш тфа дали ми пука от подобни мнения .. мм не!
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
колкото си решаПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
du6ko ti si si kurva be du6aizvinqvai am na kolko si 4e pravi6 takiva ne6ta lele do nikude nqma da stigne6 taka pravi si gi vku6ti ne se izlagai pred cqloto si daskalo ili tam deto si se izlagala
basi moralnite xora
![]()
Първоначално написано от amazonko
i az taka mislq
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be