- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- отговорете ми 4естно плс
[quote="menta_loverka"]prosto si zabaven 4ovek na koito ne mu puka za ob6testvenoto mnenie ili pone se pokazva6 kato takuf i si izvun ramkite koito postavq ob6testvoto koito sa prekaleno staromodni spored men kvo lo6o da si opravi6 sutiena kudeto i da e a puk za pantaona tva e prosto fun 4ove
да ама има и малоумни хора дет веднага ми лепнаха етикета курва
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
ti q ot tvoito daskalo sa qko zle hora zna4i xD ili puk iskat i na tqh nqkoi da im svali pantalona![]()
SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe
[quote="menta_loverka"]Първоначално написано от fuck_me_pls
![]()
![]()
Повярвай ми , да покаже ,че не е на тяхното ниво е невъзможно ! Така де , тя не е на тяхното , ами на по-ниско !
Хохо , за майтапа може да се направи всичко ..
Сигурно и аз съм пед...такова.. щом пускам ръце на всичко мъжко в класа , но всичко е с цел ебавката ..
Не , не си к**** (мразя думата и за тва не я пиша) просто зависи с каква цел си го направила![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
ми тва за сутиена...не е кой знае кво...да си го наместиш....е....вече ,ако си се съблякла докато го оправяш е друго нещо![]()
а тва за панталоните.....миии...някво такоа....бе....не е присъщо примерно за едно примерно момиче....нито е кой знае кокло курвенско....
сега...едно е да го напраиш на гаджето си....независимо дали ще последва после нещо....а друго е на някой случаен ...
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
[quote="fuck_me_pls"]izvinqvai ama ti ni pita6 dali si kurva i nie ti otgovarqme za men ti si kurvaПървоначално написано от menta_loverka
sujalqvam ama tova sa kurvenski nomera
питам щото в една друга тема едно момче иска да си хваща кур'ва и реших да проверя ако си по евтина може да кажа две три хубави думи за теб
kurva e jena,koqto spi s mn maje ili za pari.ti ne si bukvalno kurva,a po-skoro propadnala i nemoralna,za6toto tova s pantalona da si vidqla nqkoq na ulicata da go pravi?! i si zalagam glavata,4e tova sas sutiena e bilo naro4no.vsi4ki imame cici,no ne e zadaljitelno cqloto daskalo da gi vidi,nali trqbva da ima6 dostoinstvo.vinagi moje6 da otide6 v toaletnata i da si opravq6 belioto.stegni se i se zamisli![]()
[quote="night-wish"]kazva6 4e kyrvenski nomera sa da razkop4aq pantalona xaxa.Ne taka kaji mu kyrva kogato po4na da se eba s nqkoi v kenefa ili na tavana a prosto nekyf pantalon ne e ni6to pyk i mom4eto ne e pyrviq sre6tnat. a otnostno tfa koeto kaza: MademoiselleПървоначално написано от fuck_me_pls
ne vinagi e nyjno da xodq v toaletnata az samo si go opravix a ne se syblqkox![]()
![]()
![]()
питай маика ти за нея съм сигурна няма да откажеПървоначално написано от 50cent
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a be ti tupa li si kak taka 6te svqlq6 ne4iii pantalon dori i da e na gajeto ti pred drugi xora nz no tova e moeto menie pak ti kavzam ti ni pita6 i nie ti otgovarqme taka 4e za men ti si ot oneq naxalnite kaki deto si mislqt 4e sa mnogo krasivi i mogat vsi4ko i deto nqmat nikakuv moza4en bagaj i sa adski ograni4eni aide s zdrave i ne zanimavai xorata s tvoite gluposti![]()
ХоХо.. ЯКО ТЕ ТРЕСЕ ПУБЕРТЕТА.. мОМИЧЕ .. ТА ТИ НЯМАШ СРАМ
![]()
ааа не се безпокой ще мине време и ще ти мине
![]()
ne sym mu SVALILA pantalona a mu go razkop4axПървоначално написано от night-wish
kakvo mi se opravda6
![]()
Сори,че ти го казвам,но аз бих си помислила,че си курва.И аз съм разкрепостена и не виждам нищо лошо в това,ама мисля,че ти си прекалила![]()
Just haters make me famous! εĭз
ne se opravdavam ama prosto ima mnogo golqma razlika ot samo da mu go razkop4aq i da go svalq i estesrfeno 4e ne sym si pomislqla da go svalqm az mislix daje 4e nikoi ne e vidql 6oty bqx v nego ama se okaza 4e sa vidqliПървоначално написано от night-wish
![]()
amii ne smqtam che si kurva ama ne e trqbvalo da razkopchava6 pantalonite na momcheto, inache tova che si si opravala sutiena ne e izobshto kurvensko (spored mene), a ti na kolko gidini si,ako si mnogo malka za tova moje da sa te smetnali za kurva.
не смятам чe си курва нo ми e интересно на колко години си![]()
No martini .. no party..
prava si ne si kurva izvinqvai no puk sum 100% siguren 4e iska6 nqkoe mom4e da te la6ka
dobre ama vse pak kakvo si pravela ti tamtova e nai misti4noto dobre ne si kurva ama kakvo pravi6 tam togava semki li tursi6
![]()