- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- отговорете ми 4естно плс
защо...аз си слагам ръцете където и пред който си поискам...(на гаджето деПървоначално написано от FENKATAA
)
вобще не трябва да ти пука за ония момичета,важното в случая ече и ти и той те харесва малко или много,тои обраща внимание на теб,и ако бях на твое място с удоволствие бих му откоплачала панталона...но само пред момичетата не пред всички. :P :P :P
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
Ами чесно да ама зависи
Точно.КУРВА ЛИ БИЛА?Еми курва си,ся по спокойна ли си или пък не си.Има ли значение.Пфф бъркала в гащите на някво момче,обличала се като магистрална фея,писала се fuck_me_pls...Ем да ти кажа,ако имаш малко мозък сама ше си отговориш,ама щом питаш нещо ме навява мисълта,че нямаш сиви клетки....Първоначално написано от BlueFace
Just haters make me famous! εĭз
tezi temi mi omruznaxa kurvi deto pitat dali sa kurvi a be xora sveta ima tolkova drugi po vajni problemi ne zanimavaite naroda s kurvenskite nomera ne go li razbra TI SI KURVA tova e kolkoto i da se opravdava6
a sega neka nqkoi zatvori tupata tema
xaxa mnoy me int tfoity typo mnenieПървоначално написано от night-wish
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Първоначално написано от fuck_me_pls
яко си зле, само си противоречиш, първо ни питаш за нашето мнение, а после не те интересува кво ти казваме. Дам, така е, от истината боли
![]()
temata e tapa![]()
Как ще е тъпа беПървоначално написано от iva_16
.Тука помогнахме на едно заблудено развратно изчадие да намери изтинското си призвание като "жрица на любовта"
![]()
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
ami vij sa...nz ako si go napravila tfa taka 4e vsi4ki da te vidqt zna4i da-normalno e da te mislqt za kurva.Tfa s pantalonite spored men e bilo golqma izcepka,no kato si predstavq kvo pravqt nqkoi po wc-tata...tvoito e ni6to.a za sutiena...ami vij za tova sa napraveni wc-tata![]()
My dream isn't an absurd...it's just imposible for your possibilities
Точно така!!!Според мен ако си харесвала това момче можеше по съвсем друг начин да му го покажеш или поне да го задевеш или да му кажеш да идете някаде другаде!!Първоначално написано от hooliganka89
Ъм...ако обичаш да се унижаваш...Все пак си го направила пред всички.Какво искаш да си мислят за теб???Като се харесвате и ви се прави нещо по така...() отидете някъде където да сте само 2та.Според мен си постъпила много тъпо...Аз ако бях на мястото,когато си го направила,нямаше да си помисля,че си такава...Не,защото ми е харесало как си постъпила,а защото нямаше да ми пука(на мен ми пука за много малко неща).Прави каквото искаш,но ако ти кажат някой ден,че си курва си помисли дали го правят от завист или защото просто се държиш така.
На мен нещо ми се струва че си правиш нещо като реклама..
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
axa ok mersi na si4ki koito pisaxa
Леле , ти наистина си мнго зле! Нз кво да ти кажа просто , то на тъпи хора нищо не може да им се обясни!
za6to da sam zle?Първоначално написано от -IcE-pRiNcesS-
![]()
+1Първоначално написано от hooliganka89
![]()
![]()
![]()
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Off pro4etoh vsyako edno mnenie vyv vsi4ki 12 stranici i napravo ostnah vyzmutena.
Na nykoy ot vas puka li mu naistina dali tya e kurva ili ne?Ne nali ,ama e mnogo sladko da obijdate nyakoy osobeno zad ekrana!??????????
Postypkata i otnosno sutiena IZOB6TO ne ya pravi kurva. . . drugoto ve4e osobeno ako tezi ot klasa ti sa po-konservirani otnosno tezi ne6ta ,za tova sa ti kazali taka . . . ili pyk prosto zavijdat ,4e ti stiska da go napravi6Izob6to ne si nikakva kurva
![]()
да то точно тва беше..никой не мислеше че ще го направя..ама на..Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Нямам намерение да чета цялата тема,защото мисля че авторката-fuck_me_pls е направила тази тема с цел-да се докаже.
сори,но това е моето мнение.
;]
Aз пък бих казала, че жаждата за внимание е още по - голямо!Първоначално написано от gPa3HuTeJl