Аз мойто носле много си го харесвам, ама не ми помогнахте много. По-скоро се притеснявам, че приятеля ми с неговия навик ще му промени малко формата, ма не съм мн сигурна. С едната ноздричка малко по-голяма пак си изглежда готино, а и след половин-един час си връща предишния размер, но дали ще е за постоянно? Помагайте де, който знае!??
Моя приятел малко извратен си пада, ма и аз си падам по шантави типове. И аз не знам какво толкова му харесвам на този но е екстремно смахнат! И не смея да му позволя да правим секс. Дълъг му е почти 22см и дебел 3,5см, главата му е по-голяма. Мерила съм с линийка. ДА, позволи ми и дори се забавляваше! Забравих да кажа, че е мн по-голям.
Както и да е, ще ви питам повече в друга тема поджодяща за смахвати приятели. Въпроса ми сега е има ли опасност едната ми ноздричка да стане по-голяма, като приятеля ми обича да я човърка и дали ще е грозно. Виждала съм се с едната ноздричка малко по-голяма и не ми се вижда мн грозно и почти не си личи. Вие какво ще кажете?