.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Момичета и Момчета, кажете?

Момчета, какво момиче ще ви направи впечатление? Какви дрехи и каква прическа трябва да има за да ви привлече вниманието? Как трябва да се държи с вас и какви намеци да ви прави.
    P.S - не за сериозна връзка, а само за по-дълго зарибяване и по-сериозно ако ме разбирате. А и момичетата да отговарят за накой изпробван трик.
    ОгЛеДаЙ Ме БаВнО, ВиЖ Ме ДоБрЕ, СъРцЕтО Си ДрЪж, Да Не ВзЕмЕ Да СпРе. МоГа Да ОбИчАм, МоГа И Да МрАзЯ, ВсИчКо ДеТо Е ПрЕд МеН, ЗнАеШ, Че Го ГаЗя…[!]

Мега фен Аватара на Hilary_
    еми зависи...не става само с прически гримове и дрехи?! прави се впечатление от поведение...и тн!Ако един човек не ти допада като характер колкото и да се старае... а иначе ти най добре можеш да прецениш...

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    to zavisi ot 4oveka macka
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

e sa s kfi drehi mi trqq da si gotina ne nekfa takava zatvorena mi dfraj se est ama po taka otvorena da moje mom4eto da te zaberleji a za grima nz na seki my otiva razli4no.az taka prava
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

достатъчно е момичето да е хубаво..то хубост на сила не става...както и да е облечено като си е хубаво си е хубаво...а иначе гледам да правя така че мен да ме свалят а не аз тях че тогава става много сложно...щото всичките момичета сте едни....(нямам думи)...човек като ви каже че сте хубави и вече почвате да летите... жени...
    Това, което не ме убива...ми е*ава майката!

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    neznam mai trqbva da ima bukvite ELI v imeto si, vinagi haresvam tiq momi4eta neznam za6to
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Важен е погледа, как ме гледа. Разбира се да е облечена прилично.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

mom4etata koito vinagi mi pravqt vpe4atlenie sa tezi s 4ustvo za humor, vuspitani, s koito moje da se govori za razli4ni temi - i seriozni i razvlekatelni, koito ne se duqt i fukat s gsm-i i gluposti! ))

Такива,които не се правят на супер пичове,не се заяждат без причина...а за облеклото...май май няма значение

Град
    Sofia
    Ако имаш хубаво и стегнато тяло бих ти предложил да си обличаш по прилепнали дрешки. Прическата може би накудрена дълга коса.
    Най-вече ме впечатляват усмихнатите лица, така че се усмихвай на избрания от теб субект. Играй си с погледа му и няма начин да не стане флирта
    Как да се държиш - ами на ниво и не забравяй да не си надута
    Хумора е хубаво нещо, накарай го да се смее
    Ненагажиращ флирт някоя и друга заучена реплика и алабала
    Абе това на първо четене
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    Асеновград, България
    Достатъчно е да е нормално облечено момичето и да се държи естествено. В никакъв случай не ми допадат така наречените "фешънки".
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Достатъчно е да е нормално облечено момичето и да се държи естествено. В никакъв случай не ми допадат така наречените "фешънки".
    +1

Град
    Враца
    ми момичета с лилави гребени с тениски на били идол и със кубинки
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Имам слабост към момичета с кецове и невинно/перверзен поглед ...иначе като цяло това не е правило...
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

specialno na mene edno momiche shte mi napravi vpe4atlenie ako eee s kydrava kosaa kysa poli4ka s tok4eta i izrqzano potni4e ) e i da e krasiva de ))
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Град
    Долината На Идиотщината
    еми...обичам истинските момичета,да не е някоя кукла-руса,с 4 тона грим на лицето и не слиза от токчетата,да не е няква тъпа ама да не е и яко умна,да е забавна(като мене ),и все пак да се поддържа-да не е на 15 години,90 килограма,с мустаци по-големи от мойте,и по мускулеста от мене ...горе-долу това е

Град
    *in a pink dream*
    mne , ne te razbrah ... seki sluchai da ne e tip moderen , gelosan , nakichen pedal
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си