- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да имам гадже на 18 години
Здравейте момичета
Запознах се с едно момче то е на 18 аз на 14 и ми предложи да си станеме гаджета
да приемали
нормално ли е да имам гадже на 18
помогнете
Ти си преценяваш дали да приемеш или не.По принцип не 4 год не е голяма разлика.
чудя се да ли да приема
Е какво му е за чудене?Ако го харесваш,ако мислиш,че си допадате...кфо чакаш...
normalno e.. ve4e.. i kvo te e*e dali e normalno.. trqa da si kut si4ki ostanali li.. ako ne enormalno kvo.. nqa da trugne6 snego li... off decaaa
ako go haresva6 i vodi6 (gotova si da vodi6) polov jivot deistvai![]()
На 18 или на 38 , уточни се , защото така зададен въпроса , ще си кажа , че си проспала последните 7 години от живота си и незнаеш какви неща се случват покрай теб и заобикалящия се свят. Лично си комуникирам с момиче на 13 , което казва че много хубаво си изкарва със 27 годишен батко. Виж това вече не е толкова нормално.
Но между 14 и 18 не е голяма разликата , така че е нормално, а и най-важното е на теб да ти е добре , а не какво казват другите![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Моме тъпа си! Тея неща ако очакваш някой в някъв форум да ти ги решава си изключително заблуденааа
дръж баткото за....ушите
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
![]()
![]()
![]()
![]()
jalka kartinka nie da ne sme ti i ot kade da znaim kak stoqt ne6tata a?! OF mislete preidi da se izlagate beeee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ако го харесваш няма нищо лошо да си с него :P
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ами ако се харесвате- взимайте се! Какво има да се чудиш? Не е казано, че ще иска непременно секс. Опитай си късмета, може и да е свестен човек и да не е само за едното е**не.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
не ма луда ли си
само ако има кола!
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Доколкото знам от предишните и теми мацката е правила секс вс ден че даже и било писналоПървоначално написано от Rebellion_Angel
Тъй че тая тема ми се струва суперсмешна.
![]()
И на мен. Щом това не е проблема. Хайде взимайте се де!Първоначално написано от rame
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
em normalno e we...az sam na 17 a imah pr na 22 :P![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
kazvai "da" i gotovo0o0....nema kvo da mu misli6
...
To love is easier than to prove your love!!!
Първоначално написано от mirenceto
Щастливец.... фащай се на влака да те отрака![]()
![]()
![]()
Ако имах и аз такова предложение на твоите години... до сега да знаех повече от баща ми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Здравей, миличка.![]()
Не знам какво да те посъветвам и аз ще отбележа факта, че ние не познаваме въпросното момче.Разликата в годините е сравнително нормална.Нищо не ти пречи да приемеш, ако пък нещата не потръгнат то ще си проличи, поне ще знаеш, че си опитала, разочаровала си се и това е....Помисли си добре и тогава му отговори...Успех.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
той май не е с голямо самочувствие![]()
Aide momi4eata hodqt sas po 25 goi6ni 4e i na goreNz kakvo tolkova ima v tova ama da zne6 4e e mn veroqtno da te zaebe zaradi nekoi BATKOOO!!! Da te preopreq ...
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Ако толкоз ти се е доебало...щот на него със сигурност !![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Normalno e. Shte nauchish mnogo ot nego. No vse pak izchakai nai-dobre do 15 de.
Eating isn't cheating - Arnold