- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да имам гадже на 18 години
много благодаря
Мда трябва да си като всички , мръсна кучкаПървоначално написано от crazy_style
![]()
![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Първоначално написано от Iv4eTy
Не не е нормално, ти си изрод! Кво всички питате едно и също... Всичко е нормално стига да се обичате/харесвате! Пък и 4 години кво са? Нищо!
spox be smisal takova ako go haresvash priemi i moito e na 18Първоначално написано от mirenceto
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
6te kaja ne6to mom4etata po bavno se razvivat ot momi4etata nai ve4e po akal taka4e 4 godini nqma da si li4at mnogo
ми ако мислиш че не иска да тръгнете само за секса и си се харесвате...кк но иначе ако иска само това му тегли една....няма да е последния...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Xa-xa.Shto za tema e tova ? I nie ako ti kajem-"Da,priemi..." shte priemesh,taka li ? Pylna lipsa na sobstveno mnenie!Първоначално написано от mirenceto
Spored men ako momcheto naistina iska da ti predloji da stanete gadjeta,priemai.Za da se izrazqva taka na 18 godini,che vyznamerqva da te pita "Mime(naprimer),ti iskash li da stanem gadjeta?" me navejda na misylta,che intelektualnoto vi nivo e edno i syshto i pri vsichki sluchai zanijeno.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
мисля,че това момиче даде най-точен отговор на въпроса ти!Направила ми е впечатление отдавна...Първоначално написано от ЦвЕтИт0
...
Аз като бях на твоята възраст, 'ходех' (образно казано) с момче на 17. Тогава ми се струваше някак допустимо... сега пак.. където 17 - там и 18.Но само ако имаш навършени 14год, а не 13 и нещо си.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Тъпи въпроси....естествено че е нормално. Ако не беше нормално и го харесваше, кво,нямаше да тръгнеш с него щото не е нормално![]()
xax e zashto da ne e normalno ? 4 godini ne e koi znae kakva razlika...tyka che![]()
spored men batkoto iska samo da te izpraska ina4e edva li 6te se zanimava s 14-godi6na
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
idi da pita6 maika ti i 6e ti zabrani da izliza6 ot vas
приех и вчера ми предложи сeкс аз го зарязах
скъсъх с него
ето пак поредната проста тема как може да са толкова тъпи тия хора нямам думи
xax... za tfa staa vuprosПървоначално написано от mirenceto
![]()
![]()
emi hahah tfa e malko smeshen vapros ako go haresvash priemai kfo znachenie sa godinite az sam na 15 a priqtelq mi skoro she navarshi 19 tai che ko ti prechi ako go haresvash priemai ama vse pak ne zabravqi che e na 18 i skoro she poiska sex tai che pomisli ako ne si gotova ne priemai po dobre
тъкмо мислех да кажа, че ако ти се прави секс да приемаш, ама виждам, че събитията вече са се развили и даже доразвили.Първоначално написано от mirenceto
![]()
С това считам темата за приключена.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.