- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Как се прави снимка на екрана:)
Хах, здравейтеМалко тъпа темичката сиг. ша ви се стори, но.. досега така и не съм се научила как става тва
![]()
Ако може някой добър човечец да ми го обясни
![]()
![]()
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Скрийн имаш предвид нали.Ми аз го правя така натискам Print Screen или PrtSc SysRq намира се над стрелките.Правя Нов Bitmap Image отварям го със Paint натискам ctrl + V и сейвам файла.Това е надявам се да си ме разбрала![]()
Нов човек съм
хаха и на мен така ми го обясняваха на времето, ама най-интересното е че успях да разбераПървоначално написано от Snoop Doggy Dogg
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Ами попринцип това си е най-лесния начин,на които и да го обясня никога не разбира от 1я път. Натискате принт скрийн Отваряте програмата с която отваряте снимки,дори направо си отворете някоя ненужна снимка и след това я отворете със пейнт и натиснете ctrl + V и запаметете пейнта и това е.
Нов човек съм
Е то има и специални програми за тая раота
Fox Magic (mr captor) си я ползвам от година и нещо и съм доволен.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Благодаря много на всички за мнениятаУспях да го направя най - сетне
![]()
![]()
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Защо да си качвам допълнителни програми да ми заемат място
като с едно натискане на бутона и влизане в paint имам снимката на лице!
И става за 10 секунди!![]()
malko nesam s1glasen ako rezoliociqta na snimkata e 2048 na 1600 primerno a na ekrana ti 1280x 1024 ili po malka nali znai6 kfo 6te stane? v t1k1v slu4ei pravime screen vlizame v snimkata sled tova VIEL atributs i slagame 1x1 i sled tova ctrl+VПървоначално написано от Snoop Doggy Dogg
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Се тая на мене си ми става идеалноПървоначално написано от tqnko
![]()
Нов човек съм
bi li mi obqsnil tiq dumi kakvo oznachavat?Първоначално написано от tqnko
Не се прай че не знаеш и ти грешиш понякога в правописаПървоначално написано от tenaglia
![]()
![]()
![]()
Нов човек съм
mi chak takiva greshki nadali nqkoga sum pravil ....![]()
Наай-вероятно не си но не си и безгрешен ,а и може нарочно да се е излигавилПървоначално написано от tenaglia
Нов човек съм
pich, razgledai mu komentarite:>
Може да е от провинцията,да е учил до детската градина и да работи в чистотата от каде да знаеш аз друго обяснение не виждам а и 70 мнения на ден.Първоначално написано от tenaglia
Пич чудя се какво ще правиш ако този форум не съществуваше това е твоя живот явно (към tqnko)
Нов човек съм
tfa nego sxvanaxПървоначално написано от Snoop Doggy Dogg
![]()
Ще се размахват баданарки в най-скоро време, такова чувство имам...