.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Как се прави снимка на екрана:)

Хах, здравейте Малко тъпа темичката сиг. ша ви се стори, но.. досега така и не съм се научила как става тва Ако може някой добър човечец да ми го обясни
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Скрийн имаш предвид нали.Ми аз го правя така натискам Print Screen или PrtSc SysRq намира се над стрелките.Правя Нов Bitmap Image отварям го със Paint натискам ctrl + V и сейвам файла.Това е надявам се да си ме разбрала
    Нов човек съм

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от Snoop Doggy Dogg
    Скрийн имаш предвид нали.Ми аз го правя така натискам Print Screen или PrtSc SysRq намира се над стрелките.Правя Нов Bitmap Image отварям го със Paint натискам ctrl + V и сейвам файла.Това е надявам се да си ме разбрала
    хаха и на мен така ми го обясняваха на времето, ама най-интересното е че успях да разбера
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Ами попринцип това си е най-лесния начин,на които и да го обясня никога не разбира от 1я път. Натискате принт скрийн Отваряте програмата с която отваряте снимки,дори направо си отворете някоя ненужна снимка и след това я отворете със пейнт и натиснете ctrl + V и запаметете пейнта и това е.
    Нов човек съм

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Е то има и специални програми за тая раота
    Fox Magic (mr captor) си я ползвам от година и нещо и съм доволен.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

има си специални програми за това -пробвай с FsCapture-с нея можеш да снимаш целия екран,само част от него или само очертаната част която си си избрал.
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Благодаря много на всички за мненията Успях да го направя най - сетне
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Защо да си качвам допълнителни програми да ми заемат място
    като с едно натискане на бутона и влизане в paint имам снимката на лице!
    И става за 10 секунди!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Ами попринцип това си е най-лесния начин,на които и да го обясня никога не разбира от 1я път. Натискате принт скрийн Отваряте програмата с която отваряте снимки,дори направо си отворете някоя ненужна снимка и след това я отворете със пейнт и натиснете ctrl + V и запаметете пейнта и това е.
    malko nesam s1glasen ako rezoliociqta na snimkata e 2048 na 1600 primerno a na ekrana ti 1280x 1024 ili po malka nali znai6 kfo 6te stane? v t1k1v slu4ei pravime screen vlizame v snimkata sled tova VIEL atributs i slagame 1x1 i sled tova ctrl+V
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    malko nesam s1glasen ako rezoliociqta na snimkata e 2048 na 1600 primerno a na ekrana ti 1280x 1024 ili po malka nali znai6 kfo 6te stane? v t1k1v slu4ei pravime screen vlizame v snimkata sled tova VIEL atributs i slagame 1x1 i sled tova ctrl+V
    Се тая на мене си ми става идеално
    Нов човек съм

bi li mi obqsnil tiq dumi kakvo oznachavat?

Цитирай Първоначално написано от tenaglia
    bi li mi obqsnil tiq dumi kakvo oznachavat?
    Не се прай че не знаеш и ти грешиш понякога в правописа
    Нов човек съм

mi chak takiva greshki nadali nqkoga sum pravil ....

mi chak takiva greshki nadali nqkoga sum pravil ....
    Наай-вероятно не си но не си и безгрешен ,а и може нарочно да се е излигавил
    Нов човек съм

pich, razgledai mu komentarite:>

Може да е от провинцията,да е учил до детската градина и да работи в чистотата от каде да знаеш аз друго обяснение не виждам а и 70 мнения на ден.
    Пич чудя се какво ще правиш ако този форум не съществуваше това е твоя живот явно (към tqnko)
    Нов човек съм

Може да е от провинцията,да е учил до детската градина и да работи в чистотата от каде да знаеш аз друго обяснение не виждам а и 70 мнения на ден.
    Пич чудя се какво ще правиш ако този форум не съществуваше това е твоя живот явно (към tqnko)
    tfa nego sxvanax

Ще се размахват баданарки в най-скоро време, такова чувство имам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си