.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Имам чувството,че харесва повече оралната любов

Эдравейте!
    Ами ще бъда кратка.Не,че имам някакъв сериоэен проблем,но все пакреших да пусна тема.Приятелят ми имам чувството,че харесва повече да му правя свирка,отколкото самия секс.Странно,нали?Винаги,ко гато се въэбудим и эапочнем да се галим тук-там,той първото нещо,което прави е да ми тика главата надолу и да иска свирка.Това е.Не,че е груб,или нещо подобно,но просто не энам...нормално ли е това?Когато му правя орална любов ми е приятно,естествено на него 100 пъти повече.Много му е готино,личи си.А самият секс всеедно го претупваме...Абе готино ни е,но просто се учудвам.Всички момчета ли сте така,бе? Също така си умира например като сме навън някъде на по-эакътоно място,пак да му правя орална любов.Тва всеедно му е приоритет в секса.Пф Друга работа е ,че той на мен не се е сетил да прави..
    Айде пишете,хора
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Re: Имам чувството,че харесва повече оралната любов

estestveno , 4e e normalno , a i si e po-gotino ot samiqt seks nqkak si e po-intimno i po-na emocionalna osnova
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Нормално е ми.

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен

Цитирай Първоначално написано от padnal_angel
    estestveno , 4e e normalno , a i si e po-gotino ot samiqt seks nqkak si e po-intimno i po-na emocionalna osnova
    мдам
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    Athens
    mda i az mislq 4e pove4e obiame oralnata lubov,ama samo s neq nq stane btw 4udno mi e toi puk kak hi4 ne ti prai liza4ka
    A.C.A.B.

Или си слаба любовница в секса или си добра свиркаджийка в хубавия смисъл, или и двете..
    Пък може на него това просто да му е слабост.
    Или след оралната вече не изпитва чак такава нужда от секс.

Говоренето му е майката...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Lodge
    mda i az mislq 4e pove4e obiame oralnata lubov,ama samo s neq nq stane btw 4udno mi e toi puk kak hi4 ne ti prai liza4ka
    Еми аэ попринцип не горя от желание.Когато искам нещо,съм му го каэвала,но эа това не съм споменавала.Я той също никога не го е правил.Вече се эамислям дали да не направим нещата по-равнопоставени и и аэ да си пойскам
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Или си слаба любовница в секса или си добра свиркаджийка в хубавия смисъл, или и двете..
    Пък може на него това просто да му е слабост.
    Или след оралната вече не изпитва чак такава нужда от секс.

Говоренето му е майката...
    Абе никак не съв слаба любовница в секса!
    Надали е от това.Но както кэа-може би слабост,де да энам.Но определено му е любимата част.
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Град
    Athens
    Цитирай Първоначално написано от lovely-one
    Еми аэ попринцип не горя от желание.Когато искам нещо,съм му го каэвала,но эа това не съм споменавала.Я той също никога не го е правил.Вече се эамислям дали да не направим нещата по-равнопоставени и и аэ да си пойскам

mmda,opredeleno triabva da si posika6 6te vidi6 i 6te useti6 6to na nego mu e tolkoz hubavo :P
    A.C.A.B.

Мега фен Аватара на amatorium
    Ne go razglezvai prekaleno. Neka purvo si izpulni zaduljenieto kum teb.
    Eating isn't cheating - Arnold

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    иуу свирка (puke)

Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    иуу свирка (puke)
    Уау
    И какво,да не би да има момче,което да не обича?
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Savsem normalno e i az ponqkoga predpo4itam svirkata pred sexa ama tvoq priqtel ..... mai naistina e dosta obseben da mu pravi6 svirki .. neznam
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    Athens
    drugia variant ostava naistina da ima6 dar ot boga da blije6 sopata btw koeto si e tvoi +
    A.C.A.B.

drugia variant ostava naistina da ima6 dar ot boga da blije6 sopata btw koeto si e tvoi +
    Еми не,то с опит става
    МИналият ми приятел и той беше голям фен на таэи част.От там много опит насъбрах.Сегашният ми също.И така става
    А,и много слюнка отделям.
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Град
    Athens
    [quote="lovely-one"]
    Еми не,то с опит става
    МИналият ми приятел и той беше голям фен на таэи част.От там много опит насъбрах.Сегашният ми също.И така става

hehehehe brvao bravo.btw moje d pusne6 nqkoi tema s naru4nik,da spodelq6 opita....
    A.C.A.B.

[quote="Lodge"]
    Еми не,то с опит става

hehehehe brvao bravo.btw moje d pusne6 nqkoi tema s naru4nik,da spodelq6 opita....
    Ттцц,ае стиа се ебава
    Лека нощ бтв,че лягам.
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Голям фен
    И моят понякога предпочита да му направя свирка.Но не мисля,че ще издържи да караме само на тва :P А бтв наистина си поискай и ти,твоят приятел е голям егоист в леглото,ти пост му правиш свирки,а той не ти връща "услугата" и дори претупва секса Тва звучи доста зле....според мен в секса е най-важно да се стремиш да задоволиш най-вече партньора си,а пък той теб,и така и двамата сте задоволени и хармонията в леглото е постигната. :P

Цитирай Първоначално написано от rame
    И моят понякога предпочита да му направя свирка.Но не мисля,че ще издържи да караме само на тва :P А бтв наистина си поискай и ти,твоят приятел е голям егоист в леглото,ти пост му правиш свирки,а той не ти връща "услугата" и дори претупва секса Тва звучи доста зле....според мен в секса е най-важно да се стремиш да задоволиш най-вече партньора си,а пък той теб,и така и двамата сте задоволени и хармонията в леглото е постигната. :P

Pravilno
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Всички момчета ли сте така,бе? Също така си умира например като сме навън някъде на по-эакътоно място,пак да му правя орална любов.Тва всеедно му е приоритет в секса.Пф Друга работа е ,че той на мен не се е сетил да прави..
    Айде пишете,хора

Да, 100%

Просто това ме кефи повече, но пак си зависи... И секса си има предимства
    ~ EviL DeViL ~

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Эдравейте!
    Ами ще бъда кратка.Не,че имам някакъв сериоэен проблем,но все пакреших да пусна тема.Приятелят ми имам чувството,че харесва повече да му правя свирка,отколкото самия секс.Странно,нали?Винаги,ко гато се въэбудим и эапочнем да се галим тук-там,той първото нещо,което прави е да ми тика главата надолу и да иска свирка.Това е.Не,че е груб,или нещо подобно,но просто не энам...нормално ли е това?Когато му правя орална любов ми е приятно,естествено на него 100 пъти повече.Много му е готино,личи си.А самият секс всеедно го претупваме...Абе готино ни е,но просто се учудвам.Всички момчета ли сте така,бе? Също така си умира например като сме навън някъде на по-эакътоно място,пак да му правя орална любов.Тва всеедно му е приоритет в секса.Пф Друга работа е ,че той на мен не се е сетил да прави..
    Айде пишете,хора
    И аз и моя приятел обичаме повече оралната любов от вагиналния секс. за мен е нормално......Е, разбира се аз в тоя случай изпитвам 5 оргазма срещу 1 негов......да, понякога имам нужда да влезе в мен, но това е нужда, която на 1-вата минута изчезва и искам пак да продължим с облизванката.

Супер фен
    И аз мисля, че орална по- му харесва.....

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Еми не,то с опит става
    male iскам да сам ти приятел
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

...

Prosto e qvno pravi6 naistina mn qki svirki Drugo obqsnenie nqma :P
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Добра си явно даа...ахах аз докато не срещнах последната си приятелка не обичах оралната любов защото баси колко калпаво ми духаха ахах...а ся друго говори...напрао си умирам от кеф
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си