- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам чувството,че харесва повече оралната любов
Эдравейте!
Ами ще бъда кратка.Не,че имам някакъв сериоэен проблем,но все пакреших да пусна тема.Приятелят ми имам чувството,че харесва повече да му правя свирка,отколкото самия секс.Странно,нали?Винаги,ко гато се въэбудим и эапочнем да се галим тук-там,той първото нещо,което прави е да ми тика главата надолу и да иска свирка.Това е.Не,че е груб,или нещо подобно,но просто не энам...нормално ли е това?Когато му правя орална любов ми е приятно,естествено на него 100 пъти повече.Много му е готино,личи си.А самият секс всеедно го претупваме...Абе готино ни е,но просто се учудвам.Всички момчета ли сте така,бе?Също така си умира например като сме навън някъде на по-эакътоно място,пак да му правя орална любов.Тва всеедно му е приоритет в секса.Пф
Друга работа е ,че той на мен не се е сетил да прави..
Айде пишете,хора![]()
МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!
estestveno , 4e e normalno , a i si e po-gotino ot samiqt seks![]()
![]()
nqkak si e po-intimno i po-na emocionalna osnova
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
мдамПървоначално написано от padnal_angel
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
mda i az mislq 4e pove4e obiame oralnata lubov,ama samo s neq nq stanebtw 4udno mi e toi puk kak hi4 ne ti prai liza4ka
![]()
A.C.A.B.
Или си слаба любовница в секса или си добра свиркаджийка в хубавия смисъл, или и двете..
Пък може на него това просто да му е слабост.
Или след оралната вече не изпитва чак такава нужда от секс.
Говоренето му е майката...![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Еми аэ попринцип не горя от желание.Когато искам нещо,съм му го каэвала,но эа това не съм споменавала.Я той също никога не го е правил.Вече се эамислям дали да не направим нещата по-равнопоставени и и аэ да си пойскамПървоначално написано от Lodge
![]()
МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!
Абе никак не съв слаба любовница в секса!Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Надали е от това.Но както кэа-може би слабост,де да энам.Но определено му е любимата част.![]()
МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!
Първоначално написано от lovely-one
mmda,opredeleno triabva da si posika6 6te vidi6 i 6te useti6 6to na nego mu e tolkoz hubavo :P
A.C.A.B.
Ne go razglezvai prekaleno. Neka purvo si izpulni zaduljenieto kum teb.
Eating isn't cheating - Arnold
УауПървоначално написано от Psychopath*
![]()
И какво,да не би да има момче,което да не обича?![]()
МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!
Savsem normalno e i az ponqkoga predpo4itam svirkata pred sexa ama tvoq priqtel ..... mai naistina e dosta obseben da mu pravi6 svirki .. neznam![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
drugia variant ostava naistina da ima6 dar ot boga da blije6 sopatabtw koeto si e tvoi +
![]()
A.C.A.B.
Еми не,то с опит ставаПървоначално написано от Lodge
![]()
МИналият ми приятел и той беше голям фен на таэи част.От там много опит насъбрах.Сегашният ми също.И така става
А,и много слюнка отделям.
МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!
[quote="lovely-one"]Еми не,то с опит ставаПървоначално написано от Lodge
![]()
МИналият ми приятел и той беше голям фен на таэи част.От там много опит насъбрах.Сегашният ми също.И така става
А,и много слюнка отделям.
hehehehe brvao bravo.btw moje d pusne6 nqkoi tema s naru4nik,da spodelq6 opita....![]()
A.C.A.B.
[quote="Lodge"]Ттцц,ае стиа се ебаваПървоначално написано от lovely-one
![]()
Лека нощ бтв,че лягам.
МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!
И моят понякога предпочита да му направя свирка.Но не мисля,че ще издържи да караме само на тва :P А бтв наистина си поискай и ти,твоят приятел е голям егоист в леглото,ти пост му правиш свирки,а той не ти връща "услугата" и дори претупва сексаТва звучи доста зле....според мен в секса е най-важно да се стремиш да задоволиш най-вече партньора си,а пък той теб,и така и двамата сте задоволени и хармонията в леглото е постигната. :P
Първоначално написано от rame
Pravilno![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Първоначално написано от lovely-one
Да, 100%![]()
Просто това ме кефи повече, но пак си зависи... И секса си има предимства![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
И аз и моя приятел обичаме повече оралната любов от вагиналния секс. за мен е нормално......Е, разбира се аз в тоя случай изпитвам 5 оргазма срещу 1 негов......да, понякога имам нужда да влезе в мен, но това е нужда, която на 1-вата минута изчезва и искам пак да продължим с облизванката.Първоначално написано от lovely-one
И аз мисля, че орална по- му харесва.....![]()
![]()
![]()
![]()
male iскам да сам ти приятелПървоначално написано от lovely-one
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Prosto e qvno pravi6 naistina mn qki svirkiDrugo obqsnenie nqma :P
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Добра си явно даа...ахах аз докато не срещнах последната си приятелка не обичах оралната любов защото баси колко калпаво ми духаха ахах...а ся друго говори...напрао си умирам от кеф![]()
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд