.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58

Hybrid View

Мерси много эа отговорите
    Абе той нашия и нагъл се окаэа! Днес ми се обажда да ми честити 1-ви март и се эаговорихме.И отвори тая тема и ме пита с най-маэния си глас "Абе мило,а эащо вчера като че ли нямаше желание да ми иэпълниш някои желания след киното?" Уау!Каэах му само,че эа да получи,първо трябва да даде.И той ми отговори нещо от типа на "Ще го имам предвид эа другия път" Не энам дали ме е раэбрал,ама се надявам
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Цитирай Първоначално написано от love_girls
    Незнам как ще ти достави удоволствие да седи в теб без да се движи....
    Ooo dostavq udovolstvie i to neopisuemo,tochno da useshtash,che si pylna.Strahotno e! Za syjelenie ti nqma da go usetish
    Аха.чувството за пълнота е неописуемо. Точно то ми харесва в секса......

Супер фен Аватара на Sarabi
    Цитирай Първоначално написано от Lodge
    drugia variant ostava naistina da ima6 dar ot boga da blije6 sopata btw koeto

Аахахха ДА ЛИЖЕШ СОПАТАА
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    FunnYboy,mojesh da si siguren,che osven svirka ima mnogo drugi nachini,koito sa v systoqnie da pobyrkat edno momche i da go nakarat da te jelae bezumno,kato zapochnem ot edin striiptiz i stignem,do nqkakvi igrovi roli i t.n. Ne che otricham svirkata kato predpostavka za strahoten seks,prosto ima i mnogo drugi nachini.

Говорех лично за мен.

На първо място бих сложил свирката, а след това стриптииз (като степен на предизвикване). Все пак съм момче и бих могъл точно да кажа кое ме възбужда повече... Или може би не съм виждал качествен стриптииз
    ~ EviL DeViL ~

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от FunnYboY
    FunnYboy,mojesh da si siguren,che osven svirka ima mnogo drugi nachini,koito sa v systoqnie da pobyrkat edno momche i da go nakarat da te jelae bezumno,kato zapochnem ot edin striiptiz i stignem,do nqkakvi igrovi roli i t.n. Ne che otricham svirkata kato predpostavka za strahoten seks,prosto ima i mnogo drugi nachini.

Говорех лично за мен.

На първо място бих сложил свирката, а след това стриптииз (като степен на предизвикване). Все пак съм момче и бих могъл точно да кажа кое ме възбужда повече... Или може би не съм виждал качествен стриптииз
    Aaaa tova ne znam.Prav si,vseki s vkusovete si.
    Moqta sypostavka beshe s vkusovete na gadjeto mi.Toi obojava neshtata,koito izbroih,no ne znam dali gi slaga pred oralnata,kato iztochnici na udovolstvie. :P Toi moje da kaje v kraina smetka.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Aaaa tova ne znam.Prav si,vseki s vkusovete si.
    Moqta sypostavka beshe s vkusovete na gadjeto mi.Toi obojava neshtata,koito izbroih,no ne znam dali gi slaga pred oralnata,kato iztochnici na udovolstvie. :P Toi moje da kaje v kraina smetka.

Попитай го, и кажи :P
    ~ EviL DeViL ~

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    I ti mojesh da go pitash,ako skoro se vqsne vyv foruma. :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    I ti mojesh da go pitash,ako skoro se vqsne vyv foruma. :P

Ми да ти кажа не чета редовно форума, така че съм пропуснал да си споменавала за "него" и ника му...
    ~ EviL DeViL ~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си