- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам чувството,че харесва повече оралната любов
Мерси много эа отговорите![]()
Абе той нашия и нагъл се окаэа!Днес ми се обажда да ми честити 1-ви март и се эаговорихме.И отвори тая тема и ме пита с най-маэния си глас "Абе мило,а эащо вчера като че ли нямаше желание да ми иэпълниш някои желания след киното?"
Уау!Каэах му само,че эа да получи,първо трябва да даде.И той ми отговори нещо от типа на "Ще го имам предвид эа другия път"
Не энам дали ме е раэбрал,ама се надявам
![]()
МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!
Аха.чувството за пълнота е неописуемо. Точно то ми харесва в секса......Първоначално написано от Lorelei
Първоначално написано от Lodge
Аахахха ДА ЛИЖЕШ СОПАТАА![]()
![]()
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Първоначално написано от Lorelei
Говорех лично за мен.
На първо място бих сложил свирката, а след това стриптииз (като степен на предизвикване). Все пак съм момче и бих могъл точно да кажа кое ме възбужда повече... Или може би не съм виждал качествен стриптииз![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Aaaa tova ne znam.Prav si,vseki s vkusovete si.Първоначално написано от FunnYboY
Moqta sypostavka beshe s vkusovete na gadjeto mi.Toi obojava neshtata,koito izbroih,no ne znam dali gi slaga pred oralnata,kato iztochnici na udovolstvie. :P Toi moje da kaje v kraina smetka.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Попитай го, и кажи :P
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
I ti mojesh da go pitash,ako skoro se vqsne vyv foruma. :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Ми да ти кажа не чета редовно форума, така че съм пропуснал да си споменавала за "него" и ника му...![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()