.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Забременяване от предеякулационната течност?

Zdraveite mnogo iskam da vi pomolq za savet za6toto sam pritesnena.Znam 4e za mnogo ot vas vaprosat mi 6te e glupav no prosto iskam da sam spokoina.S priqtelq mi re6ihme da probvame bez prezervativ i probvahme samo vednaj kato be6e v men za okolo 2 minuti.No se pritesnqvam ot bezcvetnata te4nost koqto mu tragva kogato se vazbudi.Vazmojno li e ot neq da zabremeneq?

Заглавието на темата трябва да е на кирилица!
    модерирано от devil_girls_

не е възможно, тва служи само за овлажняване. И те съветвам да не си правите експерименти.
    гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от mistral
    не е възможно, тва служи само за овлажняване. И те съветвам да не си правите експерименти.
    Възможно е. Предеякулационната течност съдържа малко количество сперматозоиди. Но трябва да си голяма късметлийка, за да забременееш така.

Град
    stara zagora
    Попринцип е възможно, но процентът е много малък....вие сте го правили без презерватив около 2 минути което е много малко време и плюс това когато един мъж свърши в едно момиче повее от половината сперматозоиди умират поради това че че матката на жената е така устроена че ако влезне нещо(бактерии и такива неща) тя започва да се бори с тях и отделя вещества, които убиват и бактерии и сперматозоиди...а докато се осъзнае че това са сперматозоиди товече те са по-малко и от половината...затова мисля, че нетрябва да се притесняваш, защото и да е имало някакъв процент сперматозоиди в тази течност те вече са умрели...

Не е възможно щом не е свършвал в теб. Но не си правете експерименти!

Стига с тая предекулационна течност..щом не е свършил в теб няма страшно.

Вероятно ста е 0.2% четах в една книга за гинеколозите така че спокойно и няма нищо срамно като не знаеш да питаш.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

nz sus moqt priqtel i nie tova sporime toi kazav 4e ni6to nqma ama az 4eta vsqkakvi ne6ta za tova i nz ve4e

СПОКО
    Важното е, проятеля ти да знае как да се стиска, да не вземе да изпусне леко семенна течност (към края на акта ви, когато му идва хубавото), че тогава вече става лошо.
    И не прави експоерименти - по-добре си купи някои презервативи ама да са тънки и ще ти се хареса и хем ще се отпуснеш, а не да се притесняваш.
    Пробвай с sportex тънките модели
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

ne moje spoko,ama samo da te info nedei da s praish evavki 4e az taka zgazih luka

Преди да почнеш да правиш секс трябваше да се пообразоваш малко . Няма шанс , за какво се филмирате за простотии ?!????
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

az znam 4e v tazi te4nost ima malko koli4estvo spermatozoidi i po-dobre si napravi test

...

To hubavo ste probvali ama s teya experimenti mojete da si dokarate beli4ki na glavata TAKA 4E VNIMAVAITE

цццц

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    СПОКО
    Важното е, проятеля ти да знае как да се стиска, да не вземе да изпусне леко семенна течност (към края на акта ви, когато му идва хубавото), че тогава вече става лошо.
    И не прави експоерименти - по-добре си купи някои презервативи ама да са тънки и ще ти се хареса и хем ще се отпуснеш, а не да се притесняваш.

SPORTEX СЕ КЪСАТ! Вчера ми се скъса един спортекс и днеска цел ден глеам за тая течност дали мое стане нещо! SPORTEX са боклуци! Ако не бех искал да смениме позата изобщо нямаше да видя че се е скъсал и щех да си свърша!!!!!
    ANTI EMO ARMY SAYS: DIE FUCKING FREAKS!

Голям фен

Re: цццц

Цитирай Първоначално написано от kpm_opasen
    СПОКО

SPORTEX СЕ КЪСАТ! Вчера ми се скъса един спортекс и днеска цел ден глеам за тая течност дали мое стане нещо! SPORTEX са боклуци! Ако не бех искал да смениме позата изобщо нямаше да видя че се е скъсал и щех да си свърша!!!!!
    НЕ САМО СПОРТЕКС СЕ КЪСАТ!Повече от година използваме мн често спортекс и досега нито веднъж не са се скъсали!!!Но по принцип с всички марки се случват гафове.А по темата-има вероятност-много малка,но все пак има!!!Така че се пазете!

Цитирай Първоначално написано от rame
    СПОКО

НЕ САМО СПОРТЕКС СЕ КЪСАТ!Повече от година използваме мн често спортекс и досега нито веднъж не са се скъсали!!!Но по принцип с всички марки се случват гафове.А по темата-има вероятност-много малка,но все пак има!!!Така че се пазете!

Ама виж са с другите марки като DUREX неам проблеми а го праа ноо яко... а тоя път изобщо ама изобщо не беше толкоа яко и бързо такоа и се скъса.................................
    ANTI EMO ARMY SAYS: DIE FUCKING FREAKS!

Голям фен

Цитирай Първоначално написано от rame
    СПОКО

Ама виж са с другите марки като DUREX неам проблеми а го праа ноо яко... а тоя път изобщо ама изобщо не беше толкоа яко и бързо такоа и се скъса.................................
    Ами на мен пък Дурекс са ми се късали ,а Спортекс -никога! :P Така че марката няма зн,просто късмет.....

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Temata e stara i nadali na avtorkata vse oshte i trqbvat nashite syveti.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    Асеновград, България
    Стара тема!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си