- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с недевствените момичета
Имам този проблем който много ме тормози и не мога да си обясня защо не мога да се разделя с него. Така значи до сега със всичките момичета с които съм бил са били недевствени и никога не съм имал сериозна връзка с нито една от тези момичета и толкова не ме е тормозило, но вече от година и полвина имам приятелка която много обичам, но проблема е че в главата ми е постоянно как е правила секс с предишните си приятели които са няколко още едно нещо което ме дразни доста не е била с един и независимо колко много е обичам мисля само за това и не знам дали бих могъл да остана с нея. Много ми се искаше да взема решение и да избера или с нея или без нея, но последно време само се колебя и не знам какво да направя, До сега не ми е пукало толкова много понеже не съм обичал друго момиче така като обичам нея. Много ми се искаше да е девствена и да се приключи с това главоболие но не е така. Притеснявам се че ако е напусна ще съжелявам, но не бих искал и да остана с момиче което не е девствено и ако си хвана момиче което не е било с нито едно момче проблема е дали тя ще се промени и да реши че иска да опита с други освен мен но едно знам че не мога колкото и да се опитам да игнорирам мисълта за други бивши момчета с които приятелката ми е била не мога. Не знам защо това ми е в главата 24/7 но ми е много трудно и не знам какво да правя.
4ovek bez rabota!!!ti po-seriozni problemi nqma6 li?vapreki 4e taka kato 4eta ti nqma6 problem,a si go sazdava6
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
абе братле ти тъп ли си или кфо ? ами тя ако си мисли същото и за тебе кво ? да те скъса а ?
Не разбрах едно - тя изневерява ли ти с тези бивши момчета?!
Голям размер на картинката! /machoka/
4uvstvam se po absolutno sy6tiq na4in....moita nqmshe "mnogo" bivshi ,samo 2ma na koito praishe svirki i s 1niq legna ,no tva ne trqbva da te pritesnqva.Znam 4e zvu4i typo ,no si e taka ,nqmash pravo da i dyrjish smetka za minaloto.Ne postypvai kato men ,ne pravi greshkata imenno revnosta ti da zadushi vryzkata tine si stryva.Az o6te se 4uvstvam po sy6tiq na4in ...ama pogovorih s priqtelkata mi i tq se po4uvstva kofti ,za6toto se obi4ame i ne iskame minaloto da zastava m/y nas....ne 4e mn me uspokoi
ama vse pak trqbva da tyrpish(az edvam izdyrjam
)
Збъркал си се... Много мислиш ми се струва...По ли ти е добре да си хванеш девствница и да я чакаш половин година на чекии >>>?
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък те разбирам и съм имала(и все още имам подобни терзания). за сега не иска моя бивш девственик да пробва с други, ама знае ли човек....
![]()
мисля че психолог може да ти помогне
Здрасти.Първо да ти кажа, че имаш малко егоистично отношение спрямо настоящата си приятелка.Това, че не е девствена не я прави второ качество, нали.В даден момент от живота си е решила, че трябва да се отдаде на определено момче, направила го е.Ти не можеш да я кориш за това или пък да и държиш сметка.Важното е каква е тя сега.Ако я обичаш истински, както твърдиш подобен фактор, никога не би бил определящ дали да останете заедно или не.По същата логика и момичето може да каже-дай да се разделим, понеже исках и ти да си девствен....ама и ти не си, нали?Така, че ако има стабилна и истинска връзка, не позволявай на някакви предрасъдъци да провалят всичко.Ако обаче, не я обичаш, по-добре потърси друг повод за да скъсате.Успех!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Та хайде и аз да се изкажа с един виц:
Каква е приликата между жената и консервата? ... Един отваря, много ползват![]()
И към автора на темата: Просто ще ти се наложи да свикнеш - с напредването на възрастта ще попадаш все по-рядко и по-рядко на девствени момичета.
ako q obi4a6 tolkova mnogo nqma smis1l da q zarqzva6 zaradi tva kakvo ti pre4i s1mnqva6 se da neti izneveri taka li ili ......
![]()
![]()
CaMo kesh $$$$$$$$$$
Цял живот как ще я караш ми кажи?! Само с девствени ли ще ходиш и още по - лошо - като станеш на 30 кво ще правиш - пак ли с малки момиченца?! Не е важно с кого е била - важното е, че сега е с теб. Понеже моя приятел е по - голям от мен и то доста - той ми е първият, а аз на него не - и аз в началото така все си мислех с коя е бил, коя е прегръщал и обичал и т.н. и т.н. ... Тва са глупости! Намери си друга работа вместо да мислиш по цял ден с кого е била преди тва! Моя съвет е да си останеш с нея - нали казваш, че я обичаш![]()
![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
Mejdodrugoto tova i mene vinagi mi e bilo interesno ama prosto q pita we kvo tolkova ako iska 6a ti kaje ako ne zatvarq6 temata i tova e![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
И аз съм го имал този проблем с не-детственните ми приятелки...но понеже последната ми приятелка беше детственна и аз й бях първия и много се радвам за което защото много я обичам,въпреки че си е притеснително чуството дали няма да реши да опита с някой друг ей така заради опитването...незнам..имам и пълно доверие за момента![]()
Не се стряскай пич...може да си в по-добрата ситуация,защото приятелката ти вече е опитала с други момчета![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Глупости...Само с глупости се занимаваш..хайде стига вече!
![]()
Otkachena istoriq... Tva e nqkakva bolna fantaziq. Nqma losho da sa sveji i neopetneni, no az kato bqh maluk basha kum otrakanite macki se privlichah.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
kvo se ma4i6 ti danebi nesi bil s drygi momi4eta tq ako misli sa6toto za teb az sa6to nesam devstvena i kakvo tova da nezna4i 4e ve4e nemoga dasam s drygo mom4e taka kakto i momi4etata taka i mom4etata neystavat s edin ili sa po rqdko tezi koito ostavat s edin prosto nepozvolqvai vraska pove4e ot godina da otide na vqtara tova mai e revnost no povqrvai mi 6tom sa biv6i vsi4ko ostava v minaloto nemoje6 dai darji6 smetka kakvo e pravila predi teb ai ti si go znael mnogo predi da si s neq dasi mislil predi vsi4ko za tova no vse pak jivota e tvoi ako si sigoren sloji krai na vraskata nz
e ti kfo iskash sa samo ti da si polzval
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
xahhxahxah .... ne vijdam problema ... momi4eto ne e detstveno i ne iska6 da si s neq .... nqma logika![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Първоначално написано от Triumpha_stz
Първоначално написано от SkiT
![]()
Би трябвало да е незаконно човек, който не може да напише "девствена" без правописна грешка, изобщо да прави секс!!!
По темата, аз абсолютно ревнувам приятеля си от бившите му сексуални партньорки и не ща и да си помислям дори как е докосвал друга преди мен. Но в крайна сметка нищо не мога да направя освен да игнорирам тази мисъл.
Не говори глупости - да се разделяш с приятелката си. Стегни се малко и не драматизирай. В крайна сметка най-важното е сега да е отдадена на теб, без значение дали някога се е отдавала на друг. Не мисли за това и се радвай на момичето си.
факин шит....братле...на някои не им е само за единия секс...Първоначално написано от FunnYboY
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
Ти луд ли сиКак ще я напускаш,защото я ревнуваш от миналото и...да,разбирам те напълно...и аз съм така..много го ревнувам моя от бивште му...много кофти ми става,не че му нямам доверие...посто като се замисля как ги е целувал,камоли секс...ми става супер тъпо.
Но да го оставя...хаха...неее....
Обичам ли го,по-скоро ще гледам да успокоя топката и да си дам да разбера,че щом е с мен сега,значи има за какво.
Когато той ми казва това,много се успокоявам и знам,че с времето ще се отърва от страховете си...
А миналото си е минало и всеки го има...
Както тя,така и ти!![]()