- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се забременее от предеякулационната течност?
Да питам дали може момичето да забременее от предварителната течност дет се изпуска от пениса ? много спешно ми трябва![]()
![]()
..... аа и не ползвайте презервативи SPORTEX! КЪСАТ СЕ!!!!!!!!!
т.7
krem4et0
ANTI EMO ARMY SAYS: DIE FUCKING FREAKS!
Ami da moje......gaf li si naprail
............... dr p1t polzvai durex
kat tez gi k1sa6
To love is easier than to prove your love!!!
samo DUREX ole![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CaMo kesh $$$$$$$$$$
Първоначално написано от faxy
сигурна ли си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ANTI EMO ARMY SAYS: DIE FUCKING FREAKS!
Samnqvam se spokoino ama sledva6tiq pyt vnimavai oba4eI az mislq 4e"Durex" sa nai-bobri :P ...
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Може! Тази течност е естествения лубрикант и в нея има сперматозоиди, малко, но ги има.Първоначално написано от kpm_opasen
Нямат край простите хора...неа спортекс неа дюрекс неа найлон от магазина...всичко се къса..и все от теб си зависи ! Аз лично съм скъсал много капути и дюрекс водят в най-многото скъсани![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
veroqtnostta e okolo 1% i kyto cqlo zavisi ot pozata v koqto ste praili sex .....![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
има възможност да си забременяла, но тя е много малка![]()
...
Da,moje.Vypreki che veroqtnostta tova da stane e malka,tq ne trqbva da se ignorira.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Хаха ползвай Дурекс и кат ти се скъса и той и ще пишеш: "Не ползвайте Дурекс" или "ае въобще защо ползвате презервативи те нали се късат??? "Майтапа настрана,и в тая тема ще го напиша-Спортекс са единствената марка презервативи,която лично при мен никога не са се късали! :P
[color=red][/color,Na men pyk nikakvi prezervativi dosega,da chukna na dyrvo ne sa mi se kysali.Ne mojahte li da razberete,che vyzmojnostta edin prezervativ da se skysa ne zavisi ot markata,a ot nachina,po koito e slojen,t.e. vinata ne e v prezervativa,a vasha.Povecheto prezervativi veche sa elektronno testvani i veroqtnostta da ste popadnali na nekachestven e izkliuchitelno zanijena,drug e vyprosyt che e zadyljitelno da proverqvate sroka na godnost v/u kondoma.Първоначално написано от rame
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
Абе чесно да ти кажа не съм чувала някое момиче или жена да е забременяла от "предварителната течност ",защото по тая логика всички ,който го правят без гума и без изпразване трябва да са бременни![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Oh,po-dobre nedei razsyjdava!Da priemem teoriqta takava kakvato e.Първоначално написано от {S}a^N^n{Y}
http://www.puls.bg/cat/89/kontratsep...29_part_8.html ------> Преди време се смяташе, че прееякулационната течност също съдържа способни за оплождане сперматозоиди. Сега със сигурност се знае, че в нея мъжките полови клетки не са жизнеспособни и поради това тази течност само по себе си не е в състояние да доведе до забременяване.
дано съм помогнала с нещо![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
че са най яки тъй е ама.... и те се късат понякога ...Първоначално написано от !?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз знам такава жена където забременя по този начин,
но се случва 1 на 1000
Използвал съм Vitalys,Durex,Sportex Виталиса ми се късат всички Дурекса не са лоши но пък на мен фаворита си ми е Спортекс!
И аз съм чела, че има жени, които за забременяли от тази течност, но вероятността е много малка.
Толкова много пъти съм изпозлвала Спортекс и не се е късал. Късат се, когато не са сложени както трябва или когато няма достатъчно овлажнение и от търкането може да се скъса.
Много ясно,че може!![]()
![]()
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!