.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Може ли да се забременее от предеякулационната течност?

Да питам дали може момичето да забременее от предварителната течност дет се изпуска от пениса ? много спешно ми трябва ..... аа и не ползвайте презервативи SPORTEX! КЪСАТ СЕ!!!!!!!!!

т.7
    krem4et0
    ANTI EMO ARMY SAYS: DIE FUCKING FREAKS!

Ami da moje......gaf li si naprail
    ............... dr p1t polzvai durex
    kat tez gi k1sa6
    To love is easier than to prove your love!!!

samo DUREX ole
    CaMo kesh $$$$$$$$$$

Цитирай Първоначално написано от faxy
    Ami da moje......gaf li si naprail
    ............... dr p1t polzvai durex
    kat tez gi k1sa6

сигурна ли си
    ANTI EMO ARMY SAYS: DIE FUCKING FREAKS!

...

Samnqvam se spokoino ama sledva6tiq pyt vnimavai oba4e I az mislq 4e"Durex" sa nai-bobri :P ...
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Re: ПОМОЩ!!!

Цитирай Първоначално написано от kpm_opasen
    Да питам дали може момичето да забременее от предварителната течност дет се изпуска от пениса ? много спешно ми трябва ..... аа и не ползвайте презервативи SPORTEX! КЪСАТ СЕ!!!!!!!!!
    Може! Тази течност е естествения лубрикант и в нея има сперматозоиди, малко, но ги има.

Нямат край простите хора...неа спортекс неа дюрекс неа найлон от магазина...всичко се къса..и все от теб си зависи ! Аз лично съм скъсал много капути и дюрекс водят в най-многото скъсани
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

veroqtnostta e okolo 1% i kyto cqlo zavisi ot pozata v koqto ste praili sex .....
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Град
    Русе
    има възможност да си забременяла, но тя е много малка
    ...

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Da,moje.Vypreki che veroqtnostta tova da stane e malka,tq ne trqbva da se ignorira.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

1:1000000

Голям фен
    Хаха ползвай Дурекс и кат ти се скъса и той и ще пишеш: "Не ползвайте Дурекс" или "ае въобще защо ползвате презервативи те нали се късат??? " Майтапа настрана,и в тая тема ще го напиша-Спортекс са единствената марка презервативи,която лично при мен никога не са се късали! :P

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от rame
    Хаха ползвай Дурекс и кат ти се скъса и той и ще пишеш: "Не ползвайте Дурекс" или "ае въобще защо ползвате презервативи те нали се късат??? " Майтапа настрана,и в тая тема ще го напиша-Спортекс са единствената марка презервативи,която лично при мен никога не са се късали! :P
    [color=red][/color,Na men pyk nikakvi prezervativi dosega,da chukna na dyrvo ne sa mi se kysali.Ne mojahte li da razberete,che vyzmojnostta edin prezervativ da se skysa ne zavisi ot markata,a ot nachina,po koito e slojen,t.e. vinata ne e v prezervativa,a vasha.Povecheto prezervativi veche sa elektronno testvani i veroqtnostta da ste popadnali na nekachestven e izkliuchitelno zanijena,drug e vyprosyt che e zadyljitelno da proverqvate sroka na godnost v/u kondoma.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

Град
    RuSe
    Пффф нема значение от презерватива,а от това как е поставен! Аз съм правила секс и с капут от 20 стинки и пак не се е късал. Иначе съм фен на Дюрекс,но трябва да знаете как се слага. . . .

Има, но много малка. А мацката хапове гълта ли??

Град
    Асеновград, България
    Вероятността е нищожна. За да се осъществи оплождане е нужна еякулация.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Абе чесно да ти кажа не съм чувала някое момиче или жена да е забременяла от "предварителната течност ",защото по тая логика всички ,който го правят без гума и без изпразване трябва да са бременни
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от {S}a^N^n{Y}
    Абе чесно да ти кажа не съм чувала някое момиче или жена да е забременяла от "предварителната течност ",защото по тая логика всички ,който го правят без гума и без изпразване трябва да са бременни
    Oh,po-dobre nedei razsyjdava!Da priemem teoriqta takava kakvato e.

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Цитирай Първоначално написано от {S}a^N^n{Y}
    Oh,po-dobre nedei razsyjdava!Da priemem teoriqta takava kakvato e.
    А тя е?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

http://www.puls.bg/cat/89/kontratsep...29_part_8.html ------> Преди време се смяташе, че прееякулационната течност също съдържа способни за оплождане сперматозоиди. Сега със сигурност се знае, че в нея мъжките полови клетки не са жизнеспособни и поради това тази течност само по себе си не е в състояние да доведе до забременяване.

дано съм помогнала с нещо
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от !?
    Samnqvam se spokoino ama sledva6tiq pyt vnimavai oba4e I az mislq 4e"Durex" sa nai-bobri :P ...
    че са най яки тъй е ама.... и те се късат понякога ...

Голям фен
    Аз знам такава жена където забременя по този начин,
    но се случва 1 на 1000

Супер фен Аватара на Amateur
    Използвал съм Vitalys,Durex,Sportex Виталиса ми се късат всички Дурекса не са лоши но пък на мен фаворита си ми е Спортекс!

Супер фен Аватара на girl91
    И аз съм чела, че има жени, които за забременяли от тази течност, но вероятността е много малка.
    Толкова много пъти съм изпозлвала Спортекс и не се е късал. Късат се, когато не са сложени както трябва или когато няма достатъчно овлажнение и от търкането може да се скъса.

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Много ясно,че може!
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си