- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- жените или мъжете..
krem4et0,sluchvalo se e ,no togava gledam da si pomagam poveche s rychichka i sym mu kazvala prichinata da ne se zaigravam tolkova s usta.Vkusyt e ujasen.A otnosno celuvkite sled tova,pri polojenie che toi svyrshva v ustata mi,sled kato se izprazni go celuvam po buzata i tova e.Ne e nujno si mislq sled tova da ima 10 minuten sliunkoobmen.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Първоначално написано от gergana_sweet
Нормално е да се затрудниш надолу, но поне в началото - признавам си че ще ми е кеф...![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Ние пък се целуваме с език и изобщо не е казвал да му пречи. Понякога се дърпам, но той казва-това си е моето, нали? Целувка по бузата след секс.......ти си ми приятелка, мерси сестричке..такива асоциации ми навява. Аз не съм му сестра да ме целува по бузата. Тъпо ми е, когато го прави....Първоначално написано от Lorelei
П.С.Не мога да преценя кога ме боли повече- с или без презерватив. Знам само, че без презерватив не мога да изпитам оргазъм, докато с презерватив това се случва почти винаги.
Az sym tazi,koqto go celuva po buzata,ne toi men.Ne znam,ne che ima neshto losho,no kakto kazah veche namiram go za nenujno.Osobeno,che tochno sled seks umiram za voda ili nqkakvo bezalkoholno,zatova do nas vinagi ima shishe voda ili kola,taka che nishto ne mi prechi kato se izprazni da piina malko i pak da go celuna.A i sym ubedena,che ako trygna da go celuvam ili dori da si napyham ezika v ustata mu,ne bi me butnal za nishto na sveta.Prosto ne proqvqvam jelanie.Първоначално написано от krem4et0
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
А, ти си знаеш.....Просто не мога да не го церлуна след оргазъм за която и от 2-те страни.......
spored men maja dasi go slaga no posle moje i momi4eto dago svali
po qko e jenata da go slaga...ama myjete mai predpo4itat te da si go slagat...nz 6to mojebi 6tot sa po vnimatelni
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Обикновенно аэ му го слагам![]()
МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!
Vse taq!
Truth is only skin deep
Първоначално написано от Lorelei
Права си!
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
KOito znae ak da go slaga ....no poprincip mom4eto0o....
To love is easier than to prove your love!!!
Nikoga ne sym slagala prezervativa... vinagi myja...
Ako ima6e predvid tova 6te6e da napi6e femidom a ne kondomПървоначално написано от swords1010
![]()
Не съм особено запозната с женските презервативи,но ако не се лъжа не предпазват от венерически болсти,така че смятам ,че мъжа е по-добре да слага,или пък и двамата,ако е възможно![]()
offline forever!
И аз съм на това мнениеПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
смятам ,че ако се включа само ще преча + тфа може да не направя нещо като хората
![]()
[quote="tqnko"]Кой според вас трябва да слага презерватива жените или мъжете?
И за6то мислите така?[/quote
spored men i dvamata, no kato se ima predvid 4e jenite sa kuhi, muja e tozi koito trqbva da pokaje 4e ima glava na rameneti si!
az sum na hap4eta i ne polzvame, no kogato polzvahme..razli4no. Abe tolkova burzahme 4e ne obru6tahme takova vnimanietu toi,tu az...
Първите няколко пъти го слагаше той, после като разбра, че в БМчК съм правила презентации за правилно поставяне на презервативи поиска аз да го сложа, а и на мен ми беше мерак и оттогава аз го правя, а и той повече се кефи.![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Лично аз предпочитам приятеля ми да си го слага.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!