.

Виж резултатите на анкетата: Кой според вас трябва да слага презерватива жените или мъжете?

Гласували
72. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • мъжа

54 75,00%
  • жена

18 25,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Цитирай Първоначално написано от FunnYboY
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Имаше една картинка, която беше разделена на две. ....
    а отсреща една мадама, която го лсага с уста :P

Много ми е интересно дали някоя, от тук присъстващите е правила това? :P
    Az ne sym,a i ne bih.Pyrvo zashtoto taka e mnogo po-golqma veroqtnostta da ne go sloja kakto trqbva i vposledstvie da se izhluzi ili spuka i vtorto zashtoto ne bih lapnala prezervativ,pyk ako shte da im vkus na mango...A i na momcheto ne vqrvam da mu e mega qko da ne moga sled tova da go celuna,zashtoto ezika mi ima vkus na lateks...
    не си ли правила слидното нещо-правите секс с презерватив, но вече не ти се прави секс(при мен е честа ситуация), боли те и прочие. Маха си той презерватива и ти го довършваш със свирка, след която той те целува.......Е, не е приятно да имаш вкус на гума, ама се случва при такива ситуации!

права си много момичета с който съм го правил казват че с презерватива ги боли и че е по-хубаво да го правим без презерватива ,което е много по готино ...

Времее да се обединим!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    krem4et0,sluchvalo se e ,no togava gledam da si pomagam poveche s rychichka i sym mu kazvala prichinata da ne se zaigravam tolkova s usta.Vkusyt e ujasen.A otnosno celuvkite sled tova,pri polojenie che toi svyrshva v ustata mi,sled kato se izprazni go celuvam po buzata i tova e.Ne e nujno si mislq sled tova da ima 10 minuten sliunkoobmen.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Re: здр

Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    ...някъде до половината и след това момчето довършва започнатото от мене.

Нормално е да се затрудниш надолу, но поне в началото - признавам си че ще ми е кеф...
    ~ EviL DeViL ~

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    krem4et0,sluchvalo se e ,no togava gledam da si pomagam poveche s rychichka i sym mu kazvala prichinata da ne se zaigravam tolkova s usta.Vkusyt e ujasen.A otnosno celuvkite sled tova,pri polojenie che toi svyrshva v ustata mi,sled kato se izprazni go celuvam po buzata i tova e.Ne e nujno si mislq sled tova da ima 10 minuten sliunkoobmen.
    Ние пък се целуваме с език и изобщо не е казвал да му пречи. Понякога се дърпам, но той казва-това си е моето, нали? Целувка по бузата след секс.......ти си ми приятелка, мерси сестричке..такива асоциации ми навява. Аз не съм му сестра да ме целува по бузата. Тъпо ми е, когато го прави....

П.С.Не мога да преценя кога ме боли повече- с или без презерватив. Знам само, че без презерватив не мога да изпитам оргазъм, докато с презерватив това се случва почти винаги.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ние пък се целуваме с език и изобщо не е казвал да му пречи. Понякога се дърпам, но той казва-това си е моето, нали? Целувка по бузата след секс.......ти си ми приятелка, мерси сестричке..такива асоциации ми навява. Аз не съм му сестра да ме целува по бузата. Тъпо ми е, когато го прави....

П.С.Не мога да преценя кога ме боли повече- с или без презерватив. Знам само, че без презерватив не мога да изпитам оргазъм, докато с презерватив това се случва почти винаги.
    Az sym tazi,koqto go celuva po buzata,ne toi men.Ne znam,ne che ima neshto losho,no kakto kazah veche namiram go za nenujno.Osobeno,che tochno sled seks umiram za voda ili nqkakvo bezalkoholno,zatova do nas vinagi ima shishe voda ili kola,taka che nishto ne mi prechi kato se izprazni da piina malko i pak da go celuna.A i sym ubedena,che ako trygna da go celuvam ili dori da si napyham ezika v ustata mu,ne bi me butnal za nishto na sveta.Prosto ne proqvqvam jelanie.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А, ти си знаеш.....Просто не мога да не го церлуна след оргазъм за която и от 2-те страни.......

Re: жените или мъжете..

spored men maja dasi go slaga no posle moje i momi4eto dago svali

Град
    RuSe
    Аз съм за жената
    Виждам,че приятеля ми се възбужда много повече,когато аз му слагам презерватива Пък и нали трябва да съм сигурна
    Аз залагам на жената

po qko e jenata da go slaga...ama myjete mai predpo4itat te da si go slagat... nz 6to mojebi 6tot sa po vnimatelni
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Обикновенно аэ му го слагам
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Vse taq!
    Truth is only skin deep

Град
    Асеновград, България
    Абе не се ли сещате, че може да бъде и женски кондом?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    ne che ima neshto losho,no kakto kazah veche namiram go za nenujno.Osobeno,che tochno sled seks umiram za voda ili nqkakvo bezalkoholno,zatova do nas vinagi ima shishe voda ili kola,taka che nishto ne mi prechi kato se izprazni da piina malko i pak da go celuna.A i sym ubedena,che ako trygna da go celuvam ili dori da si napyham ezika v ustata mu,ne bi me butnal za nishto na sveta.Prosto ne proqvqvam jelanie.[/i][/b]

Права си !
    ~ EviL DeViL ~

KOito znae ak da go slaga ....no poprincip mom4eto0o....
    To love is easier than to prove your love!!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Nikoga ne sym slagala prezervativa... vinagi myja...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Ako ima6e predvid tova 6te6e da napi6e femidom a ne kondom

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Ako ima6e predvid tova 6te6e da napi6e femidom a ne kondom

Всъщност е нито едното, нито другото. Пише презерватив, така че не е ясно. Колкото до женския вариант... освен фемидом е прието също да се нарича "женски презерватив" / "женски кондом".
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Не съм особено запозната с женските презервативи,но ако не се лъжа не предпазват от венерически болсти,така че смятам ,че мъжа е по-добре да слага,или пък и двамата,ако е възможно
    offline forever!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Е мъжете. По-удобно и бързо става. Случвало се е партньорката ми да ми помага, ама по-скоро пречи.
    И аз съм на това мнение смятам ,че ако се включа само ще преча + тфа може да не направя нещо като хората

Re: жените или мъжете..

[quote="tqnko"]Кой според вас трябва да слага презерватива жените или мъжете?
    И за6то мислите така?[/quote

spored men i dvamata, no kato se ima predvid 4e jenite sa kuhi, muja e tozi koito trqbva da pokaje 4e ima glava na rameneti si!

hottie
    Guest
    az sum na hap4eta i ne polzvame, no kogato polzvahme..razli4no. Abe tolkova burzahme 4e ne obru6tahme takova vnimanie tu toi,tu az...

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Първите няколко пъти го слагаше той, после като разбра, че в БМчК съм правила презентации за правилно поставяне на презервативи поиска аз да го сложа, а и на мен ми беше мерак и оттогава аз го правя, а и той повече се кефи.
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Лично аз предпочитам приятеля ми да си го слага.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си