- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Направих си белези и сега?...
predi da mi doide vinagi mi izlizat po 2-3 malki pupkiii no az zex ta gi izcedix stanaxa pove4e sa gi nqma no ostanaxa kafevi belezi i stoi mn tupo. s kvo da gi maja :s![]()
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
ами като направиш тен из4езват,само 4е сега не е още време за море пробвай със солариум.и аз правя такива подвизи,на мен също ми е слу4вало,но от солариума из4езнаха.може и на теб да ти помогне![]()
![]()
amii az po-princip imam ten i sus solariym stavam ..![]()
е дори и без солариум,пак ще из4езнат,петната са резултат от нарушената структура на епидермиса!ще мине и аз съм сега така,закъснява ми с 1 седмица...![]()
na men nikoga ne idva redovno i po pupkite i nervite razbiram 4e 6te mi doidekazax na mama da mi kypii vitamini moje da podeistvat
с времето сигурно ще изсветлеят. ако много те притесняват може да си слагаш фон дьо тен![]()
mn qsno 4e s vremeto 6te isvetleqt i s moje da sloja fonduten tva sa ne6ta koito vseki gi znae no to4no sega ne mi pomagat s fonduten stoi tupo. trqbva mi ne6to s koeto da gi maja
Имамного лекарства ама не питай нас а аптекаркатаИ аз съм цялата в белези от котката ми ии тн .
купи си пастичката имекс от аптеката, 100% резултатстружа от 5 до 7 лв
дори е с цвят на фдт
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™