.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lyni4ka
    Проблема е,че чувствата ми са на приливи и отливи, докато той държи на мен винаги
    Тва колко познато ми звучи...
    Ми решението,според мен,е да се разделите-временно или за постоянно,просто се разделете,поне докато се увериш в чувствата си!Но не е правилно да го лъжеш така!Просто не е...

Щом се виждаш с друг значи точи този нека да го наречем "7 месеца" ти е писнал и просто не го обичаш! Зарязвай го и бягай при другия не го лъжи и за нищо не света не продължавай така защото ще останеш и без двамата!

Град
    Sofia

Re: С друг зад гърба на гаджето ми...

Здравейте на всички
    Сега и аз ще си споделя проблема и се надявам да ми дадете съвети, защото съм я закъсала. Въпросът е там, че си имам приятел с когото съм от 7 месеца, но тръпката във връзката ни се поизгуби (поне аз не я чувствам както в началото) и така се случи че започнах да се виждам тайно от приятеля ми с друго момче. Няма чувства, просто Знам, че много от вас ще ме осъдят, но се случи и продължавам да го правя Много съм объркана и не знам какво да правя ... да се разделя с прятеля си или да продължавам така
    Някой изпадал ли е в същата ситуация? Ако е изпадал моля да сподели своя опит и мнение И дори да не е пак ще съм благодарна ако каже мнението си
    Хмм... нека да позная! Ти си ку*ва?

нем не съм курва и се надявам да не стана благодаря на вс за съветите ... готово ... прекратих връзката и с двамата .... да се надявам че влемето през което ще съм сама ще е достатъчно да разбера какво наистина искам Още веднъж благодаря
    btw някой беше предположил, че съм на 15 нем на 16 съм и съм сбъркан пубер ... знам си
    Айде вече може да заключите темата и на всички
    Nothin' else matters...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    евалата правилно си постъпила, което доказва че не си курва(което си помислих в началото ) ае успехи

изгубила се е тръпката.. какво правиш все още с него?! и от кфо да ти е виновно ебати тои ако е искал да се запази тръпката е щял да го направи сигурно ма не го е направил ..

trqbva da sedne6 i da se izqsni6 sas samata sebe si.az v takiva slu4ai si predstavqm bade6teo saotvetno s ediniq,posle s drugiq,sledovatelno kak 6te se 4uvstva6 ako skasa6 s parviq ili vtoriq go nqma.na kogo darji6 pove4e,s koi si po-6tastliva i koi otgovarq na razbiraniqta ti za me4tanata ot teb vrazka uspeh

остави го,няма смисъл да продалжаваш да го нараняваш по този начин,нека и той си намери друго момиче,което ще го обича повече от теб...
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Браво бе момиче!!!

Град
    в нас
    Цитирай Първоначално написано от bebence_ff
    zdravei , az sam v sa6tata sityaciq v momenta i te razbiram samo 4e moqta vrazka e dalgogodi6na . i pri men ne6tata sa na prilivi i otlivi ty ne moga bez nego i go obi4am tu iskam drygoto mom4e s koeto se vijdame , tova 6te e taka dokato ne si izqsnq 4uvstvata , zatova i moia savet kam teb e da se izqsni6 i da se vijda6 i s dvamata dokato ne razbere6 kakvo iska6 i s koi go iska6 togava da prodalji6 samo s ediniq
    курва
    NO COMMENT

Град
    в нас
    много курви станахте. моя съвет е остави го рано или късно ще се намери някое свястно момиче
    NO COMMENT

za kurvi 4e sa ne mojem mai da kajem,ama e skapano da si igrae6 taka s 4uvstvata na kogoto i da e,po-dobre vzemi re6enie i ne se oflqnkvai

Щом вече нямаш същите чувства по -добре остави приятеля си и опитаи с другот момче!

Намирам се в подобна ситуация.С моето момче сме заедно от 2 год.и половина и наистина се обичаме.Не знам обаче дали това не е просто навик....тръпката я няма вече.А това според мен е най-важното.Няколко пъти сме се разделяли, но за кратко.След 1-2 дни отново сме се събирали.И преди седмица срещнах другото момче - двамата са напълно различни един от друг.Изпитвам нещо непознато за мен.По цял ден мисля за него.Не знам какво да правя.Не мога да продължавам така.Не мога да лъжа.Чувствам се ужасно...
    I can't explain what I feel but I know - it's real...

Hva6tai druiq 6tom si na prilivi i otlivi zna4i vsve4e e istoriq po-dobre za kratko s drug otkolkoto da kesi6 na edno polojenie a i rano ili kusno gadjeto ti 6te razbere 4e mu izneverqva6 i 6te stane po zle

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Здравейте на всички
    Сега и аз ще си споделя проблема и се надявам да ми дадете съвети, защото съм я закъсала. Въпросът е там, че си имам приятел с когото съм от 7 месеца, но тръпката във връзката ни се поизгуби (поне аз не я чувствам както в началото) и така се случи че започнах да се виждам тайно от приятеля ми с друго момче. Няма чувства, просто Знам, че много от вас ще ме осъдят, но се случи и продължавам да го правя Много съм объркана и не знам какво да правя ... да се разделя с прятеля си или да продължавам така
    Някой изпадал ли е в същата ситуация? Ако е изпадал моля да сподели своя опит и мнение И дори да не е пак ще съм благодарна ако каже мнението си
    Добре ве много сте ми странни и ти и хората като теб ... Еми като е няма тая тръпка с гаджето ти както преди .. тогава закво седиш още с него ами не му го кажеш и да скъсате.... а и + тва ся го лъжеш с друг ... ебахти лично аз ако съм на гаджето ти и разбера няма те погледна и ще оплюя :P

Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu
    Здравейте на всички
    Добре ве много сте ми странни и ти и хората като теб ... Еми като е няма тая тръпка с гаджето ти както преди .. тогава закво седиш още с него ами не му го кажеш и да скъсате.... а и + тва ся го лъжеш с друг ... ебахти лично аз ако съм на гаджето ти и разбера няма те погледна и ще оплюя :P
    Лично аз не късам с него, защото ме е страх, че дотолнова съм свикнала с него, че ако се разделим няма да мога да се оправя Знам че е тъпо, но така го чувствам
    Nothin' else matters...

Мега фен Аватара на koalka
    Може и така да се чувстваш, но ти не си помислила за него и как той би се чувствал, защото продължаваш да го правиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си