- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С друг зад гърба на гаджето ми...
Тва колко познато ми звучи...Първоначално написано от Lyni4ka
Ми решението,според мен,е да се разделите-временно или за постоянно,просто се разделете,поне докато се увериш в чувствата си!Но не е правилно да го лъжеш така!Просто не е...![]()
Щом се виждаш с друг значи точи този нека да го наречем "7 месеца" ти е писнал и просто не го обичаш! Зарязвай го и бягай при другия не го лъжи и за нищо не света не продължавай така защото ще останеш и без двамата!
Хмм... нека да позная! Ти си ку*ва?Първоначално написано от Lyni4ka
![]()
немне съм курва и се надявам да не стана
благодаря на вс за съветите ... готово ... прекратих връзката и с двамата .... да се надявам че влемето през което ще съм сама ще е достатъчно да разбера какво наистина искам
Още веднъж благодаря
btw някой беше предположил, че съм на 15 нем на 16 съм и съм сбъркан пубер ... знам си
Айде вече може да заключите темата ина всички
![]()
Nothin' else matters...
евалата правилно си постъпила, което доказва че не си курва(което си помислих в началото) ае успехи
![]()
изгубила се е тръпката.. какво правиш все още с него?!и от кфо да ти е виновно ебати тои ако е искал да се запази тръпката е щял да го направи сигурно ма не го е направил ..
![]()
trqbva da sedne6 i da se izqsni6 sas samata sebe si.az v takiva slu4ai si predstavqm bade6teo saotvetno s ediniq,posle s drugiq,sledovatelno kak 6te se 4uvstva6 ako skasa6 s parviq ili vtoriq go nqma.na kogo darji6 pove4e,s koi si po-6tastliva i koi otgovarq na razbiraniqta ti za me4tanata ot teb vrazkauspeh
![]()
остави го,няма смисъл да продалжаваш да го нараняваш по този начин,нека и той си намери друго момиче,което ще го обича повече от теб...
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Браво бе момиче!!!![]()
Първоначално написано от bebence_ff
курва
NO COMMENT
много курви станахте. моя съвет е остави го рано или късно ще се намери някое свястно момиче
![]()
NO COMMENT
za kurvi 4e sa ne mojem mai da kajem,ama e skapano da si igrae6 taka s 4uvstvata na kogoto i da e,po-dobre vzemi re6enie i ne se oflqnkvai
Щом вече нямаш същите чувства по -добре остави приятеля си и опитаи с другот момче!![]()
Намирам се в подобна ситуация.С моето момче сме заедно от 2 год.и половина и наистина се обичаме.Не знам обаче дали това не е просто навик....тръпката я няма вече.А това според мен е най-важното.Няколко пъти сме се разделяли, но за кратко.След 1-2 дни отново сме се събирали.И преди седмица срещнах другото момче - двамата са напълно различни един от друг.Изпитвам нещо непознато за мен.По цял ден мисля за него.Не знам какво да правя.Не мога да продължавам така.Не мога да лъжа.Чувствам се ужасно...
I can't explain what I feel but I know - it's real...
Добре ве много сте ми странни и ти и хората като теб ... Еми като е няма тая тръпка с гаджето ти както преди .. тогава закво седиш още с него ами не му го кажеш и да скъсате.... а и + тва ся го лъжеш с друг ... ебахти лично аз ако съм на гаджето ти и разбера няма те погледна и ще оплюя :PПървоначално написано от Lyni4ka
Лично аз не късам с него, защото ме е страх, че дотолнова съм свикнала с него, че ако се разделим няма да мога да се оправяПървоначално написано от Deja-Vu
Знам че е тъпо, но така го чувствам
![]()
Nothin' else matters...
Може и така да се чувстваш, но ти не си помислила за него и как той би се чувствал, защото продължаваш да го правиш.