- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс продължителност...
Ne sym pravila analen seks![]()
Truth is only skin deep
ninammmm v analniq sega prohojdame![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
abe neznam, no na men ne sa mi davali v dupeto shtot mi e mn debel i dulug i do sia nikoe gadje ne mi dava shtot shtialo da boli![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Знаеш ли, бих те помолила да предадеш моите съболезнования на приятелката ти, че е тръгнала с теб.Първоначално написано от hackers
![]()
Don't worry, be happy!
Edin pyt bqh probvala neznam kолко СЕКУНДИ съм издържала ,но веднага спряхме . . . незнам хич как съм се навила ,но . . .
В скоро време може би ще го пробвам с приятеля ми ,защото виждам ,че има голямо желание пък и на мен ми е интересно ,но . . . просто ми трябва преди това много психическо настройване![]()
Ami neznam no ne e bilo mnogo 4-5 min pri uslovie 4e vremeto ni be6e 1 4as da ne sam lud da platq pove4eno ne go obi4am
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
2 часа анален секс ... рекорда ми за нормален е час и 20 , след това не можех да се движа ...
Да предположим че е вярно ебете се секи ден по 2 часа и на 5тия месец не питайте що се насирате
Г*зУ не е място за секс ...
Sled 1 godina 6te ima belite me4ki kade da spqt![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
pei nqkoi kazal 2 4asa i ve4e si4ki i vqrvat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Първоначално написано от tqnko
Ne si razbral pravilno .. nikoi ne i vqrvanqma na4in 2 4asa da se pravi analen sex poneje 6te zemat da izlizat kafqvi 6tastiq i seki go znae
![]()
2 ЧАСА, КАВО ПО ДЯВОЛИТЕ![]()
![]()
т.6 от Правилника!
sh3_1s_7h3_0n3
Брей, всички големи експерти по анален секс се изкарахте... Както се казва - не съдете за другите свине по собствената си кочина... Че вие не сте правили секс, бил той анален или какъвто и да било друг не значи, че не може да се прави - къде е толкова проблема да прави 2 часа анален секс? Щяла да се насере - някъде да пише, че е така? Различни хора, различни предпочитания.
Cqla no6t!!! no madamata si be6e napravila klizma, a i v po4ivkata sled nqkolko ot aktovete otide da si vzeme du6, pak s klizma! Be6e mnogo qko i brutalno! Izhabihme nqkolko tubi ovlajniteli! Anusa i se razpra! Napravo be6e za reanimaciq!Първоначално написано от amatorium
С колко шева я заши![]()
![]()
Първоначално написано от maximus
Ае стига .....понамалете малко въображението.....или пишете в sex-razkazi.com
![]()
Heh, mnogoПървоначално написано от rame
Po moi skromni nabldeniq obiknoveno momicheto se vuzbujda super mnogo burzo i svurshva ot analen i posle i e super umoreno i ima nujda ot dobra pregrudka i sladuk sun.
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от amatorium
Дам съгласна съм за умората и съня,може и без прегръдка .
Russian Aerospace Agency
аа аз на герганчето и вярвам ако е тя на аватара си се чудя как приятеля ти е издържал толкова
ПС: 12 минути със сегашната ми приятелка
Първоначално написано от 50cent
Аз съм да...Ами на почивки.....но си беше доста секса...
Russian Aerospace Agency
хаиде да пляскаме всички хора които се възхищават на герганчето за издръжливоста и всички които опитаха кока кола лаит и започнаха да пият само нея
т.9
krem4et0
Току-що си призна, че НЕ си правила 2 часа анален.Първоначално написано от gergana_sweet
Ей такива са ми много интересни дето се изхвърлят.
Продължителността е от както ти го вкарва за 1 път и до момента, вкойто е спрял
По твоята логика аз съм правил 7 часа секс през прекъсване и то неведнъж... Луд съм мале п***и ям![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
E, edna dve minutni pochivki ne se broqt osobeno.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Eating isn't cheating - Arnold
аз пък си мисля че с малко оригинален алкохол и качествени вещества, всичко е възможно, даже за два часа нема се изпотиш
ама не го ли видя с очите си, не вярвам дори и да е на почивки, пак си е много, ама дано имаш добра храносмилателна система
за малко да забравя - 10-20 мин
Do you speak Salsa? .......
Tuka mai nqkoi e ql LSD![]()
ХАхаХАах, станахте ми ясни вече какви сте "ебачи" и "ебачки".Първоначално написано от amatorium
Значе, аз редовно ви бия по продължителност в секса (не аналния де), ако мисля по вашата логика...![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮