- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс продължителност...
Да,прав си.Щом си почиваш (било то и 1-2 минути) ,възбудата спада и може да се издържи много повече време.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
За продължителност на секса за мен се счита колко време го правите с почивка най-много за смяна на позите!
![]()
Това е правилният отговор! Точка.
Това, че пубертетчетата сметнали, че 2 минути не са от значение си е напълно грешно и всичко е с цел надуване, преувеличаване или там както щете го наричайте...
Акта си е от почването до почивката, колкото и малка да е тя - без смяна на позите естествено, което става за секунди да речем. Щото след почивката много неща се променят
Нищо лично.. бъдете честни. Щото ся приказваш, че го правип примерно 2 часа, ама утре примерно тръгна с теб (което няма да стане категорично) и си чакам двата часа, а ти ми дадеш макс. 30 миути.. е ко праийм :Д:Д. Кажи по-добре правих го примерно 3-4 пъти по 30 мин и така. Пак се счита, че е много, ама не и че 2 часа са ти пръскали гъза с извинение
И междру другото.. специално в тази тема за аналния.. според мен хвалба колкото по-малко по-добре, а бе както правите някои - обратното. Щото това показва какви кофи сте от още сега и колко некачествени сте за възрастта си е. Тясното си е ясно.. винаги ще бъде на мода
Мисля, че дискусията/спорът приключиПродължаваме по темата, с малко по-честни и точни отговоори. По-приятно ще е според мен
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Не се изумявай!Първоначално написано от SexY_LipS
Прочети и виж че не е било "точно" 2 часа! :P
А бтв аз не съм се изказала още по темата ....Моят най-продължителен анален секс е бил точно 0:00 секунди
![]()
Tova e golqma glupost. Sexa, osven chisto klatene e smqna na pozi, raznoobrazqvane i igra i galene. Chisto pompane ne mojesh da dokarash poveche ot chas nqkude. Puk i kakva e ideqta bez da raznoobrazqvash? Ponqkoga ne moga da razbera tuk kakvo merqt vsichki.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
A po otnoshenie na analniq tam da pompish bez pochivka ne mojesh da q dokarash do poveche ot 15-20 minuti. Haide stiga ste govorili za rekordi, che vse pak gadjetata minavat prez mene i spoelqt vsichko za "rekordiorite"![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
hahaha nz hahah kolko 6te im e golqm guza posle hahahaha
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
Хехе,чий гаджета?Първоначално написано от amatorium
А за тва ,че сексът не е просто "клатене",кой е казал че е това?? Лично при мен галенето и целувките си ги има в любовната игра,както и по време на секса....което не значи,че има "почивки"....Според мен точно тва с почивките си е "клатене"-клатиш,клатиш 30 минути,спираш,почиваш 2 минути и айде пак-и така издържаш часове.....
На мен някакси не ми върви,както сме възбудени и разгорещени по време на секс да спрем,както някои са ми разправяли"за по цигарка".
![]()
Кво помпане кви 5 леа..
Купи си компресор и няма да се налагаш да помпаш ;д
Ще си замълча. Не ми се спори напразно.
То ако почнем за всяко нещо да се оправдаваме и правим компмромиси с истината.. тогава яко се надлъгваме в тоя форум.. :Х
Поне видяхме: Ето от куъде тръгва грешната информация.. от случаи като този и за тфа накрая има комплексирани.. щото някои си наглаася нещата за да му е удобно.. ;д
Аайй, Jay Z- Blue Magic (кефене)
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ахахах какъв споррррр 2часа![]()
![]()
тва безумна лудостттт !!!! тебе направо са те спукалии
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Първоначално написано от MishitoOo
Ne 2 4asa bih kazal 3-4 dena ve4ea stiga ve4e to momi4eto si prizna 4e ne sa q liubili 2 4asa v mqstoto ot kadeto se izhvarlqt toksinite
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !