.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61

здр

И каква е нашата логика?
    Russian Aerospace Agency

Голям фен

Re: здр

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    Цитирай Първоначално написано от 50cent
    аа аз на герганчето и вярвам ако е тя на аватара си се чудя как приятеля ти е издържал толкова

ПС: 12 минути със сегашната ми приятелка

Аз съм да...Ами на почивки.....но си беше доста секса...
    Току-що си призна, че НЕ си правила 2 часа анален.
    Ей такива са ми много интересни дето се изхвърлят.
    Продължителността е от както ти го вкарва за 1 път и до момента, вкойто е спрял
    По твоята логика аз съм правил 7 часа секс през прекъсване и то неведнъж... Луд съм мале п***и ям
    E, edna dve minutni pochivki ne se broqt osobeno.
    ХАхаХАах, станахте ми ясни вече какви сте "ебачи" и "ебачки".
    Значе, аз редовно ви бия по продължителност в секса (не аналния де), ако мисля по вашата логика...
    Да,прав си.Щом си почиваш (било то и 1-2 минути) ,възбудата спада и може да се издържи много повече време. За продължителност на секса за мен се счита колко време го правите с почивка най-много за смяна на позите!

Това е правилният отговор! Точка.

Това, че пубертетчетата сметнали, че 2 минути не са от значение си е напълно грешно и всичко е с цел надуване, преувеличаване или там както щете го наричайте...

Акта си е от почването до почивката, колкото и малка да е тя - без смяна на позите естествено, което става за секунди да речем. Щото след почивката много неща се променят

Нищо лично.. бъдете честни. Щото ся приказваш, че го правип примерно 2 часа, ама утре примерно тръгна с теб (което няма да стане категорично ) и си чакам двата часа, а ти ми дадеш макс. 30 миути.. е ко праийм :Д:Д. Кажи по-добре правих го примерно 3-4 пъти по 30 мин и така. Пак се счита, че е много, ама не и че 2 часа са ти пръскали гъза с извинение

И междру другото.. специално в тази тема за аналния.. според мен хвалба колкото по-малко по-добре, а бе както правите някои - обратното. Щото това показва какви кофи сте от още сега и колко некачествени сте за възрастта си е. Тясното си е ясно.. винаги ще бъде на мода

Мисля, че дискусията/спорът приключи Продължаваме по темата, с малко по-честни и точни отговоори. По-приятно ще е според мен
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    варна
    ОМФГ 2 часа.. ти добре ли си?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от SexY_LipS
    ОМФГ 2 часа.. ти добре ли си?
    Не се изумявай! Прочети и виж че не е било "точно" 2 часа! :P
    А бтв аз не съм се изказала още по темата .... Моят най-продължителен анален секс е бил точно 0:00 секунди

Мега фен Аватара на amatorium

Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    Цитирай Първоначално написано от 50cent
    аа аз на герганчето и вярвам ако е тя на аватара си се чудя как приятеля ти е издържал толкова

ПС: 12 минути със сегашната ми приятелка

Аз съм да...Ами на почивки.....но си беше доста секса...
    Току-що си призна, че НЕ си правила 2 часа анален.
    Ей такива са ми много интересни дето се изхвърлят.
    Продължителността е от както ти го вкарва за 1 път и до момента, вкойто е спрял
    По твоята логика аз съм правил 7 часа секс през прекъсване и то неведнъж... Луд съм мале п***и ям
    E, edna dve minutni pochivki ne se broqt osobeno.
    ХАхаХАах, станахте ми ясни вече какви сте "ебачи" и "ебачки".
    Значе, аз редовно ви бия по продължителност в секса (не аналния де), ако мисля по вашата логика...
    Tova e golqma glupost. Sexa, osven chisto klatene e smqna na pozi, raznoobrazqvane i igra i galene. Chisto pompane ne mojesh da dokarash poveche ot chas nqkude. Puk i kakva e ideqta bez da raznoobrazqvash? Ponqkoga ne moga da razbera tuk kakvo merqt vsichki.

A po otnoshenie na analniq tam da pompish bez pochivka ne mojesh da q dokarash do poveche ot 15-20 minuti. Haide stiga ste govorili za rekordi, che vse pak gadjetata minavat prez mene i spoelqt vsichko za "rekordiorite"
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Sofiq
    Сега ви чукат по 2 часа в гъза, а сте на 15-16.. какво ли ще бъде след 10 години...
    Мисля да просперирам в живота.. Ще си направя фабрика за памперси
    Повече от 20-30 мин мааакксс у гъзо си е самоубийство според мен..
    Аз като сексам в путето 30 мин, че после ми дискомфортно както и на нея, пък вас ви ръчкат по 2 часа. пфф
    Или сте големи кофи или ходите с момченца с карфички (чурчянца)...
    Хубу насрали сте се.. случва се да речем.. Амаа мааа му стара тука пред цяла БГли тряа да са хвалите ве.. бахти дебилите сте..
    Гнусни от всякъде.
    Герганче, с трепет очаквам рожденният ти ден да ти подаря една тапа за гъз

hahaha nz hahah kolko 6te im e golqm guza posle hahahaha

Голям фен

Tova e golqma glupost. Sexa, osven chisto klatene e smqna na pozi, raznoobrazqvane i igra i galene. Chisto pompane ne mojesh da dokarash poveche ot chas nqkude. Puk i kakva e ideqta bez da raznoobrazqvash? Ponqkoga ne moga da razbera tuk kakvo merqt vsichki.

A po otnoshenie na analniq tam da pompish bez pochivka ne mojesh da q dokarash do poveche ot 15-20 minuti. Haide stiga ste govorili za rekordi, che vse pak gadjetata minavat prez mene i spoelqt vsichko za "rekordiorite"
    Хехе,чий гаджета? А за тва ,че сексът не е просто "клатене",кой е казал че е това?? Лично при мен галенето и целувките си ги има в любовната игра,както и по време на секса....което не значи,че има "почивки"....Според мен точно тва с почивките си е "клатене"-клатиш,клатиш 30 минути,спираш,почиваш 2 минути и айде пак-и така издържаш часове..... На мен някакси не ми върви,както сме възбудени и разгорещени по време на секс да спрем,както някои са ми разправяли"за по цигарка".

Кво помпане кви 5 леа..
    Купи си компресор и няма да се налагаш да помпаш ;д

Ще си замълча. Не ми се спори напразно.
    То ако почнем за всяко нещо да се оправдаваме и правим компмромиси с истината.. тогава яко се надлъгваме в тоя форум.. :Х

Поне видяхме: Ето от куъде тръгва грешната информация.. от случаи като този и за тфа накрая има комплексирани.. щото някои си наглаася нещата за да му е удобно.. ;д

Аайй, Jay Z- Blue Magic (кефене)
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

ахахах какъв споррррр 2часа тва безумна лудостттт !!!! тебе направо са те спукалии
    ~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski

Цитирай Първоначално написано от MishitoOo
    ахахах какъв споррррр 2часа тва безумна лудостттт !!!! тебе направо са те спукалии

Ne 2 4asa bih kazal 3-4 dena ve4e a stiga ve4e to momi4eto si prizna 4e ne sa q liubili 2 4asa v mqstoto ot kadeto se izhvarlqt toksinite
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си