- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тяло на 14годишно момиче?
prosto ne razbiram kak trqbva da izglejda6 za da si slab ili pone normalen !okolo men ima samo momi4eta koito sa na 14 tejat 44 kg i sa 160 sm ,takiva momi4eta neprestanno kompleksirat po pulni momi4eta kato men i neznam debela li sum ili te sa klio6tavi .v momenta mislq da otslabvam,hodq na pluvane 2 puti sedmi4no,navsqkude hodq pe6a qm v normalni koli4estva a ne stavam kat tqh!moje li nqkoi da mi kaje kakvo e edno dobre izglejda6to tqlo na 14 godi6no momi4e
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Ами да си 44 кг си е доста добре на тази възраст и аз бях някъде толкова.Но килограмите не зависят само от спортуването и храненето,защото има хора чието тяло просто е с такава форма и изглеждат по пълни, или други с много силен метаболизъм ,които и да се тъпчат не пълнеят толкова.А иначе ти за дебела ли се смяташ или просто заради тях се комплексираш,а и ти колко тежиш?
mi az sum 55 i sum 1.70 prinzipno maika mi vika 4e sum si dobre i 4e tegloto ne e vajno /v smi tam leki tejki kosti/problema e 4e nz dali imam nujda ot otslabvane
И кво?Всички момичета да станат дебели,че да не те депресират?
Напълно нормално изглеждат.А ти вместо да очакваш някой да ти каже "кльощави са,не е красиво,ти си си добре",започни да изпълняваш всичко което си си наумила !Това в случай,че мислиш,че си пълна.А майка ти няма да ти каже истината,по-добре се допитай до приятелки.
Килограмите и ръста ти ми се струват добре,обаче ако наистина имаш тежки кости,няма да станеш слаба и финна като манекенка,костите не се променят!
viz sq, kilogramite ne sa ot zna4enie! a ti si v normata! prceni dali ima6 naistina maznini ili prosto struktorata na tqloto ti e takava. i ne im obru6tai vnimanie na teq patki!![]()
![]()
![]()
![]()
za liar v slu4aq govorq za klio6tavite momi4eta koito vupreki 4e znaqt 4e sa slabi neprestanno povtarqt kolko sa debeli ...i poneje znam 4e nqkoi 6te si pomisli "tva e porednata debelana det q murzi da otslabne" az sus sigurnost sportuvam i se dvija 1000 puti pove4e ot vsi4ki klio6tavi momi4eta koito poznavam vzeti zaedno
аве ко ти пука... важното е да спортуваш и да поддържаш форма... закакво ти е да си кльоща не мога разбера... ква е тая мания
ama nali i az tva vikamprosto ve4e ne e mn qsno koe e normalno
Зависи какво разбираш под нормално.Например ти си висока 1.70 и тежиш 55кг - Напълно в нормата
Нормално е , колкото по - висока, толкова по - тежка, като прибавим и факта, че имаш по - тежки кости , да речем.
Но това не те прави дебела.. тцтцт.. Виж, не килограмите трябва да те притесняват, важното е като се погледнеш в огледалото - ти да се харесваш.
Ако вече мислиш, че имаш излишни килограми по теб (което силно ме съмнява и в повечето случаи е плод на развинтеното тийнско въображение)
тогава можеш да почнеш да спортуваш повече и да се храниш здравословно , на твоите години тва значи: яж, каквото си искаш, защото сега растеш и не знаеш какво можеш да си докараш с глупави диети
Няма да си въобразяваш глупости, сиг съм, че си мн хубаво момиче и ще ставаш още повече занапред, ти тепърва растеш и има да се развиваш
Споко
![]()
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
amii macka kakto kazaxa predi men vajnoto e ti da se haresva6 nemoje vsi4ki da sa ednakvi nqma da e int sportuvai tva e hubavo poddarjai forma mn po hubavo e nqkakvo qko stegnato tqlo ai uspex4eta ot mene![]()
Нито ти си дебела, нито те са кльощави.Ти не трябва да отслабваш.Храни се здравословно, ходи пеша, ходи на плуване.Напълно нормално е да тежиш 55 кг.![]()
Абе момиче, много си си добре, изобщо не се комплексирай от другите,чудо голямо, че не си кльощава като Кейт Мос. Освен това на 14 години тялото ти още не е оформено,има още доста да се развиваш - аз имам познати, за които си милсех, че са леко закръгленки,като бяха 8 кл (демек на 14),а сега изглеждат просто перфектно (10кл). А за килограмите - не им объръщай толкова голямо внимание, все пак костната система и височината си оказват голямо влияние.То и аз съм околко 50-52 кг, ама съм само 1.64, по твоятя логика трябва и аз да съм дебела,а повярвай ми не е така![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Ama ti kolko kilograma si... i kolko si visoka... zashtoto az sym 155sm i teja 52kg i smqtam che imam edno mnogo hubavo tqlo... i sym si normalna... ne sym nito debela .. nito slaba... Prestani da se kompleksirash... Kopleksarite i horata koito se stremqt da izglejdat kato nqkoi drug ... vinagi si prolichavat.... Bydi sebe si!
Ти луда ли си? На къде ще отслабваш повече. Килцата ти са перфе. А и ти си спортуваш редовно, което е много хубаво. А и целта е да си стегнеш тялото и да не качваш нагоре килограми, а не да отслабвашПървоначално написано от scout4e94
Със спорт всичко се постига!
![]()
![]()
![]()
Кви са тия анорексички
Аз съм на 15 почти и тежа 51 кг .. 163-4 см .. ама не съм дебела,напротив..Кокалите ми тежът повече
![]()
na 15 ???? izglejda6 mn po golqmaПървоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
a ina4e po temata.... kg mite zavisqt mn ot tova dali sa muskolna masa ili ne6to dr go...
Първоначално написано от ™G-Baby™
Спокойно.Много си си добре даже.Щом си спортуваш - още по-добре.Така тялото ти ще се стегне и ще изглеждаш по-добре.А относно отношението между ръста и килограмите ти,мога да кажа само че си слаба,а не дебела.Не се комплексирвай от другите.![]()
И при мен е така.Искам да ти кажа,че всичко зависи от гените на човека.Ако ти си по-висока от тях и си по-едра е нормално да не си с тяхното тегло.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
божеееееееее, абе ти си си много нормална даже си слабичка. Страхотно телосложение. Аз имам една приятелка на 12 , е то и аз съм на толкова, която тежи 38 кг и е 160не е много красива така , но аз не и завиждам за нищо, какво?!? трябва ли да харесвам едно скелетоподобно?!?. Помисли си над това което ти казвам
![]()
Smile is my style!
Първоначално написано от BeBsItO
![]()
Знам..
![]()
![]()
abe vie google nqmate li beeeeeeee to moje da qdesh malk no zavisi kakvo teq polufabrikatite znai6 kolko sa poleznia xaxa edin savet napishi v google otslabvane ili si nameri sait i poe4eti malko shte viid6 4e shte se opravish pak i pri nqkoi hora e do struktura kolkoto i da se ma4ish faida nqma da ima taka 4e {} uspeh
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
оффф дрън дрън мила виж ти си на 14... пове4ето моми4ета тогава пълнеят не искай от тялото си да е перфектно в побертета .... а тея 1.60 44 кила са ниски и клиощавии леко с плуването 4е се правят прасци яко ... по добре танци
+1Първоначално написано от Liar
amii nzspored men tova edobro teglo ama az kakvo a kaja az sum na 15 i sum 62 malko trqnba da svalq koeto e vuzmojno 6te se postaraq visoka sum 1 i 69 ui sum si mnogo dobre malko korem4e imam no ne si li4i vsi4ki mi kazvat 4e sum s strahotno tqlo taka 4e vuob6te ne se kompleksirai davai smelo napred![]()
ти си си перфектна направо .... кфо мога да кажа аз,където костите ми хич не са от най малките и от най леките...
аз съм 170 и съм леко пълничка... (може да се каже и повече от лекичко) ама на мене не ми пука... смисъл харесфам се така което е най важното...преди около година бях сфалила 8 кила и бях съвсем в нормата така да се каже - т.е. перфекното на височината ми - обаче не се харесах изобщо така и качих 4... и ето ме сега...
извинете за разснението... с тфа целях да кажа че не е особенно хубаво да си слабо същество ... аз спец. се харесвам така и както таках тфа е по важно, не ми пука кфо мислят околните и мисля че трябва и ти така да мислиш... остави ги ония кльощи ...
не се води от тях, а от тфа дали ти се харесфаш![]()