- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тяло на 14годишно момиче?
ми не си дебела и нямаш нужда от отслабване, аз съм 168 и тежа 51кг. и си се харесвам. Ти също си много добре, даже и да надебелееш малко няма да ти навреди.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Liar... ха - ха... мнението ти ме размя.
Майката няма да каже истината...
ами, щом не се харесва такава каквато е сега ще се промени.
Пък и другите "клъощавите" както ги наричат, да не стават по дебели, а да вземат да прочетат една книга, примерно...
А, за момичето- авторката на темата - харесваш ли се? ако не - диетка. ако да - хладилникът те зове![]()
+1Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Vseki se razviva po razlichen nachin !
Ооо...да бе
слабите са ти виновни,че ти си дебела...
Spored mene kilogramite ne opredelqt savsem tochno dali chovek e slab ili debel(eee ne kazvam 4e ako si 100kg 6e izglejdash mnogo dobre ama primerno ako si na 14 i si 55kg moje da izglejdash dobre). Moje da tejish mnogo no da izglejdash mnogo dobre i da ne si debel, a moje da si mnogo lek i da izglejdash debel... A tova da si 44kg, 160m i da si na 14g mi izglejda normalno.
Е те какво са виновни, че са слаби или завиждаш на тялото им? 160/44 си е напълно нормално. Не всички стават за манекенки. Ти пък може да имаш хубаво, стегнато и здраво тяло. Това също изглежда добре.Първоначално написано от scout4e94
Дай снимка така не може да се прецени.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ами аз съм на 15 и тежа 44кг напромер,но проблема е ,че аз се мисля за дебела (като се сетя за мин.лято ,че бях 39 и сега ми е малко кофтиПървоначално написано от scout4e94
) .Въпреки всичко ще се изкажа..Понякога се замислям защо е всичко това-цялата тази мания всеки да е по-слаб от другия..имам чувството,че се надпреварат.Но в днешно време много се държи на външният вид..все пак след някоя друга година цялото тяло се променя и се оформя,така че има си време за всичко.Съветвам те да си стоиш както си сега,защото от диети и тем подобни само ще си развалиш здравето(личен опит
)
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
momiche perfekna si :P
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Първо има различни структури...теа данни дет си дала теа мерки на всяка по различен начин могат да седат... само по снимка мога да ти кажа конкретно ина4е 44 кила за момиче е горе долу нормално за 14 год ама все пак казах ве4е за структурите при всеки е различно....
най важно е ти за кфа се мисли6 по мерки ми се струва 4е наистина си пълничка ама най важно е ти за кфа се мисли6 ако мисли6 4е си дебела сваляй и се старай всичко се постига а не търси причина другаако се мисли6 за добре(ама едва ли 6том пуска6 такава комплексарска тема),не прави ни6то
![]()
Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d