.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен Аватара на gabi_94
    ми не си дебела и нямаш нужда от отслабване, аз съм 168 и тежа 51кг. и си се харесвам. Ти също си много добре, даже и да надебелееш малко няма да ти навреди.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Liar... ха - ха... мнението ти ме размя.
    Майката няма да каже истината...
    ами, щом не се харесва такава каквато е сега ще се промени.
    Пък и другите "клъощавите" както ги наричат, да не стават по дебели, а да вземат да прочетат една книга, примерно...
    А, за момичето- авторката на темата - харесваш ли се? ако не - диетка. ако да - хладилникът те зове

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    И кво?Всички момичета да станат дебели,че да не те депресират?
    Напълно нормално изглеждат.А ти вместо да очакваш някой да ти каже "кльощави са,не е красиво,ти си си добре",започни да изпълняваш всичко което си си наумила !Това в случай,че мислиш,че си пълна.А майка ти няма да ти каже истината,по-добре се допитай до приятелки.
    Килограмите и ръста ти ми се струват добре,обаче ако наистина имаш тежки кости,няма да станеш слаба и финна като манекенка,костите не се променят!
    +1
    +1
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Vseki se razviva po razlichen nachin !

Ооо...да бе
    слабите са ти виновни,че ти си дебела...

Повече от фен
    Spored mene kilogramite ne opredelqt savsem tochno dali chovek e slab ili debel(eee ne kazvam 4e ako si 100kg 6e izglejdash mnogo dobre ama primerno ako si na 14 i si 55kg moje da izglejdash dobre). Moje da tejish mnogo no da izglejdash mnogo dobre i da ne si debel, a moje da si mnogo lek i da izglejdash debel... A tova da si 44kg, 160m i da si na 14g mi izglejda normalno.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от scout4e94
    za liar v slu4aq govorq za klio6tavite momi4eta koito vupreki 4e znaqt 4e sa slabi neprestanno povtarqt kolko sa debeli ...i poneje znam 4e nqkoi 6te si pomisli "tva e porednata debelana det q murzi da otslabne" az sus sigurnost sportuvam i se dvija 1000 puti pove4e ot vsi4ki klio6tavi momi4eta koito poznavam vzeti zaedno
    Е те какво са виновни, че са слаби или завиждаш на тялото им? 160/44 си е напълно нормално. Не всички стават за манекенки. Ти пък може да имаш хубаво, стегнато и здраво тяло. Това също изглежда добре.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Дай снимка така не може да се прецени.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Супер фен

Re: Тяло на 14годишно момиче?

Цитирай Първоначално написано от scout4e94
    prosto ne razbiram kak trqbva da izglejda6 za da si slab ili pone normalen !okolo men ima samo momi4eta koito sa na 14 tejat 44 kg i sa 160 sm ,takiva momi4eta neprestanno kompleksirat po pulni momi4eta kato men i neznam debela li sum ili te sa klio6tavi .v momenta mislq da otslabvam,hodq na pluvane 2 puti sedmi4no,navsqkude hodq pe6a qm v normalni koli4estva a ne stavam kat tqh!moje li nqkoi da mi kaje kakvo e edno dobre izglejda6to tqlo na 14 godi6no momi4e

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    Ами аз съм на 15 и тежа 44кг напромер,но проблема е ,че аз се мисля за дебела (като се сетя за мин.лято ,че бях 39 и сега ми е малко кофти ) .Въпреки всичко ще се изкажа..Понякога се замислям защо е всичко това-цялата тази мания всеки да е по-слаб от другия..имам чувството,че се надпреварат.Но в днешно време много се държи на външният вид..все пак след някоя друга година цялото тяло се променя и се оформя,така че има си време за всичко.Съветвам те да си стоиш както си сега,защото от диети и тем подобни само ще си развалиш здравето(личен опит )
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

momiche perfekna si :P
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Първо има различни структури...теа данни дет си дала теа мерки на всяка по различен начин могат да седат... само по снимка мога да ти кажа конкретно ина4е 44 кила за момиче е горе долу нормално за 14 год ама все пак казах ве4е за структурите при всеки е различно....
    най важно е ти за кфа се мисли6 по мерки ми се струва 4е наистина си пълничка ама най важно е ти за кфа се мисли6 ако мисли6 4е си дебела сваляй и се старай всичко се постига а не търси причина друга ако се мисли6 за добре(ама едва ли 6том пуска6 такава комплексарска тема),не прави ни6то

Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
    winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си