- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли съм ...?
Ei hora pomognete,4e moite priqteli me nakaraha da im vqrvam na prostotiite. V4era priqtelq me pipa tam dolo,no pipa6e i penisa si ot vreme na vreme,ne sme stigali do polov akt i ne e svur6val ,to be6e tumno i ne sum vidqla pone no ima6e nqkva te4nost po nego mislq 4e ne be6e semenna te4nost ama....Ima li vuzmojnost kato se e pipal i posle e pipal i men da zabremeneq? PLEASE HELP ME
![]()
Budi kakuvto si ima dostatu4no drugi hora!
Vmesto da se ''pipate'',xodi se obrazovai malko! za6to pita6 nas? za6toto ima6 sumneniq! koeto ozna4ava 4e nqma6 dostatu4no sexualno obrazovanie,za da trugne6 da pravi6 sex ili kakvoto i da e bilo. i 2ro-za6to ne mu kaza da spre,da ne go pravite,kato misli6 4e ima risk ot kakvoto i da e bilo?! ppisnalo mi e ot takiva vuprosi na nerazumni momi4enca! e za takiva kato teb,posle maikite vi pla4at!
i da pita6 nas i da ne pita6 otgovor nqma da nameri6 ima si testove i ginekolog za tiq ne6ta..vypreki 4e edva li si bremenna se pak ne ste imali polovo sno6enie nali
Нз,вс е визможно![]()
![]()
![]()
зависи от ситуацията ,бе отиди на гинеколог
а ти на колко годинки си ?
![]()
![]()
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Ne e vyzmojno !Spokoino.Първоначално написано от Daidito
+1 Добре казано ! ;]Първоначално написано от Triumpha_stz
Не си бременна спокс .Просто си се овлажнила отдолу той също и накрая до колкото разбрах не си му пуснала. До колкото знам ако члена му не е в теб и се изпразни е много малък шанса да забременееш защото самата вагина имала някаква защита преди да стане оплождането и не се забременява ако не е вътре
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Изпишкай се в квадратчето, дето пише "лично" и ще ти кажа...
Не си много ясно... вие не сте правили секс, ебати.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Togava zashto im vqrvash i zashto pitash nas shtom znaesh che sa prostotii? Procheti malko po vyprosa... Ujas! Nqma nikakva veroqtnost da zabremeneesh!!!Първоначално написано от Daidito
Има тестове за бременност![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Няма никакъв шанс...това не е сперма,миличка,тва е предеякулационна течност...в нея има минимално количество сперматозоиди,но нито един от тях не е способен да стигне до яйцеклетката ти...
Успокой се и кажи на приятелките си да прочетат малко секуална литература![]()
Няма никакъв шанс...това не е сперма,миличка,тва е предеякулационна течност...в нея има минимално количество сперматозоиди,но нито един от тях не е способен да стигне до яйцеклетката ти...
Успокой се и кажи на приятелките си да прочетат малко секуална литература
O.K no za6to da ne e sposoben da stiga do qicekletkata![]()
za6toПървоначално написано от sexita
??
Не си бременна.
Отговорът на въпроса, зададен към сексита - защото ще умре много преди това.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Men ako me pitash i na neq izobshto nqma da i e izlishno da si preprochete biologiqta ot 10 klas!!!Nuleva seksualna kultura!A nashite trygnali mangalite da obuchavat...To polovinata bylgari tynat v nevedenie i nevejestvo...UjasT!!!Първоначално написано от sexita
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
+1Първоначално написано от Rise_Against
Мъчно ми е за такива деца,дето бързат да пораснат...![]()
И да е свършил в ръката си и да е бръкнал пак няма вероятностПървоначално написано от sadsad
I neporasnali syzdavat deca...
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Kogato stana 11 klas 6te u4a po u4ebnika za 10 i 6te pro4etaПървоначално написано от Lorelei
![]()