.

Виж резултатите на анкетата: ???

Гласували
83. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • f- гърди

4 4,82%
  • f- устни

5 6,02%
  • f- крака

13 15,66%
  • f- дупе

13 15,66%
  • f- кръстче/коремче

2 2,41%
  • m- дупе

13 15,66%
  • m- гърди

8 9,64%
  • m- корем

11 13,25%
  • m- ръце

8 9,64%
  • m- гръб

6 7,23%
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Голям фен
    Град
    на гъза на географията

Фетиш от външния вид на f/m

ТО, че характерът е най-важен,ясно, ама дайте и за външния вид да поговорим.Кое ви прави 1 впечатление в едно f/m(нещо,което е важно за вас, нещо като фетиш) и какво точно ви харесва в посо4ената част- каква е идеалната за вас форма/размери... за това, което сте посо4или(ако го няма в анкетата, пишете за вашия отговор)?Опишете.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

hottie
    Guest
    ami az v mom4eto vinagi gledam purvo dupeto ! (sled liceto, izlu4vaneto razbira se ).

Град
    Бургас

Фен
    Град
    вкъщи :)
    ами гласувах за ръце....
    но иначе....лицето....кожата...ус ните....дупето....гърдите :П
    макар,че моето сладурче носи широки дънки и дупето му не се откроява много :П...но това не ми пречи
    а ръцете....ръцете му са просто невероятни...толкова меки и нежни.....толкова големи...просто се изгубваш измежду тях
    та....ръцете са доста важни...да :П:П
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    ???
    f- гърди
    f- устни
    f- крака
    f- дупе
    f- кръстче/коремче

Защо няма всичко

Ще гласувам за .. пууу , всичко ми харесва ... ръцете , краката , дупето ... кръстчето .. всичко , устните .. кожата й ... пу ...
    Поне да бяхте изредили повече неща , да мога да ги кажа, че са описани ..

Принципно , размери не мога да дам , защото не съм седнал да меря дупето на всяко момиче , чието дупе ми харесва , важното е да ме радва ... да е .. страхотно .. точно в момента моето захарче има перфектното за мен дупе
    Да не говорим и за гърдите ... както са казали хората 90-60-90 .. за мен няма значение това И все пак , приятелката ми има и гърди .. да му се не види , тя има всичко .. и хубави крака , и хубави ръце , и хубави устни ... ох , не знам , само като се сетя и губя ума и дума .. загубих си мисълта в опит да си я представя
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

...

To e qsno 4e vseki gleda pyrvo van6nosta tova e qsno ... Ta po temata ...
    Amii mene mn me radvat momi4eta s hubavi kraka ama mn se draznq kato vidq nqkakva ka4ena na 10 sm. tok4e i nekakvi izkriveni kraka tova mn me drazni razvalqt si stoikite i tn i taka de posle se vdigam nagore samo da otbeleja nesam cicoman :P ...
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

от избоените едно мом4е трябва да има хубави гърди,корем,дупе и гръб и ръце но най ве4е държа на гърди корем и дупе.за характера е ясно не може да си некав сексапил и да ми говори6 като некав лешпер.обожавам едно мом4е да има плътни устни който леко да захапвам :П

Голям фен
    Нямам определен "фетиш" от мъжкото тяло,държа на всичко-дупе,коремче,гърди....

Мммм....гърдите гледам...обожавам мъжки цицки Да ги мачкам и.....хахахах стига бе...просто обичам !!!

всичко ми харесва в момченцата...дупе,гърди,кор м ...всичко...обаче съм луда по ръцете...божее умирам си за силни,големи мъжки ръце мммммммммм :P :P :P

Re: Фетиш от външния вид на f/m

az vinagi purvo gledam o4ite nqma zna4enie dali e f ili m ina4e mnogo malko vuzmojni otg ste dali az purvo gledam o4ite sled tova usmivkata sled tova gurbut sled tova dupeto i taka v ob6ti linii
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Ami kato nqma fetish za noktite na momi4etata az ne moga da glasuvam ... jalko . Parvoto ne6to , koeto gledam v edno momi4e sa noktite ..

1 устните 2 ръцете-да са хубави-не груби и 3- коремче
    Ама що гласувах за корем,не знам...Абе от изброените по-горе сичко мн ми харесва(но не у всеки).

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Ot vynshniq vid na edno momche za men nai-vajno e liceto i nai-veche usmivkata,obojavam charovnite usmivki; ochite i ustnite syshto igraqt vajna rolq za cqlostnoto vyzpriqtie. Na vtoro mqsto sa rycete i sled tova veche vsichko ostanalo.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Краченца.

Харесва ми корема - стегнат да е е най-добре, не ме кефи да е като бъчвичка, но и не е задължително да има плочки. Много ми харесва да галя и целувам момче по корема

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    stori mi sa nai podxodq6to f/dupe da e stegnato i malko po golemi4ko oxxxx
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

mi

az 1vo gledam kosata sled tva liceto sled tva korema i sled tva garditeee ii sled tva kra4encata iii za mene idealnoto momi4e izglejda tuka: s prawa leko valnista rusa kosa kafqvi o4i ne mn golemi gardi sredno golemi tynka i nejna taliika ii pravi i hubavi kra4eta ne me ebe dali nosi manikiur pedikiur ili grim a da po ok da ne e zatrupana s grim grima ponqkoga drazni az haresvah tva momi4e ot 3 doo 7 klas noo tyka i ne i kazah ot straah i moje bi zatova tq e idealat mi za hubavo momi4e sq sam osmi no o6te si me4taq za neq nz mn dalga liubov ako i da be6e rusa be6e pylna otli4ni4ki mn sladkaa mn mi haresva6ee tq nqma6e gaje ;( noo se boqh da i priznaq i ne znaeeh kak moje bi cql jivot 6te ostane idalat mi za momi4e 6ot sq sqko krasivo momi4e go sravnqvam s neq iiiii se ne moa da namerq vtorata kristiqna (ps tei se kazva6e momi4eto).

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    ммм дупето, ръцете...

oooooo az kato vidq nqkoi s izsuleni dre6ti visok tumna kosa i tumni o4i otka4am! a ako ima stegnat korem,sladko dupe i golemi ustni :P

Супер фен Аватара на fenasf
    гьзь

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Независимо от пола-първо очите и после:устни,коса,стойка,ръц е...и нататък...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

f- дупе
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Ръцете ... особено ако има леко изпъкнали венички ... ммм ....
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си