- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Объркана съм
е все оак щом не ти е хубаво с него....живота е за да се живее и да си правиш кеф...не ти ли е хубаво с него...какъв е смисълът да се мъчиш???
мм и аз имам подобно проблемче...с приятеля ми съм от около 5 месеца....усещам че той иска да го правим но аз не смятам че съм готова...той ме разбира и ми едоказвал многократно че ме обича...но все пак има някакви нужди и се чудя...колко ли ще ме чака ;( дайте и на мене някое съветче![]()
лично аз бих те посаветвала 1во да си помислиш дали е подходящ да ти е 1вия/в смисъл дали след като се разделите няма да те разнася дали ще е мил с теб и т.н.../и след това дали си готова и самата ти как се чустваш..ако той те изчака колкото е необходимо значи найстина те заслужаваПървоначално написано от cool:)
ми аз съм объркана...хем ми се иска ..хем ме е страх и не съм мн готова пък и съм още на 15)почти 16)Първоначално написано от hrisi88
10х за съветчето
Ne mislq,che za sledvashtiq ti priqtel bi trqbvalo da e problem faktyt,che e imalo i drug predi nego.Chovek trqbva da priema minaloto na priqtelite si,zashtoto to e minalo i ponqkoga chovek naistina moje da syjelqva iskreno,no ne moje veche da promeni storenoto.Първоначално написано от hrisi88
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Зощо те е страх? По скоро си притиснена но няма нищо страшно просто се отпускаш и нещата сами си случват...Първоначално написано от cool:)