.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    е все оак щом не ти е хубаво с него....живота е за да се живее и да си правиш кеф...не ти ли е хубаво с него...какъв е смисълът да се мъчиш???

мм и аз имам подобно проблемче...с приятеля ми съм от около 5 месеца....усещам че той иска да го правим но аз не смятам че съм готова...той ме разбира и ми едоказвал многократно че ме обича...но все пак има някакви нужди и се чудя...колко ли ще ме чака ;( дайте и на мене някое съветче

Цитирай Първоначално написано от cool:)
    е все оак щом не ти е хубаво с него....живота е за да се живее и да си правиш кеф...не ти ли е хубаво с него...какъв е смисълът да се мъчиш???

мм и аз имам подобно проблемче...с приятеля ми съм от около 5 месеца....усещам че той иска да го правим но аз не смятам че съм готова...той ме разбира и ми едоказвал многократно че ме обича...но все пак има някакви нужди и се чудя...колко ли ще ме чака ;( дайте и на мене някое съветче
    лично аз бих те посаветвала 1во да си помислиш дали е подходящ да ти е 1вия/в смисъл дали след като се разделите няма да те разнася дали ще е мил с теб и т.н.../и след това дали си готова и самата ти как се чустваш..ако той те изчака колкото е необходимо значи найстина те заслужава

Цитирай Първоначално написано от hrisi88

лично аз бих те посаветвала 1во да си помислиш дали е подходящ да ти е 1вия/в смисъл дали след като се разделите няма да те разнася дали ще е мил с теб и т.н.../и след това дали си готова и самата ти как се чустваш..ако той те изчака колкото е необходимо значи найстина те заслужава
    ми аз съм объркана...хем ми се иска ..хем ме е страх и не съм мн готова пък и съм още на 15)почти 16)

10х за съветчето

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от Stela90
    ami i az ne 4ystvax absolutno ni6to s parviq mi,az bqx na 16,a toi na 24..daje na momenti mi be6e otvratitelno.i na men mi se e iskalo da sum s parviq mi dalgo vreme,samo,4e ni6to ne e taka idealno kakto ni se iska da bade.po-dobre go zabravi,kolkoto i da boli v na4aloto..trqva ti ne6to po-dobro
    аз се притеснявам от това че следващото момче с което имам връзка може би ще го притеснява това че съм имала интимни контакти с сегашния...а и не живея в голям град и...трудно може би ще го забравя
    Ne mislq,che za sledvashtiq ti priqtel bi trqbvalo da e problem faktyt,che e imalo i drug predi nego.Chovek trqbva da priema minaloto na priqtelite si,zashtoto to e minalo i ponqkoga chovek naistina moje da syjelqva iskreno,no ne moje veche da promeni storenoto.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

ми аз съм объркана...хем ми се иска ..хем ме е страх и не съм мн готова пък и съм още на 15)почти 16)

10х за съветчето
    Зощо те е страх? По скоро си притиснена но няма нищо страшно просто се отпускаш и нещата сами си случват...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си