- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нека да поговорим за маструбирането
/off/Вие мастурбиращите може би незнаете но аз ще ви разесня(това е само за мъжете). За да може да се поизведе 1 гр. сперма трябва кръв. Тая кръв се зима от кръвта на мозака и следователно част от мастурбиращите са леко тъпи(това ми го каза 1 учителка)![]()
Кина му главата ама рядкоПървоначално написано от mirenceto
преди като по-малък може би всеки ден
![]()
дамм естествено ! и не се оплаквамм :P :P :P :P
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Мдам и аз си матрубирам редовно.Когато приятелката ми не е до мен,а когато е до мен (ай стига съм ви разказвал)
Nqma 4ovek koito da ne go pravi!
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
suglasna men li4no malko me e sram mojebi 6oto sum na 15 god ama nz :PПървоначално написано от padnal_angel
![]()
Срамно беше да се каже преди 5 години най-малко да речем.
Сега вече всичк стана толкова по-разкрепостено и без контрол.. пък и с тези контакти по форуми, чатове, сайтове, анонимните споделяния станаха много повече и се стигна дотова
Според мен почти всеки го прави в тийнейджърска възраст, или след нея в краен случайМоже да има някои много редки случаи, които не с аопитвали и т.н.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮