Значи.. Ще започна моята история още от началото, за да придобиете по-голяма представа за моя проблем..
Още от много малки с едно момиче-Йоана-си бяхме много добри приятелки.Където беше едната-там беше и другата. Играли сме си заедно, карали сме се, но винаги само за дреболии.Даже си разменяхме дрешките.Добрите ни взаимоотношения се запазиха и в началното ни образование.Преди да започна първи клас, мама и тати заминаха за чужбина и са там вече 7 години.Аз ходя всяко лято при тях за 3 месеца.Йоана беше плътно до мен при раздялата с родителите ми.В първи клас се запознахме с още 2 момичета, с които си станахме също добри приятелки. Едното за съжаление се премести в друг град. В четвърти клас дойде едно момиче-Илонка.С нея също си допаднахме, но скоро се скарахме и сега не си говорим. Говоря в множествено число, защото се отнася за Йоана,за мен и за Диди (третата фр). Тази година Йоана и Диди седнаха на един чин и аз останах сама. Реших да викна Цвети (съученичка) да седне при мен и тя на драго сърце прие. Мина първия срок и аз усетих, че Цвети мъти водите. На няколко пъти ми казваха, че тя говори против мен на Диди и Йоана. Опитах се да направя нещо, но без успех...Днес бях в Йоана и си позволих да прочета малко от един чат между нея и Диди.В тоя чат Йоана беше написала, че Криси (т.е аз) няма да идва( ставаше дума за даскало) и Диди и беше изпратила емотиконка, която се кефи.А Йоана и беше отговорила по същия начин. Депресирах се.Вече незнам какво да направя, за да си променят отношението към мен. Тъжна съм...
Трябва да направя нещо, защото ги губя с всеки изминал ден. Именно за тпова ви пише. Моля ви за съвет.
Благодаря предварително, че изчетохте поста ми.
П.С. Мога да кажа, че съм им помагала много. На всяко контролно им давах отговорите. решавам моето и тяхното, за да могат да минат. И аз незнам за какво го правя това, но усещам, че само заради това все още ми говорят.